Mosolygós szombat 6 - dr Yanez: Szekszuális Felvilágosodás

2013. november 16.
41.6211
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Yanez profilja, adatai
Yanez

Mosolygós szombat 6 - dr Yanez: Szekszuális Felvilágosodás - 1. kép

Akárcsak a suliban, itt is sok a fiatalkorú életforma, amelyeknek nem ártana prezentálást továbbítani e témakörben. Szerencsére itt vagyok én, dr Yanez, és ezt a lépcsőfokot is segítek sikerrel átküzdeni.


Többször is próbálkoztam már népszerűsíteni magam hasonló portálokon, de eddig kételyes sikerrel. Talán az volt a probléma, hogy mindig magamat próbáltam előtérbe helyezni. Ám ma nem rólam fog szólni a prédikáció, hanem felétek nyújtom segítő karomat. Ma Veletek törődöm! Most pedig villanyt le, mert felvilágosítok!

Tehát a testi örömszerzés, ismertebb nevén a szex, a mai téma. Persze az iskolában is bevezetnek ennek a dolognak a légkörébe, de valljuk be, ahogyan ők felkészítenek, az olyan, mintha egy katonát küldenénk háborúba, egy bugylibicskával a kezében. Szerencsétekre Én nem most jöttem a falvédőről és tudom hogyan kell beadni a ?gyógyszert?. Ez főleg annak köszönhető, hogy az életben is egy nagy pernahajder vagyok, de ugyan már, ez a post nem rólam szól. Még a végén elpirulok.

Akkor hát nézzük röviden, mit adnak a suliban: Védekezzetek, lehetőleg csak egy partneretek legyen, szerelem stb. Nos, ezzel kapcsolatban erősen megoszlanak a vélemények! Ugyanis a többiek szerint így van, szerintem pedig nem. A szex olyan, mint egy videójáték platform: ha már rendelkezésedre áll, akkor ne csak egy stuffal nyomulj! Egy partner az életben olyan, mintha csak egyfajta fagyit próbálnál ki. Ne értsetek félre, idővel csupán egyetlen lemez lesz a kedvencünk, de mire erre rájövünk, addig több százat ki kell próbálnunk. Gondolom most úgyis félreértettetek...

Mosolygós szombat 6 - dr Yanez: Szekszuális Felvilágosodás - 2. képPedig ez az élet rendje! Ahhoz, hogy eldöntsd, melyik napszemüveg fekszik neked jobban, előtte jónéhányat fel kell próbálnod. Szerintem megint félreértettétek...na de végülis ez volt a célom! Tehát az emberek már csak ilyenek. Jobb, ha Én készítelek fel erre titeket, mert a suliban nem erre bátorítják a sok szexéhes fiatalt. És igen, míg fiatalok vagyunk, úgysem csak egy alannyal fogjuk csinálni. Most nem a házi leckére gondolok, bár arra is igaz ez az állítás. Nincs olyan, hogy ?egy bizonyos?, legalábbis míg fiatalok vagyunk. Aki az ellenkezőjét állítja, az vagy hazudós, vagy jehovista.

Még egy viccem is van e témában:
Bemegy egy lány a képeslap boltba. Nézeget, keresgél, majd végül megkérdi az eladót:
-Van olyan képeslapjuk amire az van ráírva, hogy ?Az Egyetlenemnek??
-Persze, hogy van!-válaszolja az eladó.-Kér egyet?
-Igen, de nem egyet, hanem nyolcat.

HA-HA-HA! Na ez jó volt! Hátra is estem a székkel együtt! Na nem a röhögéstől, csak eltört az egyik lába. Mint a példának felhozott vicc is bizonyítja, nem csak egy szoftver az ihaja-csuhaja. És mint tudjuk, minden vicc tapasztalatokon alapul. Vagy inkább tapasztalatokból születik? Egymindegy. A lényeget gondolom úgyis leszűrtétek. Ha nem, akkor magányosan fogtok meghalni. Vagy házasan, mindegy, mert ugyanaz. Na akkor, most, hogy tisztáztuk, hogy egy zacsi szotyiból ne csak egyet együnk meg, jöhet a következő lépés. A villanyt még ne kapcsoljátok fel, még nem izzasztottam be!

Mosolygós szombat 6 - dr Yanez: Szekszuális Felvilágosodás - 3. képMost hogy már rátapintottam a lényegre, jöhet maga a folyamat. Talán ezzel kellett volna kezdenem, mert eddig néhány kistökű csak mereng a leírtakra, hogy ? mi van??. Hát igen, a szex. A pattanásoktól duzzadó pubik talán érdeklődéssel várják, hogy most megtudják mi is AZ. És igazuk van, mert ezért vagyok Én itt ezzel a bejegyzéssel. Vegyük górcső alá a klasszikus módszert. A méhecskék meg a virágok. Én az utóbbit választom.

Szóval van a virágcsávesz meg a virágcsajszi. A virágcsávesznek van egy permetezője, ami olyan, mint egy puca. A virágcsajszinak pedig van egy bepermetezendő izéje, ami olyan, mint a...atyaég, hogyan írjam le? Mint a p...i...n...a, üssetek agyon egy virágszirommal! Szóval a virágsrác előveszi a fa..., na itt ér véget a tündérmese! Erőlködésem erre a példára oly felesleges, mint púposra a hátizsák. Nem kell ide dr. Yanez! 2013-at írunk! Minden normális kisgyerek az interneten található p...0...r...n...0 videókat szörfözi, és mire betöltik a 13-at, már több tapasztalattal rendelkeznek, mint Rocco Siffredi. Ez kéremszépen nem tabu, ez van, tetszik vagy nem! Internet=No secrets!

Mosolygós szombat 6 - dr Yanez: Szekszuális Felvilágosodás - 4. képNa ne ragadjunk le itt, hiszen már tisztáztuk a dolgot, lépjünk! Elengedhetetlen e témában a védekezés. Ez minden bizonnyal az egyik legfontosabb dolog a szexben, legalábbis amíg nem vagyunk olyan házasok, akik csak egy ?lemez? hallgatására esküdtek meg. Miért is kell a védekezés és mi az? Előszőr is a nemi úton terjedő betegségek miatt van erre szükségünk. Mint például az AIDS meg a muszáj házasság, mert terhes lett a barinőm. Van-e ezek ellen 100%-os megoldás? VAN! Menjünk papnak és felejtsük el a csajokat. Ha ez a megoldás nem fekszik, akkor más is van, de az nem 100%-os.

Az óvszergumi, vagy ahogyan Én ismerem, óvangyal. Ez a lehetőség mindössze 99%-ot biztosít, ami ismerjük be, jobb, mint a valami. A virág...izé fiú fölhúzza a rúdjára és máris behelyezheti a csatlakozóját, ahova akarja. Persze van egy negatívumja is a dolognak. Óvszerrel szeretkezni olyan, mintha villával kanalaznánk a levest. Nem éppen jó, de kellő hozzáállással elviselhető. Na de így elkerülhetjük a nem kívánt betegségeket és gyerekeket. Gyerek ugyan nincs nem kívánt, de ha egy 14 éves klassz kamasz ugrik rá egy vele egykorú pennára, akkor mégiscsak meggondolandó eme opció végkimenetele, nem?

Mosolygós szombat 6 - dr Yanez: Szekszuális Felvilágosodás - 5. képAz ilyen nem éppen jól időzített terhességek elkerülése végett jöttek létre a fogamzásgátló tabletták. Ha valaki nem tudná mi az, az egy olyan pirula, amelyet a női félnek kell bevennie és kb olyan hatásos, mintha egy focimeccsen a kaput betonoznának be a labda elől.

Esetünkben a gyerek a labda. De nem rúgdosni ti idióták! Azt hiszem minden alapvető dolgot szemügyre vettünk! A cél természetesen, hogy végül egy ember mellett telepedjünk le és családot alapítsunk vele. Hülyén hangzik gyerekek, de ez van! Most pedig végezzétek el a házi feladatot, mert a neten való időtöltés ebben nem segít, hacsak nem puskáztok. Köszönöm a figyelmet és jó dugást mindenkinek!
12 hozzászólás

LolZ

7 éve, 5 hónapja és 9 napja

Ez beteg!

válasz erre

Vendég

7 éve, 5 hónapja és 9 napja

Yanez írta:
Dr Yanez mindig rendelkezésetekre áll! Ha kell válium vagy hasonló, csak szóljatok! Imádok felírni! Am meg ne felejtsetek el dugni! A dugás nagyon fontos, ezt verjétek a fejetekbe!
Verjétek, verjétek...a fejetekbe.

válasz erre

simply red

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Épp időszerű! Majd a családban most serdülő ifjoncoknak ajánlom eme szentírást! Milyen szexi tested vaaan Csak úgy domborodik a falatnyi tangácska

válasz erre

Yanez

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Dr Yanez mindig rendelkezésetekre áll! Ha kell válium vagy hasonló, csak szóljatok! Imádok felírni! Am meg ne felejtsetek el dugni! A dugás nagyon fontos, ezt verjétek a fejetekbe!

válasz erre

DaNyEE

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Elkerülhetetlen volt a megvilágosodás. Köszönöm dr. Yanez

válasz erre

Raiden

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Nabammeg,ha úgy 15 évvel ezelőtt olvasom eme gyöngyszemet,most boldogan élhetném világomat...

válasz erre

kiraly001

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Úr isten, megvilágosodtam, én eddig azt hittem, hogy a méhecske mindent elintéz.

válasz erre

rDAVE

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Én olyannyira megvilágosodtam, hogy rögtön ki is égtem...

válasz erre

csirkee

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

isteneeem, hát no comment, én is megvilágosodtam teljesen

válasz erre

Tardief88

7 éve, 5 hónapja és 10 napja

Kösz Doki!
Teljesen fel lettem világosodva.
Kámon görlz!

válasz erre

Yanez

7 éve, 5 hónapja és 11 napja

marco írta:


NEM vagy NORMÁLIS!

Egyre betegebb ez a dr Yanez, kéne neki egy igazi orvos. Hangosan röhögtem.
Nyugi, tudja ô egyedül is gyógyítani magát! A rengeteg bogyó meg injekcióst? is ezt bizonyítja.

válasz erre

marco

7 éve, 5 hónapja és 11 napjaNEM vagy NORMÁLIS!

Egyre betegebb ez a dr Yanez, kéne neki egy igazi orvos. Hangosan röhögtem.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

c0m1n65un profiljaWickedSick profiljanurbanu profiljarDAVE profiljadarkomen profilja