Pedig azt mondták nem jön el!

2013. szeptember 16.
41.0951
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
m3sa profilja, adatai
m3sa
A Linkin Park fanoknak ma bizonyára volt egy felejthetetlen közel 4 perce mialatt megutálták szeretett bandájukat ,ugyanis ma került fel a Youtub-ra Steve Aokival készített eddigi legborzalmasabb számuk a "A LIGHT THAT NEVER COMES".


Az "ős" fanok szerint amúgy is az elektronikus zenével csak vegetáló banda az utóbbi években rosszabbnál rosszabb dalokat írt. Nyilván akinek ma is a Hybrid Theory a LP etalon album annak az együttes "modernebb" felfogása a zenéről már nem fog tetszeni sőt valószínű ,hogy Steve Aokit zsigerből utálja. Az amerikai DJ-ről nekem csak a tortázás és a tépés jut eszembe na meg az ,hogy az internet népes seregének egy része szerint a megfelelő felszereléssel bárkiből válhat Steve Aoki. Nem tervezem azt ,hogy az első blogommal a földig gyalázom a floridai torta gyilkost de az amit Chesterékkel össze hozott az sajnos erre add okot.

A dalból egy részletet már több mint egy hónapja hallhattunk amibe persze a legjobb rész vágták bele. A szöveg szerintem teljesen rendben van vélhetően azért mert teljes mértékben Shinodáék felelősek érte (bár ezt nem tudom biztosan) a baj ott kezdődik ,hogy minden refrénben Chester előad egy igen hosszú "ohh"-zást méghozzá igen gépies hangon (sőt akármikor megszólal érezni hogy rendesen belenyúltak a hangjába)ezt persze azért hogy passzoljon az elektronikus alaphoz. Ha már refrén azt valahogy nem sikerült felfognom ,hogy az utolsónál (ugye a zenevége)miért kell magának a zenének hangosabbnak lennie mint az éneknek ,így persze az "aranytorkú" énekesünk hangja elvész Aoki hangeffektjeiben. Az egész szám legjobb része Mike rap betétei amiket még élvezni is lehet.

Véleményem szerint a Linkin Park továbbra is réteg zene maradt csak mára már más rétegnek szól mit egykor.

Ez volt az első ilyen írásom és megígérem egyszer megtanulok helyesen írni :D Remélem tetszett és ha kínozni akarod a füled akkor itt az említett szám:

Nézd nagyban ezt a videót!





UI: A banda nevével készült egy Facebookos játék ami negyedóra játék alapján nem lett rossz (persze attól még egy FB-s játék)!
5 hozzászólás

Nathria

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

A Meteora és a Hybrid Theory zseniálisak voltak. A Reanimation is. A Minutes to Midnightot én személy szerint szerettem, csak már nem volt Linkin Park. A Thousand Suns sem rossz, csak az meg már homlokegyenest más. Az új album szintén. Nem lenne bajom velük, ha nem hitegetnék a rajongóikat azzal, hogy ez csak kísérletezés és nem ezzel fognak továbbmenni. Ezzel mennek tovább és megállás nélkül köpik szembe a korábbi rajongóikat. Na ez a bajom velük. röhögő smiley

válasz erre

mrxten

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

a debütáló albumukat szerettem annó
de a többit és főleg az új kreálmányukat nem csípem
ahogy előttem is írták, számomra is teljesen jelentéktelen ez a banda

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

ma?MA?!

Ez a banda már a meteora óta csak ****t csinál.......Arról meg hogy ki mikor kezdte el szeretni arról ne is beszéljünk.....

Akkora egy pop hulladék lett ez a csapat hogy az valami borzalom.

Ezeket úgy írom hogy az LP miatt kezdtem el rock zenét hallgatni még annak idején mikor még nu-metalban tolták.

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Úgy ahogy van, hidegen hagy ez a banda...

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 9 napja

Utálom ezt a bandát

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljamuki profiljaBotyi profiljaGargameth profilja