MSI+: Segítünk ahol tudunk

2014. február 23.
41.1451
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
MSI_Blogger profilja, adatai
MSI_Blogger
Ismét nagy lelkesedéssel írtuk meg nektek legfrissebb hivatalos blogunk, melynek témaválasztásakor egyértelműen az eddig még be nem mutatott szekciók közül szerettünk volna választani. Márkánkat leginkább az alaplapok és a grafikus kártyák kapcsán ismerik a vásárlók, pedig számos további területen tevékenykedünk. Ilyen például a táblagépek piaca, melyet két remek termékkel is képviselünk hazánkban, az erről szóló blogunk alatt pedig csupa pozitív bejegyzéseket kaptunk ezzel kapcsolatban. Mostani témánk is egy olyan alkotás, melyre nem is igazán gondolnának az MSI szimpatizánsok, pedig rengeteg praktikus megoldást rejt magában.


Ismerjétek hát meg az MSI+ szoftvert, melyet Android és iOS platformokra érhettek el, valamint a BlackBerry felhasználók is hivatalosan meg tudják oldani az androidos verziónk telepítését készülékükre. Az alkalmazás egyrészt bevezeti a felhasználókat az MSI világába, hiszen széles termékpalettánkat is megtekinthetitek segítségével, másrészt pedig segítségével az újdonságokról sem maradhattok le.

MSI+: Segítünk ahol tudunk - 2. kép

A szoftver kezelőfelülete igen egyszerű, ám azzal a rossz hírrel kell szolgálnunk, hogy egyelőre csak angol és kínai nyelven érhető el az alkalmazás, ám blogunk elolvasása után bizonyára minden kedves felhasználó tudni fogja kezelni az alkalmazást. A hat fő menüpont mellett az alsó részen egy nyelvválasztót és egy, a hivatalos oldalunkra mutató ikont találtok, míg a jobb felső részen vállalatunk rövid bemutatkozóját olvashatjátok. A menüpontok három sorban helyezkednek el, melyek közül az elsőben a legfrissebb hírek és a videós tartalmak tárulhatnak elétek. A második sorban találjátok a Match és Specs párost. Előbbi segítségével az alaplapok és laptopok kategóriáján belül az általatok megadott szempontok alapján megtalálhatjátok a hozzátok legjobban illő termékeinket, utóbbi esetében pedig négy kategóriában (grafikus kártya, alaplap, laptopok és All in One gépek) szűkíthetitek le elvárásaitok szerint termékkínálatunk, majd azok legfontosabb specifikációit el is olvashatjátok.

MSI+: Segítünk ahol tudunk - 3. kép

A harmadik sorban találhatjátok meg a Manual menüpontot, melynek segítségével szinte az összes termékünk kézikönyvét el tudjátok érni. A részletes szűrés segítségével sokkal könnyebben és gyorsabban megtaláljátok az alaposabban megismerni kívánt terméket, majd pedig a hozzá tartozó fájlok letöltése után már tüzetesen is megismerhetitek azt. A Manual mellett kapott helyet a felhasználók egyik legkedveltebb menüpontja, mely a Calculator nevet kapta. Persze ebben a menüpontban nem matematikai feladatokkal akarunk titeket szórakoztatni, hanem hasznos funkciókat kínálunk nektek. Sok felhasználó egy gép összerakásakor csak néhány ismertebb alkatrész kapcsán tájékozódik és a többi komponensre kevesebb figyelmet fordít. Így jó néhányan belefutnak abba a problémába, hogy összerakatott gépük nem túl harmonikus. Sokan szokták például kérdezni, hogy mekkora tápegység dukál az általuk megálmodott gépbe. Nos, erre az MSI+ segítségével gyorsan és személyre szabott módon megtalálhatjátok a választ, hiszen a Calculator kiszámolja nektek a bevitt adatok alapján, hogy minimum mekkora tápegységre lesz majd szükségetek.

Reméljük az MSI+ egyre több felhasználóhoz jut el és bízunk benne, hogy a Game Channel olvasói is telepíteni fogják ezt az ingyenes és sok esetben hasznos alkalmazást. A mobilos fejlesztések témájában várjuk további ötleteiteket és véleményeiteket.
11 hozzászólás

zender

11 éve, 1 napja

Igazából nem tudom kihasználni egy ilyen progi előnyeit de jó hogy van!

válasz erre

MSI_Blogger

11 éve, 8 napja

Bese írta:
BBre hogy kell feltenni? Ez nagyon érdekel, hasznos!
A pontos menetét nem írhatjuk le lépésről lépésre, de annyi bizonyos, hogy a BB10-es készülékek tudják futtatni az Android alkalmazásokat... kacsintó smiley

válasz erre

MSI_Blogger

11 éve, 8 napja

kpal írta:
nagyon ötletes kacsintó smiley , Wp-re lesz ?
Sajnos nem várható rá - egyelőre.

válasz erre

kpal

11 éve, 9 napja

nagyon ötletes kacsintó smiley , Wp-re lesz ?

válasz erre

sceneboy

11 éve, 9 napja

Hümm ez okos kis alkalmazás!mosolygó smiley Össze lehet vele legózni egy komoly szettet!

válasz erre

benji55_

11 éve, 9 napja

Ez tök jó alkalmazás. Kár hogy winre nincs. De mondjuk tableten tudom használni.

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 napja

csirkee írta:
De érdekes, tök jó, hogy a gyártók képesek felismerni az okostelefonok adta lehetőségeket! mosolygó smiley
Nem tudom hogy van-e rajtuk kívül valaki más is...szomorú smiley Sajnos nem nyitnak megfelelően az újdonságok felé. Ez most egy nagyon pozitív kivétel!mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 9 napja

De érdekes, tök jó, hogy a gyártók képesek felismerni az okostelefonok adta lehetőségeket! mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

Leszedtem! Ez nagyon jó! Csak kár hogy nincs magyarul...szomorú smiley

válasz erre

Bese

11 éve, 10 napja

BBre hogy kell feltenni? Ez nagyon érdekel, hasznos!

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 napja

Ez baromi jó infó!meglepett smiley Nem is hallottam ilyenről de ez tetszik!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja