Mosolygós Szombat 8 - Karácsonyi Edisön

2013. december 21.
43.0081
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Yanez profilja, adatai
Yanez

Mosolygós Szombat 8 - Karácsonyi Edisön - 1. kép

És újra itt a Karácsony...ja még nem! Ám mivel az ünnep hétköznap várható és akkor ki tudja hol leszek, a Holdon vagy a Marson, épp ezért már most letudom ezt a blogot. Kari ide vagy oda, én nem a nyáladzás és ölelkedés híve vagyok, úgyhogy inkább humorosan szeretném leróni eme ünnepet. Azért persze karácsonyosan...legalábbis megpróbálom. :)


Kis Karácsony, nagy Karácsony, ki kapja be a kalácsom? Ilyenkor könnyen lehet ezzel a dumával csajokat felcsípni, vagyis mégsem, ha a bige tök józan és férjnél van. Igen, a Kari egy jó alkalom arra, hogy megismerjünk valakit, aki lehet, hogy a jövőben életünk értelme lesz. Ha pedig nem, akkor egy feledhetetlen estét írhatunk fel mindkettejünk számlájára. Hacsak nem gurítottunk le több "pezsgőt" a kelleténél! Ezesetben könnyen lehet, hogy nem csak a karácsonyi estén felcsípett pipire nem fogunk emlékezni, hanem a karácsonyi estére sem.

De ez még a lájtosabb verzió, úgyanis megakad, hogy az újév is misztikum marad számunkra. Tehát gyerekek és szőrős felnőttek, vigyázzatok, ne vigyétek túlzásba az ünnepi vedelést! Ez persze olyan, mintha Pinnokiót kérném arra, hogy ne hazudjon. Sajnos az van, hogy egy jó baráti társaságban, gyakran előfordul, hogy nem vesszük észre mennyi "jót" küldtünk le már a torokliften. De semmi vész, ha csupán két lépésre van a budi, a karácsonyfa pedig nem akar búnyózni velünk! Ja, volt már, hogy utóbbi is előfordult. :)

Mosolygós Szombat 8 - Karácsonyi Edisön - 2. kép



No de félre a tréfával! A Karácsony az egyetlen olyan ünnep, amikor nem a haverokkal, hanem a családdal illik összeülni. Amikor a nagymama karácsonylevest, fánkokat meg egyéb falánkságokat készít. Amikor a fater mikulásnak öltözik és úgy viselkedik, mint egy elmeroggyant. Amikor édesanyánk szépen csomagolt ajándékokkal pakolja meg a faalatti űrt. Amikor egy asztalnál az egész családdal vidáman falatozunk, röhögcsélünk és felidézzük a régi szép emlékeket. Hát erről szól a Karácsony! Ugye milyen dögunalmas?

Hát nem jobb kimozdulni a haverokkal egy jópofa sörre vagy némi töményebb mókára? Nem jobb egy asztalnál ülni velük, hangosakat felröhögni a disznó vicceken és fenéken billenteni a pincérlányt? Bár ezeket az év bármely napján megtehetjük, de karácsonykor mégiscsak más a hangulat. Aki ilyenkor a hőnszeretett családjával ül a kerek asztal elé, az vagy házas, vagy oly magányos, mint Gagarin az űrben.

És akkor most vegyük elő a harmadik lehetőséget, a Gamer Karit! Bizony, ilyen is van! Van hogy egyfolytában vagy dolgozunk, tanulunk vagy a párunkkal vagyunk elfoglalva. Ám ezt az ünnepet kihasználva, ajándékokat letudva, akár magunkra is fordíthatjuk az Istenadta időt. Minek töltsük el mosollyal és szeretkezéssel az egész napot, amikor videójátszhatunk is??? De tényleg, egy vacsora, egy jó beszélgetés, egy kiadós szex és máris szabadok vagyunk, mert valljuk be, mi gémerek, mégis mi a ménküt csinálhatnánk még? Különösen, ha az ajándékokat vesszük alapul!

Mosolygós Szombat 8 - Karácsonyi Edisön - 3. kép



Mert bizony, ha párunk, esetleg családunk eléggé ismer, akkor tudja mi kell nekünk gémereknek! Hát biztos nem egy karóra, amely kakukkol, vagy egy gatya, amelynek olyan elefántormánya van a büszkeségünk behelyezésére. Mi Gamer-ek vagyunk és a Mi ajándékunk árammal bír!

Nekünk PS4 kell vagy XOne, esetleg WiiU, de egy legújabb sikercím is megteszi, ha már arról van szó. Egyetlenegy vacsorának, koncertjegynek, erotikus estének és kerékpárguminak sem tudunk örülni annyira, mint egy nextgen konzolnak, egy új videókártyának, egy 4K-s tévének vagy egy AAA-s játéknak! A Mi ereinkben gémervér folyik, nem pedig hónaljszagú moslék!!! Épp ezért, aki szeret minket, az tudja mivel lepjen meg.

És persze nem árt, ha Mi is ismerjük a perszónát, akit szeretünk! Ha csajról van szó, vigyázz! Egy kölnivel vagy tangával nem fogod letudni a bestia kápolnájának áldozatokat követelő rituáléját. Ilyenkor nem az ajándék elégíti ki őmagasságát, hanem legfőképp a szeretet varázsa. Csupán szeresd Őt és elégítsd ki, legyen szó bármiről is, és hidd el, a Te jutalmad sem marad el, még ha olyat is kapsz, amire nem számítottál!

Mosolygós Szombat 8 - Karácsonyi Edisön - 4. kép



Tehát karácsonykor sem könnyű az egyszerűnek tűnő döntés. Vagy valami jóval és eredetivel lepjük meg a szeretett emberünket, vagy orra bukunk. Bár utóbbitól nem kell tartanunk, mert aki szeret, annak bármi apró ajándék is egy szent dolog. Vagyis, nem kell az aprehendáció, vásárolj amit akarsz.l

Eme bejegyzés mégsem sikerült annyira viccesnek, mint az ezelőtti "Mosolygós Szombat"-i blogszériák. Épp ezért még megpörgetem a szerencsekereket és megpróbálom feldobni a postot egy gamerféle karácsonyi "énekkel". Figyelem, indula mandula!:

Kis karácsony, nagy karácsony,
megjött-e már a nextgen konzolom?
Ha már megjött, ide véle,
hadd pörgessem melegébe.

Kis tévé, nagy tévé,
megy-e rajta a HD?
Ha megy, akkor maradj kivül,
hadd élvezzem ezt egyedül.

Jajj, de szép a PS4,
ragyog rajta a sok kék!
Itt egy játék, ott egy pseye,
most vágok bele, na megállj!

Kezem, lábam, minden játszik,
képernyőmön fény szikrázik.
Ha szikrázik, hadd szikrázzon,
azért van rajta HD mindenáron.

Gémek szálljanak minden házra,
kis családra, nagy családra.
Kinect villogásának fényáradata,
hintsél gémeket minden házra.

Nagykarácsony éjszakája,
sok új game debütálása,
ezáltal gémerek beszippantása,
melyek ma lesznek a videójátékok áldozata!

Hölgyeim és Uraim, Fiúk és Lányok: Kellemes Karácsonyt és boldog Újévet kívánok nektek! Szórakozzatok jól és ne feledjétek, hogy a Gamechannel-en mindenki szeret titeket és szeretettel fogad! És Te, aki most ezeket a sorokat olvasssa és még nem regisztrált be az oldalra, ne tétovázz, regisztrálj be és kívánj nekünk boldog Karácsonyt és Újévet!
U.I.: Mindenkinek Boldog és Szeretetben Gazdag Ünnepeket Kívánok!
8 hozzászólás

Couretto

11 éve, 1 hónapja és 11 napja

Hehe

válasz erre

wazko

11 éve, 2 hónapja és 16 napja

Köszönöm, viszont neked isröhögő smiley

válasz erre

Yanez

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Kösz emberek a kommenteket! És természetesen nagyon örülök, hogy tetszett néhány embernek! mosolygó smiley

válasz erre

WillThaWheel

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

"hónaljszagú moslék"...röhögő smiley röhögő smiley
Kellemes ünnepeket neked is, és mindenkinek itt az oldalon! mosolygó smiley

válasz erre

marco

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Beteg vagy.röhögő smiley De ezt szeretjük benned.röhögő smiley

Kellemes Karácsonyt Neked is!mosolygó smiley

válasz erre

LolZ

11 éve, 2 hónapja és 18 napja

Szokásos...röhögő smiley

válasz erre

wegh

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

Neked is hasonlókat kívánok Yanez! mosolygó smiley A végén milyen komoly toborzószöveg van röhögő smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 2 hónapja és 19 napja

röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley jézusom! Yanez boldog karácsonyt neked is röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja