MobileLite Wireless G2-Vezeték nélküli élménybeszámoló

2014. július 17.
41.1921
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Kingston_Blogger profilja, adatai
Kingston_Blogger
Manapság legtöbben digitális formában osztják meg élményeiket, ehhez pedig olyan modern eszközöket szokás használni, mint például a táblagépek vagy okostelefonok, melyek minden utazáskor az embernél vannak, sőt a kompakt méretekből és a rengeteg funkcióból adódóan a mindennapok során is kéznél szokás tartani ezeket a termékeket. A különféle okoseszközök azonban nem csak előnyeikkel segítik mindennapjainkat, hanem bizony néha bosszankodásra is adhatnak okot.


Ilyen ok lehet például a tárhely mérete, melyet a mai minőségi kamerák és nagy felbontású mozgóképek szinte észrevehetetlenül ki tudnak aknázni, de ide sorolhatjuk az akkumulátorok kapacitását is, mely állandó téma ebben a szegmensben. Egyszerűen annyi funkciót kínálnak már a mai okoseszközök, hogy aktív használat esetén akár fél nap alatt is lemerülhetnek, de sokan egy átlagos nap után is töltőre kell hogy dugják a készüléküket.

Ezekre a problémákra számos megoldás létezik már, melyek közül néhányat meg is említenénk. A hordozható töltőállomások például bármikor velünk lehetnek, azonban olykor elég nagy helyet foglalnak és a töltés sem éppen kényelmes. A készülékek belső memóriáját sokszor egészíthetjük ki nagy tárkapacitással rendelkező memóriakártyákkal, azonban azokat is hamar meg lehet tölteni, illetve apró méretük miatt nagyon vigyázni kell rájuk.

Összességében tehát elmondható, hogy a legtöbb igényre van már megoldás, ám ezeket külön-külön megvásárolni és magunknál tartani nem éppen a legköltséghatékonyabb és legkényelmesebb megoldást.

MobileLite Wireless G2-Vezeték nélküli élménybeszámoló - 2. kép

Mi mindig is szerettük volna megkönnyíteni a vásárlóink dolgát és örömet okozni a termékeink használóinak. Első részletesebb blogunk ezért is szólt a MobileLite Wireless-ről, mostani bejegyzésünkben pedig a nyárra és a friss megjelenésre való tekintettel ezért is számolunk be nektek az új MobileLite Wireless G2-ről. Az újdonság ugyanis az előd minden jó tulajdonságát megörökölte, ráadásul újabb fejlesztések és sokak szerint még szebb kialakítás jellemzik még az új verziót.

A tárhellyel kapcsolatos problémára megoldást jelent a memóriakártyára, illetve USB Flash-meghajtóra történő mentés, így készülékünkön folyamatosan elég hely marad. Ezzel kapcsolatban megemlítendő még az USB lehetőséggel kiegészített kártyaolvasó funkció, mellyel újabb eszközt spórolhatunk meg. Ahogy említettük a MobileLite Wireless termékek esetében nagyon fontos az élménymegosztás, melyet akár Wi-Fi hálózaton keresztül szimultán meg is tehetünk három emberrel, így akár egy közös filmezés alapját is jelentheti ez az eszköz.

Itt nem érnek véget a vezeték nélküli internetes lehetőséget, hiszen akár sokkal több emberrel is megoszthatjuk képeinket a közösségi médiának hála, valamint akár hordozható routerként is használhatjuk az eszközt, hiszen beépített Ethernet-csatlakozót is találtok rajta, akik pedig 3G-s mobilnettel rendelkeznek, azok nagy eséllyel oszthatják meg azt az új MobileLite Wireless G2-vel. Ezenfelül az előd egyik kedvenc funkcióját is megkapta az újdonság, mely a hordozható töltőállomásként való funkcionálást jelenti.

MobileLite Wireless G2-Vezeték nélküli élménybeszámoló - 3. kép

Az árazás terén nem változtattunk, így az újdonság is 14 000 Ft körül található meg a hazai boltok kínálatában, mely szerintünk igen baráti. Reméljük sikerült hasznos fejlesztéseket eszközölnünk az újdonságon és legalább annyira sikeres lesz, mint az elődje, ha pedig bármilyen kérdésetek merül fel az eszközzel kapcsolatban, vagy további fejlesztések terén állnátok elő érdekes ötlettel, akkor kérjük ne habozzatok.
4 hozzászólás

totyak

6 éve, 1 hónapja

Milyen kis apróság és mégis mennyi hasznos funkció bele van zsúfolva.

válasz erre

petrovicsz

6 éve, 1 hónapja és 1 napja

Sokkal jobban néz ki mint az előd! Hasznos kütyü!

válasz erre

1000feri

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

jóóóóó

válasz erre

italianman

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hasznos kis kütyü, de még várok vele.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja