PlayIT 2015. Ősz part péntek

2015. december 03.
26.2651
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
zolika1994 profilja, adatai
zolika1994
Lezajlott az idei őszi PlayIT, igyekszem az élményeimet megosztani veletek, nap(ok)ra bontva. (2 részben akartam bemutatni, viszont rájöttem, hogy szellősebb olvasmányt tálalhatok, ha ténylegesen 3 részre bontom [ám írás közben rájöttem, hogy nem a péntek-szombat lesz egyben, hanem szo-vas, de még holnap, írás közben dől el, a bontás milyensége, infót a szöveg végén fogjátok látni, hogy zárom]).
Advertisement


Mióta lehetőségem van kiállítani a PlayIT-eken, azóta nekem ez a rendezvény mindig +1 napos, mondhatni 0. napom is van. Ez a nap általában az utolsó nagy rohamokra megy el, hogy minden a lehető legjobban süljön el. Ez is úgy indult...

Már rendesen felkészülve a PlayIT-re, a pénteki napot is kivettem szabadságra, hogy legyen időm mindent összekészíteni, hogy csak be a kocsiba és indulás a Hungexpora. Mivel a makettek 90 km-re Budapesttől tanyáznak, ez mindig külön program, hogy kocsiba bepakolni és lehetőleg este kipakolni vagy reggel hajnalban indulni. Előbbinél maradva újra bátyámat kértem meg, hogy legyen a futárom, amit mindig készségesen vállal. (Mivel bevihetem az ajándékba kapott jegyemmel) Ő péntek du. kettőig dolgozott, utána hazautazott csak azért, hogy nekem a maketteket felfuvarozhassa.

Amíg ő délelőtt dolgozott én a reklámanyagomat intéztem el, amiért szerencsére csak el kellett menni, hisz már tegnap kész volt. Ez a névjegykártyám volt. Szerettem volna, hogy ha valaki jobban érdeklődik a makettek iránt egy ilyet előrántva tájékoztathassam az elérhetőségeimről. E mellett szerettem volna egy nagy molinóval is erősíteni a standot, hogy legyen valami nagy díszítőelem is.

Ez már csütörtökön készen volt, bátyám hozta el nekem és nagyon elégedett voltam a végeredménnyel. A meglévő logót skáláztam fel és ezt küldtem el a cégnek, aki megcsinálta nekem. 2x1 méter Totya Papercraft és szinte bármikor, bárhol ki tudom majd erősíteni, ha arra kerül a sor.


PlayIT 2015. Ősz part péntek - 2. képA pénteki nap remekül haladt. Tudtam, hogy ez egy jó nap, mert amikor csak sétálok és nem kell megállnom a lámpáknál, mert folyton zöldet kapok, érzem, hogy a dolgok jól fognak alakulni. Így is volt. Minden vonatot // buszt rendben elértem, sehol nem volt fennakadás, sőt | FunFact - Azon a napon olvastam ki a Harry Potter utolsó kötetét, ami számomra nagy dolog, mert kevés könyvet olvasok és büszke voltam magamra, hogy pont egy ilyen remek napon jutottam a végére. | Még egy bizniszt is sikerült elintéznem és elégedetten indultam haza, maketteket csomagolni. A remek nap folytatódott, mire tesóm hazaért kb. összekészítettem a dolgokat, ettünk és indultunk is volna Budapestre. Ám az úgy túl könnyű lett volna...

Még délután, pakolás közben kaptam a telefont, hogy a biznisz során átadott táp nem működik. Nem tudtam mit tenni, útba esett, hogy visszacseréljük így beleegyeztem. Bár ne tettem volna...Tehát indultunk Budapestre, de útba ejtettük ezt a kis cserét. Megbeszéltük az időt, mikor találkozunk, szépen időben oda is értünk, és vártunk a cserepartnerre, de nem akart jönni (ő is másik programból jött, igazából ezért késett). Aztán olyan fél óra késéssel megérkezett, visszacseréltük a dolgainkat és mindenki ment a maga dolgára.

Igen, csak mi így meg is csúsztunk, mivel pakolni a Hungexpon a megelőző nap, csak fix ideig lehetett, így kicsit belehúztunk az úton. Szerencsére nem volt baj az utakon, csak egy "picit" ideges voltam, hogy emiatt megorrolnak rám, hogy a megadott pakolási idő előtt 5 perccel toppanok be, holott megírtam nekik, hogy rendben megérkezek. Tehát 8-ig lehetett pakolni, nos, mi olyan 3/4 8 előtt 5 perccel értünk oda a Hungexpohoz, hogy átveszem a belépési engedélyt és elkezdhessünk pakolni. Mennék be, kapu zárva, pont jön ki az őr, és tájékoztat, hogy jegykiadás 7-ig volt. Parafok olyan 200%-ra ugrott, hogy most mi lesz és társai, gyors telefonálás, elmondom, hogy későn értünk oda, és hogy mi lesz. "Tudnál várni negyed órát, megpróbálom elintézni, mert közben éjfélig lehet pakolni." Jó, akkor várok. 19:55, kezdek várni, szól a zene nem lesz itt para.

20:25 Tesóm nem tud várni, így hát elindultunk, még gyorsan szombatra bevásárolni, közben írtam SMS-t, hogy reggel mikorra mehetünk pakolni. Vásárlás közben jön a hívás, hogy Ő a kolleganőjének megadta az elérhetőségemet, és hogy keresnie kellett volna, nem keresett-e. "Hát pasztmek, k***ára nem keresett" [nem így mondtam, de értitek]. Jó, ha tudunk menjünk vissza, ott lesz minden. Végeztünk a bevásárlással, visszamentünk, kis várakozás után tényleg ott volt akivel korábban is beszéltem, hozta a Építős karszalagot és a behajtási engedélyt.


PlayIT 2015. Ősz part péntek - 3. képMegkerestük a helyünket, meg elkezdtük tervezni, hogy vigyük be a dobozokat. Mikor épp egy asztalt kértünk volna kölcsön erre a célra, megjegyzik, hogy miért nem megyünk be autóval, ott a teherbejárat. Hopp, be a kocsiba és az autó már a stand előtt állt és kezdtünk kipakolni. Egy asztal és 2 székünk volt, holnapra ígérték a megbeszélt másik asztalt. Kipakoltuk, amit tudtunk és a sok délutáni // esti ideg ellenére mégiscsak jól jött ki a pénteki nap. Igazából jó reményekkel feküdtem le, hogy nem lesz sok gond a stand körül, mivel 3 oldalról körülhatárolt volt, aminek én személy szerint örültem, így csak egy oldalról kell vigyázni a makettjeimre.

Holnap igyekszem folytatni az események folyamát, bemutatni nekem mit tud adni a PlayIT, hiszen nem az első hanem szám szerint a 7. PlayIT-em volt [ha jól számoltam] és tudtam mire számítsak az igazat megvallva...Válasz, kérdés, észrevétel lent vagy üzenetben. Továbbá, ha tetszett a poszt, tekintsd meg az előző témával kapcsolatos bejegyzéseimet ;)


totya0108
Advertisement
4 hozzászólás

zolika1994

5 éve, 11 hónapja és 26 napja

VaPe írta:
Érdekes volt így beleolvasni a háttérmunkába, köszi hogy megosztod velünk!

Nem volt fura amúgy hogy nem GC-vel együtt vagy?
De nagyon is az volt az igazat megvallva, de igyekeztük a legjobbat kihozni a helyzetből és nem elkeseredni ilyen miatt.

Remélem a jövőben nem maradok így és még jópárszor állíthatok ki a GC-vel!

válasz erre

VaPe

5 éve, 11 hónapja és 26 napja

Érdekes volt így beleolvasni a háttérmunkába, köszi hogy megosztod velünk!

Nem volt fura amúgy hogy nem GC-vel együtt vagy?

válasz erre

zolika1994

6 éve, 1 napja

csirkee írta:
Sose egyszerű egy PlayIT
Persze Úgy túl egyszerű lenne, mindig kell bele egy kis csavar

válasz erre

csirkee

6 éve, 1 napja

Sose egyszerű egy PlayIT

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaGrifid profiljaPalapetya profilja