Painkiller HD - 4.99 euróért!

2013. január 02.
41.1871
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Neurotic profilja, adatai
Neurotic
Akinek már régről ismerősen cseng a Painkiller név annak nyilván nem kell bemutatnom a címet. A HD kiegészítés egyrészt a Hell & Damnation rövidítése ami a játék alcíme. Másrészt pedig utalás egy grafikailag kicsit feltuningolt kiadásra, ugyanis ez a rész a régi, első Painkiller modernebb grafikával (Unreal 3-as grafikai motor) felvértezett újra kiadása a régi címnek.Painkiller HD - 4.99 euróért! - 1. képA játék nem egy túl bonyolult alkotás és nagy sztorira sem kell számítanunk. A Halállal kötünk üzletet, hogy leszállítunk neki 7000 lelket, cserébe visszakapjuk elveszített asszonykánkat. Hogy miért kapjuk ezt a feladatot? Mert kemény csávók vagyunk, akinek keze által a pokol legvérengzőbb hordája is pillanatok alatt hullik apró cafatokra. Hogy kell összeszednünk a lelkeket? Egyenként.


Painkiller HD - 4.99 euróért! - 2. képA harcrendszer egy régimódi fps, egy halom fegyverrel amivel rávehetjük a pokolfajzatokat, hogy lelküket hátrahagyva hulljanak szanaszerteszéjjel! Ezek pedig meggyőzők tudnak ám lenni. Az összecsapás kisebb arénákban zajlik ami a pálya egy adott része lekerítve, ha pedig mindenkit leszedtünk megnyílnak az ajtók és mehetünk tovább. Nagy mesterséges intelligenciára sem kell ám számítanunk, mindenki egyenes vonalban támad, nem spilázza túl. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek változatos ellenfelek, de mindegyiknél alap, hogy tudja azt a fontos geometriai tényt miszerint két pont között a legrövidebb út az egyenes ... akkor meg mi a bánatnak kerüljön? Tök igaza van.

Hogy akkor mi a pláne az egészben? Kérdezheti mindenki joggal. Nos aki a pokol szülötteit küldte már cölöpvetővel a pokolnál is mélyebbre miközben kemény rockzene üvölt a hangfalakból, hát az nem kérdez ilyen hülyeséget :)

Így dióhéjban ennyi lenne maga a játék. Most pedig térjünk rá a piszkos anyagiakra!

A játék steamen-en vásárolható meg jelenleg mindössze 9.99 euróért (az akció 2013 január 4.-n este hétkor ér véget). Aki szemfüles, és ismeri a számokat az észreveheti ám, hogy a 9.99 > 4.99 állítás a helyes nem pedig a 9.99 = 4.99.

Na itt jön még egy kis csavar ugyanis el kell még látogatnunk a következő oldalra vásárlás előtt: http://eu.alienwarearena.com/deal/66-6-off-painkiller-hell-damnation

Itt követve a lépéseket miszerint ha regisztrálunk és ismét ellátogatunk erre az oldalra kapunk egy 50%-os kupont (a 66.6% elírás lehet a képen) a címben említett játékra ami szerencsénkre érvényesíthető együtt a jelenlegi akcióval. Így azon matekosok akik még mindig velünk maradtak egy kis számolás után, és alkalmazva a Valve kerekítési szabályait, megkaphatják a 4.99 eurós összeget az eredeti, 19.99 eurós ár helyett. Ugye, hogy nem is bonyolult a matek? Ráadásul végre itt egy életben is alkalmazható feladat :)

A fent leírtakat én sikerrel alkalmaztam az előző akciónál szóval működnie kell a mostaninál is. Szerintem egyaránt megéri ezen az áron (kb 1453 Ft) mindazoknak akik csak nosztalgiázni szeretnének, de azok számára is akik most ismerkednének meg vele.
8 hozzászólás

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Yepp. Lemaradtam!

válasz erre

Neurotic

8 éve, 3 hónapja és 1 napja

Na még kb két és fél óra aztán vége!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 3 napja

Eredeti áron se sok, de 1500 ft... Baromi jó!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 3 napja

Nekem az alapjáték nem annyira jött be de ez a pakk jónak tűnik főleg ennyiért...

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 3 napja

Nagyon megéri

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 3 napja

Jó játék, ennyiért meg ajándék!!!

válasz erre

Neurotic

8 éve, 3 hónapja és 3 napja

marco írta:
Én nem szerzem be de big thx az infóért! Sokaknak hasznos lesz!
Meglátjuk. Ha esetleg lesznek akik megveszik egy gamechanneles multizást is lehetne csapni valamikor

válasz erre

marco

8 éve, 3 hónapja és 3 napja

Én nem szerzem be de big thx az infóért! Sokaknak hasznos lesz!

válasz erre

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljadrift3r91 profiljatotyak profilja