NFS 2

2010. július 17.
41.4051
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
fabre profilja, adatai
fabre
Sziasztok !Nagyon rövid leszek ,csak egy kérdésem lenne hozzátok ! :D Na szóval,nem vagyok oda az autós játékokért ,de az unalom kihozta belolem h feltelepítsem az amúgy elég régi Undeground 2-ot ! :D Most tartok a játékban 49 %-nál és innentol most a térképen nincsennek megadva a pályák ,eleinte nemtudtam h mit kell csinálni ,de aztán rájöttem h megkell keresni a pályákat ,megtaláltam eddig olyan 6 pályát ,de még mindig nemlépett tovább a játék ,minden zugot átkutattam már ,de semmi ! Valaki esteleg tudna ebben segíteni,valami trükk esteleg amivel könnyebben megtalálom az eldugott pályákat ? :D Az esetleges válaszokat elore is kösz !
3 hozzászólás

fabre

10 éve, 6 hónapja és 20 napja

Kösz fiúk ,nemírtál hülyeséget Lac ! Tényleg az volt a gond ,nemszereltem fel egy alkatrészt és nem engedett a fotózásra aztán pedig újabb futamokra,most már adott pályákat !

válasz erre

Hori a (hun)

10 éve, 6 hónapja és 20 napja

Én imádom az NFS Underground 2őt, és amikor megvan miden városrész és nem jelez versenyeket, akkor én sem tudtam mit csinálni, valami főnökszerűséggel kellett versenyezni 1v1ben. Aztán azt hiszem én is tuningoltam a verdát és jött egy dvd cover aminek a segítségével tovább tudtam lépni. Én csak 1 versenyt találtam meg az üres mapon és azután tuningoltam a verdát, szerintem a külső nézetre menjél rá, hogy minél több csillagot kapjon. Nem tudom, hogy ez számít e, de én versenyeztem az utcán lévő verdákkal (még korábban), mindegyiket megvertem és már nem jelzett semmiféle versenyautót a térképen. Én saccra ennyit tudok mondani, miután megoldottam rendszerösszeomlás és most nagyon neezen jutok el addig, mással játszok.

válasz erre

Lac

10 éve, 6 hónapja és 20 napja

Lehet hülyeséget írok, de tuningold a kocsid, legyen minél magasabb pontozású és újra lesznek versenyek is.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

GamePlay profilja5t3v3nk3 profiljaMonyo profiljatotyak profiljagery1113 profilja