Philips SHP1900 füles

2009. szeptember 12.
44.4771
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
valko2 profilja, adatai
valko2
Ez az első hangkibocsátó "hardware" amiről pozitív véleményem van. Először is:megvan már 2 éve és még mindig ugyanolyan kúlosan szól, másodszor:kicsit drága, de ha ezt az ember egyszer megveszi, nem kell neki semmi más.Többek között azért való nekem, mert az utóbbi időben igen minőségmániás lettem, meg egy zene masterelésénél is jól jött. Igazából ajándékba kaptam. Talán az egyetlen hátránya az hogy egy idő után bepállik az ember füle, de nekem van mindenféle technikám hogy ez ne történjen meg.


Design:Szerintem úgy néz ki mint a többi füles. Kicsit még talán régiesnek is, de én az pontlesz@rom. Van itt kép, mindenki mondja el a véleményét.


Philips SHP1900 füles - 1. képHangzás/minőség:Na ez az a dolog, amit a kép alapján nem lehet elmondani. Ha valahogy el tudnám mondani milyen akkor azt mondanám hogy "leszáll tőle a fejed". Télen kiváló még fülmelegítőnek is! :D

Összegzés:A fülbepállástól eltekintve nem lehet ellene semmit mondani. A fülbepállásér viszont én fél pont levonást adok, ugyan is minőségileg,hát...vegyétek meg aztán megtudjátok!

4.5 pont

Üdv:valko2

Ui:Azért nem ajánlott a kábelén forgószékkel traktorozni, mert a sznob unokatesóim a sajátjaikat így tették tönkre -.-
5 hozzászólás

Vendég

9 éve, 3 hónapja és 5 napja

Üdv!
Én is ilyen fülest készülök venni, de lenne pár kérdésem:
- alapból milyen csatlakozóval rendlkezik? (én úgy hallottam, hogy 3,5mm Jack, de az üzlet oldalán ezt az információt nem írják)
- bepállás ellen milyen technikád van?
A válaszokat előre is köszönöm!

válasz erre

skyman

11 éve, 11 hónapja és 21 napja

Én is csak megbizhtao, mérkés cuccot vezsek mondjuk neekm nicns ilyen.De van philipsem, elég komolyat szol az is

válasz erre

Lac

11 éve, 11 hónapja és 21 napja

Hát igen... örök téma a "megéri-e kiadni?" "van-e annyival jobb, mint amennyivel drágább?" kérdések tömkelege. Én régen a gagyira esküdtem, mondván az is olyan jó, mint a márkás, de hamar be kellett látnom, hogy ez kanyarba nem így van. Azóta csak megbízható márkákat veszek, mert tudom, hogy megéri a plusz

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 21 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

11 éve, 11 hónapja és 21 napja

Öcsémnek pont ugyanilyen volt. Valóban igen nagyot szól.

válasz erre

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt