Oblivion-Élőholtak

2010. június 27.
43.6751
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
Nos...Úgy gondoltam , hogy leírom blogokban az Oblivion ellenségeit csoportokban.Kezdem a kedvencemmel , az élőholtakkal :D



Csontváz


Oblivion-Élőholtak - 1. kép




A játék egészében a legáltalánosabb élőholt ellenfél.Általában kardokkal,fejszékkel támad.A hős csontváz idézni is szokott , de ezek már körülbelül lvl 20-nál jönnek.

Zombi


Oblivion-Élőholtak - 2. kép



Szintén a legáltalánosabb ellenfél.Általában barlangokban,romokban illetve elhagyatott erődökben találkozhatunk velük.A zombikkal óvatosan , mert különféle betegségeket terjesztenek (pl. mocsárláz).A zombiknak 2 módosulata van:a fej nélküli és a borzalom zombija.A fej nélküli zombi a leggyorsabb a borzalom zombija viszont a legerősebb és az gyógyítja magát.

Szellem


Oblivion-Élőholtak - 3. kép



Ektoplazmikus jelenség.Szintén ugyanott találjuk meg őket , ahol a zombikat.Fényre nem merészkednek.Iszonyatosan lassan mozog.Általában jéggömbökkel dobál , de ha közel kerül hozzád , akkor elkezd ütögetni.Ez veszélyes , mert előfordul , hogy olyan betegséget ragaszt rád , ami az asztrális központ regenerációs képességét blokkolja.Erősebb fajtája az ősi szellem.Csak a mágia sebzi

Düh


Oblivion-Élőholtak - 4. kép



Szintén ektoplazmikus jelenség.LVL 14-től jönnek.Fekete színűek és szakadt köpenyeg alakjuk van.Általában könnyű őket észre venni , mert elég hangosan lihegnek és , amikor támadásba lendülnek sikítanak.Fő támadása a Silence és Strength Drain átkok.A Silence átok lebénítja a mágikus központot 1 kis időre , és nem tudunk varázsolni , amíg az átok hat.A strength átok az endurancia és az erő központot gyengíti , és közben fagyaszt.2 módosulata van:a halovány düh és a sötét düh.A halovány düh kissé áttetsző és sokkal gyengébb , mint a sima.A sötét düh picikét vörösesebb árnyalatú , sokkal erősebb mint a sima , és nagyon gyors.Szintén csak mágikus dolgok sebzik meg.

Lich


Oblivion-Élőholtak - 5. kép



Félig ektoplazmikus , félig hús-vér élőholt , ezért a mágiák ellen és ütések ellen eléggé ellenálló.Fő támadása a csontváz idézés és a silence átok , valamint tűzlabdákat is dobál varázsbotja segítségével.Általában lvl 21-től jönnek.Gyengébbik változata az alvilági lich.
4 hozzászólás

Lac

14 éve, 25 napja

Vendég írta:
És én nem lehetek élőhalott? Vagy a holtkirály nem tud bevenni az élőholtak közé? Vaya holtkirály létezik egyáltalan?
Vámpír lehetsz, más nem igazán.

válasz erre

Vendég

14 éve, 26 napja

És én nem lehetek élőhalott? Vagy a holtkirály nem tud bevenni az élőholtak közé? Vaya holtkirály létezik egyáltalan?

válasz erre

Marduk

14 éve, 10 hónapja és 12 napja

A Düht javítom Kísértetre , történt nálam egy kis fordítási hiba mosolygó smiley Összekevertem 2 szót és így jött ki szomorú smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 2 napja

Jó lett, ment a Fájvkacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja