Pc játékaim

2013. július 30.
41.6411
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
italianman profilja, adatai
italianman
Ez annyiban ferdít az igazságon;hogy én a játékokat nem a polcra vettem;hanem hogy jót szórakozzak velük.
 

Körülbelül 10-11 éve van számítógépünk és ez idő alatt szép rakás játék gyűlt össze. Külön "gyűjteménye" van tesómnak és nekem. Ebben kollekcióban nagyrészt magam vásárolt ;de vannak ajándék és nyeremény játékok is.

Első játékom a Project i.g.i volt. Ezzel kb 1 évet játszottam. Ma már el sem tudom képzelni hogy tudott ennyi ideig lekötni. Valószínű azért mert ezen a játékon kívül csak dedós game-ek voltak a tartóban. Ezt úgy játszottuk ;hogy tesómmal felváltva 1 órát. Ez a játék már nincs meg.

Az első olyan játékom ami még meg is van a Codename Outbreak . (Alienes beütéssel rendelkezett). Ez még akkori tudásom szerint elég nehéz játék volt. Nem volt hozzá magyarítás így elég nehezen tudtam átverekedni magam egy-egy pályán (igényelt volna egy kis angol tudást;nem csak hentelés lett volna a lényege). Minden cuccot felvettem amit csak lehetett és mozdítható volt. Egyszerre két irányítható katona volt a pályán és ezek között lehetett váltani(ha rosszul álltam hp ügyileg akkor váltottam:) Akkoriban szinte semmit nem tudtam angolul így a menüpontok között találomra járkáltam(az alapokat azért tudtam) így valami cheatet sikerült aktiválnom ;ezáltal az összes pálya elérhetővé vált .Ez után már nem volt célom végigjátszani. Egy pályát szerettem nagyon (azt hiszem az utolsó) ;dzsungelben játszódott.

Amint az előző blogomban megemlítettem jobban szeretem az olcsó; kisebb nevű játékokat. Jobban lekötnek és lekötöttek mindig. Szerintem egy játék nem attól jó;hogy milyen grafikája és nem is a története dönti el ;hanem hogy mennyire köt le.
Ezek a játékok olyanok:

Unreal Tournament:ez pont jobb grafikásnak számít;a multival rengeteg időt eltöltöttem; a légszörföt mindig szerettem:)

Gorky Zero:ez egy szinkronos ; Gazdaságos Tesco kiadás;Akció+lopakodás+fejtörők

World War Zero:2. vh-s szerű történet igazából nem tudom miért kötött le ;de lekötött

Death to Spies:Két kedvenc témámat ötvözi 2.VH és a lopakodást;eddig nem tudtam értékelni ;de amikor ebbe blogba belekezdtem újra elővettem és nagyon megtetszett ;bár van olyan bug ;hogyha megjelenik lehetetlen átvinni a pályát.

Battlefield 1942:Hát igen Második világháború;Multival és Lan szerveren sokat eltöltöttem vele.

The Devil Inside:Zombis ;szinkronos igazából ezt csak azért vettem meg 200-250 Ft volt az ára ;nem bántam meg

Aliens vs Predator:mindig is érdekelt ezért beszereztem ;de már akkor amikor elég olcsó volt
ha jól amlékszem 1400 Ft volt

Crusaders (Ez pedig egy újabb dolog amit nagyon szeretek :stratégia; ha valami stratégia játék
akkor annak nálam már nyert ügye van;de ez kiemelkedik közüle ,igazábol nem ez a kedvencem hanem a Stronghold crusader ;de az a haveromé és nálam csak felvan telepítve.)

Pacific Warriors :Ezt a játékot egy olyan újsághoz adták ami (nem viccelek) 4 oldalból állt és közte volt egy karton lap; nagyon lekötött tesóm játszotta az amerikai kampányt én pedig a japánt; egyébként 700 Ft volt és plusszba még adtak egy Helikopter szimulátort és pár demó verziót ;ekkor még jó vételnek tűnt;de amikor tesóm vett egy másik ilyen kiadványt (ugyan úgy 700 ft-ért ) és rá volt írva ;hogy meglepetés CD; amikor kinyitotta tokot benne volt az alap 3 teljes játék és a meglepetés Cd pedig tartalmazta a Pacific Warriros -t ;a Helikopter szimulátort és még plusz egy kártyajátékot is .

THE GREAT ESCAPE :Szerintem mindörökké a legkedvencebb játékom marad(talán a Penumbra vetekedhet vele);ezt már akkor kaptam amikor elég jól tudtam angolul így nem akadályozott meg semmi a játék teljesítésében ( 2vh +lopakodás) 4 karaktert kell irányítanunk a játék során. Legtöbbször lopakodnunk kell ;de vannak akciódús lövöldözős részek is . Ez a legjobb játékom még se tudok róla írni;hogy van ez?

Chrome Gold edition:Megtetszett amikor haveromnál láttam ezért megvettem(1 fizet 3 vihet akció kertében; ráadásul még az egyik dobozban volt +1 ajándék játék)

Legtöbb játékom EVM vagy más kisebb kiadás és legtöbbjük "gyöngyszem" szerintem.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A legnagyobb csalódást a Detektív című játék okozta Kartonlapos kiadás volt és 1400 Ft .Ezzel próbálták eladni ;de többet ért a többi cím a lemezről nem beszélve a meglepetés CD/DVD ről ;ami megint tartalmazta a Pacific Warriors játékot. A második legnagyobb csalódás az F1 padlógázhoz fűződik(bár ez csak 300Ft volt). A többivel nem volt bajom igazából annyit adtak amennyit az árából ítélve el lehet tőle várni vagy többet.

Nem csak "alsóbb" kategóriás játékaim vannak "nagyobb" címek is a polcon. A Crysis és Crysis Warhead-et azért vettem meg mert akkor kaptuk meg az új gépet és valamivel kellett tesztelni és erre ezek alkalmasak voltak. A Warhead jobban tetszett ; nem csak a szinkron miatt ;hanem a hangulat miatt is.
A Splinter cell sorozatot senki sem kell bemutatni. A legjobban Double Agent jött be;de ezt nem tudtam végig vinni.


Ezeken kívűl még a Steam accountomon is van egy pár játék;itt egy játékot vettem meg (Aliens vs Predator;Dota2;Hiitman Absolution;Sleeping dogs; Metro 2033 Eye Divine Cybermancy)

Köszönöm ;hogy végig olvastad .
6 hozzászólás

richie8

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

Szép kis gyűjtemény, és blog. Gratula hozzá

válasz erre

Tibee984

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

Én meg beteges mértékben meg vettem az össze Splinter Cell-t

válasz erre

marco

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

Komoly gyűjtemény, gratula hozzá! Kesztyű már ment is.

"Ez a legjobb játékom még se tudok róla írni;hogy van ez?"

A legnehezebb arról írni, ami neked természetes. Mivel ismered minen porcikáját gondolom, így szép lassan elveszik az egyensúly a szemedben, hogy mi az ami másnak hűha, mert neked a speciális dolgok is természetesek.

válasz erre

wazko

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

Ezek a játékok nekem még nem voltak a képben, kivéve a Crysist, de az kinek nem? Amúgy grat hozzá, jó blog lett, ment a "Tetszik"

válasz erre

Scal

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

nem fognak, mert nem tudsz javítani, sorry

ha én feltenné mind az 500 játékomat

válasz erre

italianman

8 éve, 11 hónapja és 7 napja

KÉpek később jönnek.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

leventecos profilja