Need for Speed Mostwanted PSP teszt

2010. május 27.
52.4821
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Shade profilja, adatai
Shade
Need for Speed Mostwanter PSP teszt


Ez rövid lesz így elsőre, de valahol el kell kezdeni. :)

#kep1# Nos ott kezdeném az egészet, hogy nekem a mostani NfP részek közül talán a Mostwantet jött be legingáb, persze pc-n játszottam annakidején vele és nagyon tetszett, leszámítva, hogy ahol tudott ott csalt. De térjönk a PSP-s verzióra. Amikor beléptem a játékba észrevettem, hogy a menü kicsit Undergroundos, viszont a zene a normális Mostwantedből van, viszont feltűnt, hogy elég sokszor ugyanazt a számot játsza, nempedig egy másikat, amit valószínüleg csak akkor fog rákerülni a sok, ha a többit letildod. A játék elején elég kevés autó közül lehet választani és ezek között is csak a külső a más, a teljesítmény szinte ugyanaz. Aztán elkezdődött a játék és feltűnt, hogy marhajól néz ki, amjdnem a nagykonzolos verzióhoz lehet hasonlítani. De ennek ellenére, ami elszomorított, hogy nemlehet szabadon autózgatni a városban(megemlíteném, hogy az ez elött álló PSP-s NfS Undergroundban lehetett). Aztán az a mérő ami ugye azt méri nekünj baloldalt, hogy mekkora a körözésünk. Na, az csak dísznek van ott, ugyanisegy az, hogy mindegy verseny elött lenullázódik, viszont fél perc alatt 10es szintre ugrik fel és még elötte ránk száll egy rendőr a semmiből. És ami bosszantó, hogy csak ránk! Nem másra, nem a mögöttünk lévőre, nem az utolsóra, vagy a szomszéd néniore aki nemlátta a piros lámpát, csak is ránk mászik és elég gyakran kifaroltatja az autónkat és mire visszaállunk már utolsó helyen állunk. Továb haladva a játkban, láttam, hogy nemsok verseny van, és összevissza vannak. Az autó tuningolását sem vitték tulzásba, ugyanis elég minimális dolgot lehet csinálni a kocsival és teljesen hasztalan, ugyanis már a második boss elötti versenyen az ellenfelek olyan bitang gyorsak hozzánk képest, hogy csak mázlival győzhatünk. És ez csak fokozódni fog. Új autókat is csak már nagyon a játék előrehaladtával lehet majd venni, és azt is felkell majd tuningolnunk meg minden, viszont ittjön a nagy pofátlanság, hogy az ellenfelek is ugyanolyan gyorsak maradnak, akármit is csinálunk, csak enyhíteni lehet. Az a helyzet, hogy én azt tudom mondani róla, hogy 80%-ban csak az ember agyának felhúzására van. És persze elmondanám, hogy nemvittem végig, ugyanis már majdnem falhozfágtam a kiskonzolt. (Y) De, hogy mondjak még róla valami jót, az az, hogy van benne multiplayer, így egy barátunk ellen is mehetünk persze ha van PSP-je. Összefoglalva mindezt aztmondanám, egész jó játék lehetett volna, ha nemegyszerűsítették volna le egy mobiljáték szintjére.

játékélmény: 4/10
grafika: 7/10
irányítás: 6/10
zene, hang: 8/10
9 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 13 napja

én nem tudom hogy kell beírni

válasz erre

Vendég

10 éve, 1 hónapja és 2 napja

na velem meg az van h beírok egy kódot és nem tok többet beírni hogy ilyenkor mit csináljak?????????????????????

válasz erre

Vendég

10 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nem tudom lehet hogy csak velem van a baj, de szerintem ez a játék szánalom. Egyszerűen úgy gagyi ahogy van, konzolos beütés tönkrevág mindent, fizika engine nevetséges, AI végtelen bugyuta, játékmenet szintén röhej. Számomra egyszerűen játszhatatlan, nem értem , miért rajonganak érte annyien. Underground 1-2 eddig a legjobb, de örök etalon a űz NFS 3.
Bocs ha belegázoltam valaki izlésébe, de ez a véleményem.

válasz erre

Shade

10 éve, 8 hónapja és 12 napja

sobykaa írta:
hát sztem a most wanted a legjobb az össze NFS közül legalábbis nekem a legjobban az jött be.
Jaja, nekem is az tetszett a legjobban (ez a psp-s verzióra nemvonatkozik) leszámítva, hogy úgy csalt mint az álat. Én esetek 90%ában úgyjártam, hogy vezettem 2-3 körön keresztül, töb mint félkörrel lehagytam az ellenségem. Aztán utolsó kör felénél az elkezdett mindíg iszonyatos sebességgel megindulni és a cél elött úgy 5méterre le előzött. Na ezért fejeztem be, már majdnem megőrültem.

válasz erre

sobykaa

10 éve, 8 hónapja és 12 napja

hát sztem a most wanted a legjobb az össze NFS közül legalábbis nekem a legjobban az jött be.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 8 hónapja és 14 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

10 éve, 8 hónapja és 14 napja

Detto. Régi NfS (nekem még az 1-2, huhhhhú de bejött) király volt, mostaniak sablonjátékok.

válasz erre

Shade

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

skyman írta:
Hát az NFS mindig nagy klasszis marad, bár én mindig is csak PC én toltam, és hidd el általában ezek a problémák ott is elöjönnek Bár ettöl eltekintve jo kis játék.
Ja, de nekem is csak a régebbi NfS részek jönnek be. Az újak már nemjók.

válasz erre

skyman

10 éve, 8 hónapja és 15 napja

Hát az NFS mindig nagy klasszis marad, bár én mindig is csak PC én toltam, és hidd el általában ezek a problémák ott is elöjönnek Bár ettöl eltekintve jo kis játék.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaMonyo profilja