Nem vezetek sehova!!!

2013. augusztus 25.
40.8651
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Nathria profilja, adatai
Nathria
De tényleg. Az ember néha elgondolkozik, hogy miért is csinál dolgokat, majd miután a több perces gondolkodás sem segít, csak legyint egyet és csakazértis csinálja. Mert hát miért ne? Ez a bejegyzés kb hasonló módon születik, ugyanis fogalmam sincs miért írom. Talán a pontokért.


Meg mert írni jó. Midenesetre, hogy valami célja is legyen, leírom a gondolataimat arról, hogy hova is vezet a Diablo 3 útja szerintem. Először is nem értem, hogy miért pazarolják emberek még mindig arra az idejüket, hogy egy olyan játékot fikázzanak, amit nem szeretnek. Oké, oké csalódtak benne, meg minden, de könyörgöm eltelt több mint egy év.

Ennyi idő alatt már csak túl lehet rajta lendülni-gondolja az egyszeri játékos- de hiába, hiszen még mindig véget nem érően megy a sírás fészbukon is, meg mindenhol máshol is. Pedig nem lett rossz játék, csak hát aki d2-n nőtt fel, az azóta tényleg felnőtt és ugyanazt a szórakoztatást várni, mint amit tizensok évvel ezelőtt kapott, hiú ábránd. Csak ezt nehéz elfogadni.

Mindenesetre a játék továbbra is jó, az 1.0.8-as tapasszal szinte minden hibáját sikerült orvosolni és azóta is csak javul. Megvan a legendary dropok öröme (meg aztán az is, hogy soha nem tud rendes statokat rollolni természetesen) megvan a hentelés, megvan az anyázás mikor a létező legkisebb folyosón egy horde/arcane enchanted elittel találod magad szembe.

Mi kéne még? Hát kiegészítő, persze. Tudja ezt a Blizzard is, úgyhogy szépen bejelentették a Reaper of Soulst, ami úgy tűnik még ebben az életben ki is jön. Új class, új act, smartloot lootrunok, kiterjesztett paragon level. Sőt ezek nagy része már egy patchben bejön, amit talán még idén látni is fogunk! Hát nem remek? Ezeket a dolgokat figyelembe véve én továbbra is ott tartok, hogy a diablo 3 egy remek játék lett, mindazon gyűlölködés ellenére, amit szerencsétlen kapott. Még Jay Wilson is tett valamit hozzá, igaz csak azzal, hogy végre eltakarodott a fejlesztőgárda éléről. Összességében várós a kiegészítő, várós a patch és fákk dö héterz.

Mindenkitől elnézést kérek a szöveg összefüggéstelensége és egyéb bajai miatt, csak ezeket muszáj volt kiírnom magamból és hát hol tegyem ha ne itt, ahol még pontot is kapok érte. Mindenki hallgasson szépen post rockot meg ambientet és csak saját felelősségre olvassa el ezt a valamit. (Muhaha, jól a végére írtam, hogy csak itt lássátok.
3 hozzászólás

Vendég

7 éve, 6 hónapja és 18 napja

Sok mindenről szól ez a blog

válasz erre

csirkee

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

Jól le zavartad ezt a szövegelést, de bírtam

válasz erre

Vendég

7 éve, 6 hónapja és 19 napja

A zseni átlát a káoszon. Nekem tetszett ez a blog!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljasony1515 profiljaXelosz profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljaWho Ha profiljaBvektor profilja