Mosolygós Szombat 7 - Mert mindig nekünk kell belelépni a kakiba

2013. november 30.
41.6111
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Yanez profilja, adatai
Yanez

Mosolygós Szombat 7 - Mert mindig nekünk kell belelépni a kakiba - 1. kép

Helló GC közösség! Ma ismét egy gyönyörű szombatra ébredtem, ezért úgy döntöttem, ma sem marad el a jókedvre derítés. És hogy miről fogok írni? Egy olyan dologról, ami mindenkivel előfordult már és nem is egyszer. Ez kéremszépen a rossz időzítés és dolgok, amelyek rossz helyen és időben történnek meg. Ugye most kapásból tudnátok felsorolni néhányat? Hát én is. Ezenkivül a képzelet bugyraiba is betekintünk egy csöppet, ami ezt a témát illeti.


Vannak ilyen esetek, amelyek gyakran, ismétlődőszerűen fordulnak elő. Például a legenyhébbek: a busz mindig az orrunk előtt megy el, brunyálás közben jön ránk a kulázás, mindig akkor fogy el a cigi, amikor otthon vagyunk, stb. Velem is történnek hasonlók. Gyakran van, hogy egész nap nem hív telefonon senki. Estefelé leülök megnézni kedvenc sorozatom legújabb részét. Nem telik el néhány perc és már jönnek is a mobilhívások.

De nem csak egy! Minimum minden 5-ik percben csenget valaki. És épp nem azért, hogy megkérdezze hogy vagyok. Folyton valami kérdésekkel jönnek, amelyekre válaszolnom illene, hiába vár engem Rick meg a zombik hada. A legdurvább eset az volt, amikor egy ilyen 45 perces rész, egy Gyűrűk Úra hosszúságú trilógiává nőtte ki magát. Még jóhogy csak sorozatot néztem! És a tekintetem is hasonló volt:

Mosolygós Szombat 7 - Mert mindig nekünk kell belelépni a kakiba - 2. képVannak még bőven ilyenek és reggelig lehetne őket sorolgatni. Viszont olyanok is akadnak, amelyek csak egyszer vagy nagyon ritkán fordulnak elő az életben. Mint például, amikor régebben focizni jártam. Az egész pályán mindössze egyetlenegy helyen volt egy kisebb kupac kutyaszar. Igen, pont nekem kellett ott leesnem, arccal a csokiba. Vagy amikor egy nehéz fémkeretű ablakot, dupla vastag üveggel, cipeltem fel a 6-ik emeletre (pont aznap romlott el a lift).

Mire felértem, kiderült, hogy rossz épületbe mentem be. BASSZUS! De a legrosszabb az egészben az volt, hogy a megfelelő épületben is épp javították a liftet, pedig pont annak örültem, hogy ott már nem kellesz lépcsőznöm. Gondolom Isten aznap jót kacagott rajtam. De legalább tudom, hogy van humorérzéke, csak nekem valahogyan nem jött be.

A példa kedvéért megemlítenék mégegy feledhetetlen esetet, amely azt hittem, hogy az életembe fog kerülni. Komoly gyomorrontást kaptam némi sülttojástól és pokoli hasfájdalmakkal küszködtem. Mintha Freddy Kruger akart volna kimászni belőlem. Mentők úton, én pedig már a szüleimtől búcsúzkodtam. Biztos voltam benne, hogy eljött a kaszás egy kis Yanez-ért. Megérkeztek a mentősök és azonnal a kocsiba vittek. Épphogy elindultunk a kórházba és egyszercsak...lerobbant a kocsi. BASSZUS!

Épp amikor reménykedni kezdtem! A sofőr kiugrott és seperc alatt (1 óra) megjavította a hibát. Képzelhetitek, én mindeközben már Mátrixosat játszottam a kaszással. De itt is van csattanó! Amikor már majdnem beértünk...kifogyott az üzemanyag. BASSZUS! Komolyan emberek, nem viccelek! Végül jött egy másik kocsi és bevitt. Köszönöm, jól vagyok. Azt nem értem az egészben, hogy miért nem lehetett azonnal hívni egy másik mentőautót? Még amikor lerobbant az első. A kép csak illusztráció. :D

Mosolygós Szombat 7 - Mert mindig nekünk kell belelépni a kakiba - 3. képIlyen esetek után azzal nyugtatom magam, hogy elképzelek ennél sokkal rosszabb, kínosabb szitukat, amelyek megtörténhetnek emberekkel. Mondjuk, visszatérve a focihoz, képzeljünk el egy csatárt, amint kicselezi a védőket és már csak kapura kell lőnie. És épp ekkor jön rá a kegyetlenül büntető hasmenés! Hát akkor inkább már mátrixosat játszom a halállal! :D De ennél tovább megyek. Mondjuk egy űrhajós kint lebeg az űrben, abban a kozmikus hacukában. És...elkezd viszketni az orra.

Hát ez hülyeség, valahogyan csak kibírja, amíg...el nem kapja a fent említett hasmenés. :) Az űrhajóig már biztosan nem érkezik eljutni, úgyhogy csak egy kiút marad: zöld utat adni a "gejzírnek". Valahogyan talán még ezen is túl tenné magát, de ne felejtsük el, hogy a szerencsétlenje az űrben van, ahol a gravitáció ilyenkor csúnya dolgokat képes művelni. Bizony, a kilövelt "láva" szép lassan elkezd terjeszkedni a ruhában és perceken belül már az ürge sisakjában keresi a kiutat. Uhh...

Vagy amikor étterembe hívsz egy csajt, randi céljából. Kihozzák az ellenállhatatlan finomságokat és már emeled is a villára feltűzött húsikákat, amikor egyszercsak...hánysz. Van ilyen, hogy valakire hirtelen jön rá a hányinger és képtelen visszatartani. Egyik barátom ilyen. Na de ebben a szituban ez eléggé kínos lehet, nem? Gondolom 2-ik randit kérni ilyenkor baromság lenne. :) Legfeljebb, ha a csaj rosszul lett tőled és ő is teleokádta a tányérját. Fúj! Jó étvágyat emberek!

Mosolygós Szombat 7 - Mert mindig nekünk kell belelépni a kakiba - 4. képVégül mégegy képzeletbeli eset, ami könnyen megtörténhet. Valami ünnep vagy bármilyen más alkalom céljából, egy limóban utazol egy gyönyörű csajjal. Megisztok néhány pohár pezsgőt és rátok jön a prütykölés. Elválasztó sötét üveg fel és jöhet a móka. Épp egy 69 közepén vagytok, amikor autóbalesetet szenvedtek. Sajnos a halálnál is rosszabb szituációba kerültök. A gépjármű begyűrődik az ütközéstől, ti pedig abban a pózban ragadtok be, amelyikben épp voltatok (69).

Na persze majd jönnek a tűzoltók és úgy fognak titeket kihúzni, miközben egy rakás ember fogja figyelni a mentőakciót. :D És ha azt hiszed, hogy Isten ezzel megelégszik, akkor nagyon nagyot tévedsz! Ugyanis miközben várakoztok a kellemetlen és hamarosan cinkessé váló pózban, hirtelen...rádjön a híres kegyetlenül büntető hasmenés! XD Hölgyeim és Uraim, én biztos nem panaszkodok az ezek mellett eltörpülő rossz időzítéseimmel!

Történt-e már meg veletek valami hasonló, legyen az semmiség vagy nagyobb kaliberű galiba? Köszönöm a figyelmet és további kellemes szombatot!
10 hozzászólás

Yanez

7 éve, 1 hónapja és 27 napja

Köszönöm, hogy elolvastátok!

válasz erre

DaNyEE

7 éve, 1 hónapja és 27 napja

Szóval a hasmenés mindenhol ott van. Jó kis írás lett!

válasz erre

simply red

7 éve, 1 hónapja és 27 napja

Alaposan megdolgoztattad a rekeszizmaimat köszii!! Ha limuzinnal utazok a fekete hajú hercegemmel, akkor majd remélem bevillan az intelmed

válasz erre

LolZ

7 éve, 2 hónapja

Nagyon jó lett!Meg mosolygtat.

válasz erre

Yanez

7 éve, 2 hónapja

marco írta:
Miezzzzacsúnyabeszédittkéremszépen?
Szedd ki az egyik dupla kommenteket, please! Ki káromkodik, bameg?

válasz erre

marco

7 éve, 2 hónapja

Miezzzzacsúnyabeszédittkéremszépen?

válasz erre

Yanez

7 éve, 2 hónapja

Azer11 írta:
Megint megcsináltad Yanez! Tegyük fel hogy elnyered a hét blogját és... rádjön a büntető ?
Vagy: Elnyerem a hét blogját és...HAH! És semmi!

válasz erre

Yanez

7 éve, 2 hónapja

Azer11 írta:
Megint megcsináltad Yanez! Tegyük fel hogy elnyered a hét blogját és... rádjön a büntető ?
Vagy: Elnyerem a hét blogját és...HAH! És semmi!

válasz erre

Vendég

7 éve, 2 hónapja

Arccal a kulába ! ! ! **** lehetett!

válasz erre

Azer11

7 éve, 2 hónapja

Megint megcsináltad Yanez! Tegyük fel hogy elnyered a hét blogját és... rádjön a büntető ?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Monyo profiljagery1113 profilja