Mosolygós Szombat 2 - Dr. Yanez

2013. szeptember 14.
41.4701
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Yanez profilja, adatai
Yanez

Mosolygós Szombat 2 - Dr. Yanez - 1. kép

Jó napot betegek! Önök idióták! Itt lengetitek értékes időtöket, miközben azt sem tudjátok, hogy mi a húgy folyik a hátatok mögött. Én megmondom, de ez a post nem erről szól.


A nevem Milan Yanez, de nektek csak dr. Yanez. Olyan betegekkel foglalkozok, amelyekkel senki más. Én, mint egy tapasztalt diagnoszta, sebész, pszichiáter, pszihológus, fogorvos, nővér és topmodell, elegendő tapasztalattal rendelkezek ahhoz, hogy bármilyen szarból kihúzzam szerénységüket. Ne szégyenkezzenek és bátran kérdezzenek! Na persze ennek a dumának a hallattán, még egy naív, félholt politikus sem merne kezdeményezni. Épp ezért, mint első "konzultáción", példákkal fogok szolgálni nektek, hogy lássátok, nem egy haszonleső tróger vagyok, aki elveszi a pénzetek és utána elutazik a Fülöp szigetekre a topmodell barátnőjével.

Mosolygós Szombat 2 - Dr. Yanez - 2. képEsetünkben a legjobb példa a múltbéli pácienseim levelei és az azokra való válaszaim. Most önök is meggyőződhetnek arról, hogy egy specialista vagyok és bármilyen problémával megbírkózok.

Kedves dr. Yanez!

Nagyon nagy gondban vagyok. A suliban az osztálytársaimnak már rég "megjött", de nekem az égért sem akar, pedig már 14 éves vagyok! Senkinek sem merek szólni, mert félek, hogy kiröhögnek emiatt. A szüleim full gyökerek, csak pofánvágnának és szobafogságot kapnék. Rendes barátaim nincsenek, akik tanácsot adnának vagy megnyugtatnának, megintcsak a gyökér szüleim miatt. Nagyon remélem, hogy válaszol nekem, mert maga az egyetlen reményem! Előre is köszönöm! Pistike


Kedves Pistike!

Az ilyen debil levelekre általában nem szoktam válaszolni, de veled most kívételt teszek. Te egy kis idióta vagy! Csak némi felvilágosításra van szükséged: Gratulálok, Te fiú lettél! És képzeld, a fiúknál általában csak a magömlés szokott megjönni. Úgyhogy kapj el egy csajszit és meglátod mikre vagy képes! Most pedig mars a szobádba és egy hétig ne is halljak felőled!


Mélyen tisztelt Yanez doktor!

Nemrég megismerkedtem egy bájos, helyes, jóvágású, jóállású, okos, remek humorérzékkel rendelkező sráccal. Már vagy egy hónapja járunk együtt. A múltheti randi után "azt" akarta. Én természetesen nemet mondtam neki. Az a helyzet, hogy szűz vagyok ( most nem a csillagjegyemről beszélek) és az esküvőre tartogatom ártatlanságomat. Ahogyan észrevettem, Ő inkább amolyan modern gyerek. Én pedig nem tudom, hogy hogyan mondjam el neki, félek emiatt akár szakítani is képes lenne. Kérem segítsen! Mit tegyek? Egy elkeseredett 48 éves lány


Tisztelt "Kislány"!

Hülye petsa! Nincs más teendőd, minthogy szétrakd kapáidat és hagyd, hogy parasztod "felszántsa" a földet. Ha nem érted a célzást, akkor nézd meg Rocco Sifredi bácsi lebilincselő kalandjait. Hülye petsa!


Drága doktor Úr!

Nagyon nagy az én gondom. Az utóbbi időben 6 óra felé mutat a cerkám és a helyzet semmiképp sem változik. Próbálkoztam már mindennel: kék pirulákkal, felnőtt filmekkel, kínai füvekkel, répával, gipsszel, kigyóharapással, colgate-el, ezzel-azzal, de egyik sem használ. Azt hiszem az asszony már a válláson gondolkodik. Kérem, tegyen valamit! Mit ajánl? Gyuri


Drága Gyuri!

Neked annyi! Ezt "akasztott ember szindrómának" hívjuk (ugye az már csak lóg). Menj kolostorba vagy a Microsoft-hoz dolgozni, mert a szitu nem fog változni. Ne "lógasd" az orrod, majd hozzászoksz! Igaz kufirc nélkül az élet olyan, mint a Tomb Raider Lara nélkül, de azért elmegy. Sok sikert, örülök, hogy segíthettem!


Kedves Dilidoki! :)

Egy csínos fiatal nő vagyok és a problémám tulajdonképpen élvezetet nyújt, de belátom, hogy ez nem egészséges és ezen változtatni kell, vagy mittomén. A "betegségem" jól ismert és bizonyára Ön is tökéletesen ismeri. A neve, Nimfománia. Éjjel-nappal csak etyepetyéznék és lassan kezdek kimerülni. A dolgon még az is nehezít, hogy egy termoszgyárban dolgozok, ha érti. Maga az egyetlen esélyem! Mit tud nekem ajánlani?


Kedves kedvesem!

Hogy mit? Először egy nyári lakot a balatonon és egy dögös sportkocsit, aztán majd többet is! Keressen fel, de azonnal!


400 láb mélyen tisztelt dr. Yanez!

A nevem Erik és egy nagyon kétségbeesett férfi vagyok. Bajommal sokáig zárkózottan éltem, azaz máig! Elhatároztam, hogy segítségért fordulok. Az a nagy gondom, hogy csúnya vagyok. Ilyennek születtem, nem tehetek róla. Már az óvodában is a "moslék" volt a jelem. A suliban külön osztályban tanítottak. A szüleim csak hátat fordítva mertek velem beszélni. Sajnos emiatt semmi magánéletem, de még munkát sem tudok találni. Műtétre nincs pénzem, de hátha maga tud valahogyan segíteni rajtam, kérem!


Tisztelt Erik!

Csak egy infóval tudok szolgálni: Notre Dame-ben most szabadult fel egy toronyőri állás. ;)


Egyelőre csak ezeket a leveleket tudom példaként felmutatni. Legközelebb már az Önök gondjai megválaszolása lesz publikálva. Mint láthatják, specialista vagyok a szakmában és gond nélkül segítek mindenkin. Akkor hát várom leveleiket!
8 hozzászólás

Yanez

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Ha szeretnének egy folytatást, kedves páciensek, akkor írjanak privátba a "gondjaikról"! Ha összegyűl minimum 5 levél, akkor szombaton választ kaptok rájuk itt, egy hasonló post kíséretében. Következő!

válasz erre

Vendég

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Jézusom!!!!!!!!

Fáj a hasam a röhögéstől!!!

válasz erre

Vendég

6 éve, 1 hónapja és 2 napjaez kesz

válasz erre

1000feri

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

rádió kabaréba vele!

válasz erre

marco

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Hangosan röhögtem!

Lájk / plusz / kesztyű kombó!

válasz erre

TheLondon

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

"Már az óvodában is a "moslék" volt a jelem" Ezen percekig nevettem

válasz erre

kpal

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Dr. CSernus

válasz erre

Androgeek

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Hatalmas! Respect Yanez Doktor Úr!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Tuhajohn profiljaWickedSick profiljaWarriorAutobot profiljaEAG1 profiljasony1515 profiljamarco profiljaretePceldaK profiljahavrillal profiljagery1113 profilja