MSI Adora: Az igazi mindenes

2014. december 21.
26.7291
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
MSI_Blogger profilja, adatai
MSI_Blogger
Decemberben elkezdtünk egy sorozatot, mely ma újabb állomásához érkezett, így az All in One gépeink közül egy újabb családot mutatunk be nektek, ez a család pedig nem lenne más, mint az MSI Adora gépek tábora, melyek teljes egészében azt testesítik meg, aminek egy All in One gépnek lennie kell. Azt biztosan sokan tudjátok, hogy az All in One (AiO) gépek már viszonylag hosszú ideje a számítógépes piac részei, megjelenésükkor pedig igazi úttörő megoldásnak számítottak.


Manapság azonban ez a nagy attrakció már nem övezi ezt a piacot, mi azonban a különféle családokkal azt az irányt vettük célba, mely a lehető legtöbb ember számára tudjuk eljuttatni ezt a kompakt és egyszerű számítógépes élményt. Az MSI All in One gépeket ugyanis öröm használni, azt viszont tudni kell, hogy nem véletlenül kínálunk több családot.

Mai blogunk megírása előtt az MSI Adora modelleket tesztelgettük asztalunkon, hiszen azt szerettük volna, hogy soraink leginkább egy élménybeszámolóra hasonlítsanak, mintsem egy tesztre vagy egy PR szövegre. Elsőként fontos megemlíteni, hogy pontosan kiknek is ajánlható ez a család.

Hamarosan bemutatott gépeink azok számára lehet jó választás, akik szeretik a modern technológiákat és a kompakt formavilágot, a gépet pedig általános célokra használják. Az általános célok alatt mi a levelezést, böngészést és a multimédiás funkciókat értjük. Mi nem állítjuk azt, hogy ezek a modellek igazi erőművek, így a játékosoknak a korábbi blogunkban említett modelleket javasoljuk.

MSI Adora: Az igazi mindenes - 2. kép

Növekvő sorrendben vágjunk is bele a gépek részletezésébe, hiszen igen fontos különbségek vannak a modellek között. Az MSI Adora20 például rendkívül kompakt, hiszen az AiO kialakítás mellé egy 19,5 hüvelykes (1600 x 900) kijelző társul. A kijelző természetesen érintőképernyőként is funkcionál, így a 4. generációs Intel mobil vagy Pentium processzorok és a maximum 16GB DDR3 memória által hajtott Windows 8.1 rendkívül könnyen vezérelhető.

A kompakt méret előnyeit tovább növeli a beépített hangszóró és kártyaolvasó, valamint webkamerát is szereltünk a gépbe, így tényleg egy helyen, egy ilyen gyönyörű csomagolásban rejlik minden. Az Adora család azt is elmondhatja magáról, hogy az első olyan AiO família, melynek képernyői Anti-Flicker technológiával vannak ellátva, így a géphasználat hosszú órák után sem zavarja majd a szemeket.

Az MSI Adora22 következik a sorban, mely már 21,5 hüvelykes Full HD kijelzővel lett felszerelve. A hardveres részért ezúttal is jórészt az Intel felel, a nagyobb kijelzőn pedig még nagyobb élmény az ujjunkkal vezérelni a rendszert.

A legnagyobb Adora modell pedig az MSI Adora24, mely 23,6 hüvelykes Full HD kijelzőjével a dolgozószobák és nappalik dísze is lehet. Az Intel Core i3-as és Core i5-ös processzorok bőségesen elegendő erőt biztosítanak az átlagfelhasználók számára, a multimédiás élmény pedig a képernyő méretével párhuzamosan nő.

MSI Adora: Az igazi mindenes - 3. kép

Végül néhány olyan hasznos funkcióval zárnánk, mely mindhárom említett modellre érvényes. Ilyen például a villámgyors SSD-k beépítésének lehetősége, a tükröződésmentes képernyő-technológia és a falra szerelhetőség is. A hasznos extrák közül nem maradhat el a HDMI port és az MSI Super Charger csatlakozó sem, mely gyorsan feltölti a család táblagépeit és okostelefonjait.

Az MSI Adora modelleket már kicsivel 100 ezer Ft fölött meg tudjátok vásárolni, a 24 hüvelykes kijelzővel, 8GB memóriával és Intel Core i5-ös processzorral szerelt változat pedig a 300 ezer Ft-ot sem éri el.
3 hozzászólás

Eltohn

10 éve, 9 napja

Wow, tetszenek és ráadásul már viszonylag elérhető áron vannak mostanában. Játékra mondjuk még nem használnám de munkára, mindennapi teendőkre kiváló!

válasz erre

kpal

10 éve, 1 hónapja és 18 napja

Nekem a szemkímélő dolgok tetszenek .


( Anno nagy bajba voltam monitor vasaláskor mert pár márka után találtam olyat amitől nem "folyik" ki a szemem, de már a márka is mind1 volt csak legyen egy új monitorom. Szóval én félek mikor megint másik monitort kell vennem , mert észreveszek olyat amitől sokaknak nem fája szeme . )

válasz erre

totyak

10 éve, 1 hónapja és 18 napja

Tükröződés mentes felületért nagy pirospont. Sok gyártó nem is figyel erre, legtöbb esetben notebookoknál, pedig szerintem rendkívül zavaró. Az embernek mindig fénnyel szembe kell pozicionálnia a gépet. Érintőképernyőnek nagy hasznát viszont nem látom. Hosszú távon senki nem fogja így kezelni a gépet, mert elfárad a kéz. Ölbe meg ezeket nem túl célszerű venni. Azért találták ki az egeret, hogy használjuk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaDav2377 profiljamarco profiljaManiac profilja