MSI Afterburner: több, mint egy segédprogram

2014. augusztus 02.
47.0021
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
MSI_Blogger profilja, adatai
MSI_Blogger
Ismét jelentkeznek az MSI hazai fiai, ezúttal azonban egy teljesen új témát hoztunk el nektek, mely lényegében oktató és informatív jellegű, ráadásul a szemléltetés egyik legjobb módját választottuk annak érdekében, hogy a nyelvi akadályokat is könnyebben le tudjuk győzni. Ezúttal tehát nem az alaplapvásárlásban szeretnénk tanácsot adni, illetve valamilyen új családunkat bemutatni, de ezzel kapcsolatban egy mondatban megszellőztetnénk azt, hogy belátható időn belül lesz még szó az alaplapokról.


Most azonban egy kevésbé kézzelfogható témát hoztunk el nektek, mely számos termékünkhöz kapcsolódik és ha jól használjátok, akkor bizony komolyan a segítségetekre lehet. Mai főszereplőnk a címből kitalálhatóan az MSI Afterburner segédprogram lesz, mely már oly sokszor szerepelt korábbi blogjainkban, illetve termékeinkről szóló hírekben.

Ma azonban kicsit komolyabban bevezetnénk titeket az alkalmazás rejtelmeibe, hiszen ezzel remélhetőleg nem csupán azoknak kedvezünk, akik valamilyen új MSI hardverre vetették ki hálójukat, hanem bizony azok számára is hasznos lesz a mai blog, akik rendelkeznek olyan hardverrel, melyet az MSI Afterburner még jobbá tud varázsolni. Ez a szoftver ugyebár az úgynevezett tuning szoftverek közé tartozik, tehát segítségével jó néhány alapméretezett beállítást írhatunk felül, ezzel pedig teljesen ingyen juthatunk nagyobb teljesítményhez. Ez ugye milyen jól hangzik?

MSI Afterburner: több, mint egy segédprogram - 2. kép

Az egyszerű kezelőfelületet nagyon sokan megemlítik az alkalmazással kapcsolatban, ám bizonyára akad olyan aki még több magyarázatra tartana igényt. Nekik lehet nagy segítségükre az MSI Afterburner videó oktatóanyagunk, mely sajnos magyar nyelven nem érhető el, ám a videó segítségével remek szemléltetést kaptok a folyamatokról. Mindemellett meg kell említeni, hogy részekre van bontva a bemutató és minden egyes videó más-más témába vezet be titeket.

A témáknak köszönhetően teljesen tematikus tartalmat kaptok, a videóknak hála pedig bármikor megállíthatjátok, illetve újranézhetitek őket. A videók alatt megtalálhatjátok pár szóban azt, hogy miről is szól majd az adott néhány perces bemutatóvideó, ráadásul ezt magyar nyelven olvashatjátok, így még könnyebben meg tudjátok találni a számotokra fontos részeket.

A témák között egyébként olyan érdekességeket találtok, mint például a valós idejű videórögzítésért felelőls Predator, vagy pedig a programunk okostelefonos kiegészítői. Ugyanitt a hardverelemek részei is külön videóban szerepelnek, így például a hűtőventilátorokról és a grafikus kártyákról is külön részben lesz szó.

MSI Afterburner: több, mint egy segédprogram - 3. kép

Reméljük sikerült egy újabb hasznos oldalunkat bemutatni, ha pedig a videókkal kapcsolatban valamilyen kérdésetek lenne, vagy esetleg ötletetek, hogy magyar nyelven mire lenne a legjobban szükség, akkor kérjük osszátok meg velünk.
6 hozzászólás

ToTaL32

3 éve, 2 napja

valaki egy letöltő linket dobna nekem? .valamiért sehol nem találom :/

válasz erre

kpal

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ez egy régi jól bevált progi

válasz erre

csirkee

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Azért az elég király, hogy más kártyához is jó!

válasz erre

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

zender írta:
Jó máshoz is?
Yep, én EVGA kártyával használtam.

válasz erre

zender

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

rDAVE írta:
Ez nagyon jó program! Egyszerű és jól működik. Igaz be kell vallanom, én nem MSI kártyát nyúztam vele.
Jó máshoz is?

válasz erre

rDAVE

6 éve, 8 hónapja és 7 napja

Ez nagyon jó program! Egyszerű és jól működik. Igaz be kell vallanom, én nem MSI kártyát nyúztam vele.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljadarkomen profilja