Meghoztuk a leggyorsabb HyperX-eket!

2016. január 06.
28.3011
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Kingston_Blogger profilja, adatai
Kingston_Blogger
Amióta pendrive-okat, SSD-ket készítünk, mindig törekedtünk arra hogy legyen benne újítás, ami a jövőbe mutat, amivel meg tudjuk magunkat különböztetni, amivel valódi prémium élményben lehet része annak, aki a termékeinket vásárolja. Így van ez a legújabb csaludunkkal is, nézzétek meg az újításainkat!


Már a Game Channeles srácok is lehírezték pár hete, hogy gyorsul a HyperX Savage pendrive, amiből már sok információt megtudhattatok, azonban azt kevesen tudják, hogy ez a nagysikerű DataTraveler HyperX 3.0 utódja, annak minden tulajdonságát továbbfejlesztve.

A HyperX Savage USB különösen gyors fájlátvitelre képes, teljesítménye akár a 350 MB/s olvasási és 250 MB/s írási sebességet is elérheti. A jövőre felkészülve az új pendrive már USB 3.1 csatlakozóval is szerelve van, természetesen a visszafelé kompatibiitás megoldott az USB 3.0 és USB 2.0 csatlakozókkal, így aki még nem rendelkezik a legújabb generációs csatlakozóval, az is nygodtan válthat az új HyperX-re, működni fog!

Meghoztuk a leggyorsabb HyperX-eket! - 2. kép

Háromféle kapacitással hoztuk forgalomba az új eszközt, 64 GB-os, 128 GB-os és 256 GB-os kapacitással érhető el a letisztult fekete borítással és a metálvörös HyperX logóval díszített pendrive. Játékosok számára nagyon fontos információ, hogy az új HyperX Savage pendrive-ok a desktop konfigurációkon, laptopokon, hibrid táblagépeken túl a PS4, PS3, Xbox One és Xbox 360 konzolokkal is kompatibilis!

Ahogy a magyarországi üzletfejlesztési menedzser kollégánk, Kaszál Norbert mondta:

Ez az eddigi leggyorsabb memóriakulcsunk, amely nagy teljesítményének, vonzó megjelenésének és agresszív kialakításának köszönhetően asztali számítógépekkel és konzolokkal egyaránt használható, és tökéletesen kiszolgálja a profi játékosok, valamint az amatőr felhasználók igényeit egyaránt.

Reméljük, Nektek is tetszik az új HyperX Savage és új pendrive vásárlásánál figyelembe veszitek a nagyszerű előnyöket, amivel a hardcore és casual játékosok igényeit próbáljuk maximálisan kielégíteni!

Ne feledjétek! A HyperX Savage USB-kulcshoz - mint minden HyperX termékhez - öt éves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár!

Ezúton kívánunk mindenkinek Boldog Új Évet! 2016-ban is veletek, ugyanitt! :)
7 hozzászólás

Linuxfan

4 éve, 11 hónapja és 26 napja

SSD-m és a pendriveom is Hyperx. Egyertrlmű hogy erre váltok ha újat veszek. Lassan kell egy 128 gigás.

válasz erre

rDAVE

5 éve, 1 napja

csirkee írta:
Kecsegtető a napi 24 órás ingyenes segítség és az 5 éves jótállás. Csak nem csajos
Kend le valami lányos színű körömlakkal.

válasz erre

csirkee

5 éve, 1 napja

Kecsegtető a napi 24 órás ingyenes segítség és az 5 éves jótállás. Csak nem csajos

válasz erre

Gólem

5 éve, 1 napja

Jól gondolom hogy meghajtóként ezek nem tudnak működni mint mondjuk egy külső vinyó ugye? Tehát adattárolásra jó, de például élő adást felvenni a tévéből nem. Vagy tévedek?

válasz erre

kpal

5 éve, 1 napja

Király kategória 5 év gari magért beszél (Azaz IN WIN házikó is szép )

válasz erre

Hentes

5 éve, 2 napja

Kizárólag Kingston! Én nemsokára veszek újat, a 256GB-n elgondolkodtam, de még elég drága. Pedig minden ráférne ami létezik...

válasz erre

wegh

5 éve, 2 napja

Nagyon impozáns, tetszik. Kár, hogy nemrég vettem pendriveot Na majd a következőnél

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljagery1113 profiljasony1515 profilja