Mónika Show classics vállogatás

2016. február 12.
32.2221
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Paint profilja, adatai
Paint
A Mónika Show legsikeresebb, díjnyertes "filmjeit" mutatom be mindenkinek:


1. Beszédhibás Ludmilla, és Beszédhibás Ludmilla 2: Jön Norbi!:

A két részt megélt vígjátékcsemege főszereplője egy Ludmilla nevű hölgy, aki igencsak sajátos nyelvezettel rendelkezik, és mindenkit úgy szólít, hogy pl.: Mónika kedves. Emellett még feltűnik Valéria is, aki egyike az 5 transzvesztitás embernek a Mónikában.

2. Enikő, a dogatlan banya, és a varnyú:

Egy sci-fi film, amiben megismerkedhetünk a "fogatlan banyák" fajával. Enikő egyszer a galagonyabokor tövében kapcsolatba lépett egy emberrel, Márióval, aki egy hibrid faj tagja lett, a "Varnyúké". Jó szórakozást:

Nézd nagyban ezt a videót!

3. Éva, az ördögök réme:

Következzék egy szintén két részt megélt sorozat, ami az Ördögűző "szellemi utódja", egy kis Buffy, a vámpírok rémével megkeverve. A sztori első része azt mutatja be, hogy Éva hogyan űzte ki az Ördögöt a házából. folytatásban pedig megismerkedhetük Éva fiával, Jose Armandoval (Milyen magyar ember az, aki ilyen nevet ad a gyerekének?), aki házasságot tervez, és 12(!) gyermeket szeretne

4. Ultra Brutál Marika:

Következzék egy WWE-t is megszégyenítő pankráció film, melynek forgatókönyve Oscar díjat érdemel. A sztori szerint egy Marika nevű hölgy bosszút akar állni a nőn, aki a "60 éves öregembert elvitte". Marika emellett nyelvet is újít, hogy az ő szavait idézzem:"Meghalasztalak! A ribi szó,pankráció te körte g*ci, Delfiné!". A film egyik betétdalát Tóth Vera énekli.
13 hozzászólás

Imperator

5 éve, 3 napja

És mondd, jól van ez így? És még el se nyerted méltó büntetésed!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja