Még mindig AniMonológok készítő vagyok!

2021. április 06.
61.5101
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
c0m1n65un profilja, adatai
c0m1n65un
Sziasztok!
 

Nem is tudom mikor volt utoljára, hogy csak a videókészítéssel, animációzással kapcsolatba írtam nektek, de időhiány miatt ez egy ilyen csonka bejegyzés lesz.

Szerettem volna az új videómba már valamiféle újdonságot is becsempészni, hogy a fejlődés látszata, vagy legalább az erre való törekvés tapasztalható legyen.

Nos, az alapötlet az volt, hogy hangtorzítással megoldom, hogy nem egy, hanem két karakter legyen. Korábban ezzel már kísérleteztem, nem túl nagy sikerrel teszem hozzá. Most a korábbi tapasztalatokból tanulva újra nekiálltam.

Az egyik régebbi, kezdetleges videómat teljesen újracsináltam, és írtam köré egy AniMonológok epizódot.
Így 2 in 1 elkészült az új videóm, de ne szaladjunk ennyire előre, mert ez egy tortúra volt.

Sajnos az egész videó elkészülése a vártnál jóval körülményesebb, és persze időigényesebb volt.
Végül egy igazi kísérleti videó feeling-je lett a dolognak. Kipróbáltam pár új dolgot, és tanultam nem keveset más videókból.

Bár nem különösebben szeretem a Huntube Poop videókat, de az elmúlt időbe jó néhányat megnéztem, és a vágást illetően, lehet ellesni belőlük dolgokat. Ezekkel is kísérleteztem egy kicsit.

Talán ennek a kísérletezésnek lett az eredménye, hogy az elkészült videó hangulata a megszokottól eltérő. Legalább is számomra kilóg a sorból. Agyzsibbasztó, csak másképpen.

Igazából a készítés felénél lényegesen rosszabbra számítottam, mint amit a végeredmény tükröz. Majdnem abba is hagytam a készítését, csak makacs vagyok és igyekeztem a legtöbbet kihozni a beleölt időből.

Meg persze végre vettem a fáradságot, és rajzoltam néhány új képet is a videókhoz, hogy ne mindig ugyanazokat használjam fel.

Általában nálam van egy gondosan meganimált fej (amit külön megcsinálok a legelején), amelyeket egy fixen megrajzolt testre helyezek, és így mozgatom őket. Ez nem a legjobb megoldás, de azért csendbe megjegyzem, hogy ez szerintem sokkal jobban néz ki, és élettel telibb, mint a fix képekből összerakott videók.

Igazából most jön az, hogy még mindig nyavalygok a szinkron miatt.
A technikára mar nem tudom fogni, mert bár nem stúdió minőség, ami körbe vesz, de a célnak messze megfelel. A probléma az, hogy még mindig nem vagyok elégedett a mikrofon előtti teljesítményemmel. Rossz szinkronszínész lennék, mondjuk ki.
Sokkal többször kéne rögzítenem ahhoz, hogy az előadásmódom jelentősen javuljon, csak hát a szabadidő nem a kerti fán nő.

Mindenesetre azért igyekszem fejlődni tovább, lassan gyűjtögetem a feliratkozókat is, mivel már átléptük a 120-t is, és lassan remélhetőleg felnövök a feladathoz.

Köszönöm mindenkinek, aki biztat, és támogat ezen a göröngyös úton.

Íme, az elkészült videó.


Nem sokára újra jelentkezem.

6 hozzászólás

c0m1n65un

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

petrovicsz írta:
Én az eredetire nem is emlékszem, pedig mindig nézegetem a videóidat! Na mindegy, jó volt ez most is.
Köszönöm szépen. Lehet, hogy az eredeti nem volt itt az oldalon megosztva. Az egyik első videóm volt, de már jó ideje levettem a Youtube-ról is, mert nagyon kezdetlegesnek találtam. Azért azóta már sokat fejlődtem minden tekintetbe.

válasz erre

petrovicsz

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Én az eredetire nem is emlékszem, pedig mindig nézegetem a videóidat! Na mindegy, jó volt ez most is.

válasz erre

c0m1n65un

10 hónapja, 1 napja

Mordorer írta:
Na hello újra! Rég láttunk. Jó lett a felújított verzió!
Köszi. Igyekszem majd több tartalmat gyártani, és nem csak csendes olvasó lenni.

válasz erre

c0m1n65un

10 hónapja, 1 napja

VaPe írta:
Remaster baszki, ez igen!
Hát, ha mindenki azt készít, akkor én is. Különben még felborul a Trend Traktor, és jaj lesz.

válasz erre

Mordorer

10 hónapja, 3 napja

Na hello újra! Rég láttunk. Jó lett a felújított verzió!

válasz erre

VaPe

10 hónapja, 3 napja

Remaster baszki, ez igen!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja