Memóriát a gépednek Karácsonyra!

2015. november 30.
26.6231
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Kingston_Blogger profilja, adatai
Kingston_Blogger
Közeleg a Karácsony, ennek megfelelően mindenki szeretne ajándékot adni vagy kapni, de olyan is van aki ezt egyben oldja meg és a saját gépét fejleszti tovább! :) Nekik van egy jó ajánlatunk, hiszen a memóriából sosem elég egy vérbeli gamernek!
 


Az idei évben itt a Game Channelen is rengeteg hírt olvashattatok arról hogy többféle kiszerelésű DDR4-es memóriát adtunk ki a HyperX termékcsalád keretén belül, azonban a mostani pakk az igazán hardcore arcoknak lett összeállítva!

A HyperX Savage család nagy bővítésen esett át 2015-ben, aminek eredményeképpen pár hete már 128 GB-os készletben is elérhető egy olyan memóriakészlet, amelyben 32 Gb-os és 16 Gb-os modulokkal összeállított szetteket kínálunk. Teljesítményben ezek a legtöbb játékosnak már bőven megfelelnek, hiszen a 2666 MHz órajelű modulok komoly sebességre képesek.

Memóriát a gépednek Karácsonyra! - 2. kép

Persze a 64 Gb-os család is megmarad, a maga 2133 MHz-3000 MHz órajelű kapacitásával a Savage DDR4 memóriák megbízhatóan pörgetik továbbra is a játékokat.

A beépített XMP-kompatibilis profilokat Intel Core i5 és i7 processzorokhoz, valamint a 100-as sorozatra szerelt Intel és az X99 lapkakészletekhez optimalizáltuk, így a különböző memóriaprofilok kiválasztásával egyszerűen tuningolhatók, minden további BIOS-beállítás elvégzése nélkül.

A HyperX Predator DDR4 memóriaszettjeink még magasabb szintre emelik a sebességet, hiszen már 3000 MHz-es órajelen pörögnek. A 16 GB-os DIMM-egységekből álló pakkok 32 Gb-os és 64 Gb-os kiszerelésben is elérhetők és kifejezetten a legújabb generációs 100-as sorozatra szerelt Intel és X99 lapkészletekhez fejlesztettük őket.

Memóriát a gépednek Karácsonyra! - 3. kép

A magas órajelének és agresszív CAS-késleltetésének köszönhetően az egyik leggyorsabb megoldást kínáljuk az új Predatorokkal, amikkel brutálisan fel tudod pörgetni a géped teljesítményét.

Te fel fogod újítani a géped Karácsonyra vagy inkább mással leped meg magad?
5 hozzászólás

Ronalddo

2 éve, 6 hónapja és 21 napja

Gondolatolvasók vagytok! Újítás előtt állok, és ha nem is 128Gb de biztos hogy HyperX memória megy a gépbe!

De 128Gb.... Kinek kell ennyi memória?

válasz erre

zender

2 éve, 6 hónapja és 25 napja

Nálam nagy felújítás lesz de csak jövő év elején. Memória 64 Gb kerül bele és új alaplapot is kap a vas. Már nagyon várom!

válasz erre

Santonio

2 éve, 7 hónapja

OMG 128Gb-s KIT! Oda már a komplett oprendszert betöltöd és fut mellette 5 játék!

Egyszerre.

válasz erre

kpal

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nekem x58 van és még +6GB lesz talán jövőre mostani Kingston mellé csak Kingston lesz. DDR4-re majd teljesen friss gépnél állok át csak Kingston választok, árban/minőségben mindig verhetetlen .

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 7 hónapja és 2 napja

Nálam be fog játszani plusz 8giga, természetesen HyperX!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaHellblade profiljaEspio profiljarDAVE profiljaturatur profiljagery1113 profilja