Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása!

2014. augusztus 15.
41.7821
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
gokuvsvegita profilja, adatai
gokuvsvegita
Még az év elején voltak a Naruto anime/manga sorozatból előrendelhető figurák a Holdfényteam internetes oldalán a Banpresto által készített DXF szériából. Előrendelhető volt 4 karakter, név szerint: Sasuke, Itachi, Naruto és Minato.


A kiírás szerint, már tavasszal meg kellett volna jelenniük, ám a valódi megjelenésük a júliusi hónap 22-edik napjára került át Holdfényben. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a tavaszi időkben, nem igen engedhettük meg magunknak a felesleges költekezést, ezért még kapóra is jött, hogy késett egy kicsit. A testvéremmel úgy döntöttünk, hogy megvásárolunk a kínálatból két figurát, amik természetesen párba illőek, de őket is szerettük volna a leginkább a gyűjteményünkbe.

Így adtuk le a rendelésünket július 31-edikén, csütörtökön 13.30 körül, vagyis sietősre kellett venni a dolgot, hiszen csak a 14 óráig való leadásnál tudja a Holdfény a rendeléstől számított egy napos kiszállítást vállalni. A visszahívást sem vártuk meg, mi magunk telefonáltunk az egyeztetést illetően, és akkor jött a fekete leves, mert az ottani alkalmazott azt a rossz hírt közölte, hogy már lekéstük a futárt, hiába nem volt még az óra a 14-es határidőnél. Vagyis mivel csütörtökön rendeltünk, és pénteken nem kaptuk volna a terméket, meg kellett volna várnunk az egész hétvégét, ami igazi idegölés lett volna a számunkra.

Ez lett volna a csalódott forgató könyv a történetben, de végül nem ez a verzió kapott szárnyra, mert úgy 5 perc múlva csörrent a telefonunk a jó hírrel, amit egy másik Holdfényes alkalmazott mondott, hogy mégis ki tudják szállítani péntekre a csomagot, a kollégája elnézte az ügyet, a futár még nem is ment el.

Ilyen érdekesen zajlott a megrendelés, aztán pénteken 9 óra felé, a futár már meg is érkezett a házunkhoz. Miután átvettük a csomagot, csak a reggeli után bontottuk ki, mert hát tele hassal kényelmesebb.


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 1. kép


Az első képen a dobozok eleje láthatóak, amiken maguk a karakterek is pózolnak, de úgy, hogy még a kibontatlan állapotukban is passzolnak egymáshoz. Ez már talán elegendő lehet azoknak a gyűjtőknek, akik nem szokták kibontani a figuráikat, és a dobozban hagyják, de az a helyzet, hogy én és tesóm ennek nem igazán látjuk az értelmét, úgyhogy mi mindent kibontunk, amint lehet. Egyébként a dobozok elég vastag kartonból készültek, érzi az ember, hogy a figurák biztonságban vannak bennünk.


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 2. kép


A második képen láthatóak a hátoldalak, amiken felfedezhetők a DXF Naruto figurák további párosai, Naruto és Minato, ők szintén kaphatóak a Holdfényteamben, és a másik négy szereplő, csak árnyékban. Gaara és Deidara, valamint Sasori és Kakashi. Az utóbbi négy figuráról nincs infó, hogy kaphatóak lesznek-e valamikor a Holdfényben, de nem vennék rá mérget, hogy a jövőben nem lesznek megrendelhetőek. ;)


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 3. kép


Az harmadik képen Sasuke látható, vagyis már ekkor kibontottuk az ő dobozát. Nem lepődtünk meg, hogy a figura, lespórolt kartonba van bújtatva, mert a youtubon már megnéztünk egy rewievet mindkét figuráról, de még így is furcsa volt látni, hogy a Banpresto mennyire szegényesen jár el a csomagolásnál.


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 4. kép


A negyedik kép azt mutatja, hogy tasakból kivett portéka, nem áll másból, mint magából a Sasuke figurából, a hozzá illő kardból, és a talapzatából, ami szintén szegényesnek mondható, elvégre a karakter nevét azért kiírhatták volna, nem?


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 5. kép


A teljesen beállított Sasuke figurát láthatjátok, ami mit is mondhatnák? hát nagyon jól néz ki. A Banpresto jó munkát végzett, a karakter hasonlít az eredeti szereplőre, de persze nem olyan, mintha Sasuke kilépett volna a Naruto animéből. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, Megahouse figurára volna szükség, amik az egyik legkidolgozottabbak fajták, ám azokhoz jól mélyre kell nyúlni a zsebekbe. Egy Megahouse figura 20 ezer forintnál kezdődik, ezért is nincs még egy darab sem a gyűjteményünkben.


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 6. kép


A figura oldalnézetből látható. Igazán élethű látvány, ahogy Sasuke ruhája lecsúszik a válláról, de ez két élő kard. A lány vásárlóknak talán bejön, de a fiúknak, nekünk, ez nem éppen imponáló. Jobban örültünk volna egy harcosabb póznak.


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 7. kép


Sasuke hátulról, Sasuke válla?


Naruto Shippuuden - Uchiha Sasuke DXF Figure Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 Bemutatása! - 8. kép


A figura közelebbről. A fotó nem olyan jó, de élőben még a Mangekyou Sharingan is látszik.

Ez volt az Uchiha Sasuke - DXF Figure - Naruto Shinobi Relations DXF Figure Vol. 2 bemutatása, és összességében elégedettek vagyunk vele, nagyon megérte az árát, ami a Holdfényben 7990ft, de ha online rendeled, akkor 10%-kal olcsóbban kapod, vagyis 7191ft-ért beszerezhető. Aki kedveli Sasukét, annak ez a lehet a legjobb választás, hogyha a gyűjteményében akarja tudni, mert ahhoz képest olcsóbb az ára, és a pénzedért olyan figurát kapsz, amiben nem fogsz csalódni.

Pontozás és értékelés:

Mivel pontozás is van, most jöjjön az értékelés, ami a figura kibontásától, a polcra helyezésig összegezve van. Minőségi gondok nincs a figurával, kivéve a pózát, ami inkább a lányoknak kedvez, jobban ütött volna egy férfiasabb állás. Az animeben jó sokat láthattunk, így választási lehetőség bőven lett volna, ehelyett lebomlott ruházatba, és a kardját a vállához állítva alkották meg. Ha férfiasabb vagy akkor gond, de annyira nem vészes. Térjünk rá a kisebb részletekre, azt gondoltuk a megvétel előtt, hogy a szemében a mintázatott annyira nem fogjuk majd észrevenni, de bizony tévedtünk, jól látható a Mangekyou Sharingan mintázata. A ruházatában nincs hiba, és nem is látszódik annyira műanyagnak. Ahogy a kardját a kezébe helyeztük, óvatosság járt át minket, mivel féltünk, hogy eltörjük, látszatra nincs panasz, de kézbe fogva ezt a kis kardot? elégé aggódásra adhat okot, főleg ha valakinek nincs türelme rendesen a figura kezébe helyezni! A hasonlóság szinte tökéletes, ahhoz képest, hogy nem egy méregdrága darabról van szó, a fanoknak megfizethető, más gyűjtőknek is szintén helytál az ára.

Gondolkozások után a pont amit kap:
8/10 ? A szegény csomagolás és a lányoknak való póz miatt.

A következő bejegyzés Itachiról fog szólni, mivel egy napon készültek a képek, így gondolkodtam azon, hogy egyberakom ezt a cikket, de az összhatás érdekében külön rakjuk. Nem akartam telezsúfolni képekkel.

Én és a testvérem írtuk ezt a bejegyzést. Én és ő csináltunk egy blogot, de Marco engedélyével ide is kirakhatjuk a bejegyzéseinket. Mivel csak 8 képet tudtam felrakni, ezért ha gondoljátok megnézhetitek a kimaradt képeket a blogon:

http://kiszurtam.blogspot.hu/2014/08/naruto-shippuuden-uchiha-sasuke-dxf.html
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 3 hónapja és 16 napja

Már a múltkor is nagyon tetszett a figurás blogod, szerintem tök jó, hogy ilyeneket gyűjtesz. A pénz az meg csak pénz, magában nem boldogít. Ha olyasmire költöd, amit szeretsz, akkor szerintem nem gond, ha kissé drága. Mások elpiálnak ennyit egy hétvége alatt a bulikban.

válasz erre

gokuvsvegita

6 éve, 3 hónapja és 18 napja

marco írta:
Nagyon komoly a gyűjteményed ahogy látom, múltkori figura is király volt.

Nem semmi áruk van amúgy!
Egy ilyen figuráért, ha csak egyet vesz az ember nem sok. De külső szemmel, érezheti az ember, hogy drága persze. A testvéremmel egyhavi költő pénzünk ment rá, mármint a két figurára.

válasz erre

marco

6 éve, 3 hónapja és 18 napja

Nagyon komoly a gyűjteményed ahogy látom, múltkori figura is király volt.

Nem semmi áruk van amúgy!

válasz erre

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljagery1113 profiljaManiac profiljarDAVE profiljamarco profiljaGamePlay profilja