Maniac az albínó tehén a hóviharban - avagy na most aztán behavazott

2009. január 29.
45.1471
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nem vagyok se tehén, se albínó, de amennyi hó leesett itt nálunk és én mondjuk kifeküdtem volna energiaitalos mámoromban, simán hóember lehettem volna, de maradtam a jó meleg szobánál és a jeges energiaitalnál, biztos, ami biztos alapon. Szinte már kulturális szokás a környékünkön, hogy ha esik egy picike hó, vagy szemerkél az eső, vagy csak egy kicsit fújdogál a szél, először elmegy a kábeltévé, ha begorombul az idő, elszáll az internet, ha pedig még durvábbak lesznek a körülmények (kiönt a patak...:D), akkor már áram sincs. Na a hagyomány felborult, ugyanis tegnap előtt este óta szinte totális áramszünetben voltam, elszórtam az összes havat, késeket dobáltam a villanyszerelők autói felé, sőt még ki is takarítottam a lakást annyi időm volt... Mire is szeretnék kilyukadni? Hát a mocsok civilizáció okozta nehézségekre!
 


Régen elég volt az embereknek egy kis gyertya meg egy könyv és olyan rohadt jól érzeték magukat, hogy a mai kor fiataljai csak néztek volna. Bevallom komolyan nem hittem volna, hogy tévé vagy internet nélkül ennyi ideig bírom, azt hittem fél óra és meghalok, de nagyon jól szórakoztam. Cigim volt, energiaitalom volt, a hó meg szakadt és én elgondolkoztam. Elérzékenyültem... Majdnem bömböltem... 21. század... ÉS ÉN NEM TUDOK KIMENNI A STRANDRA, MERT HAVAZIK!!!!!!!! Hát mi ez kérem? Majdnem nyár van már és ilyenkor kell havaznia a felhőknek? Ilyenkor kell elmennie az áramnak? Két hópihe és leszabja a vezetékeket, akkor el nem tudom képzelni mit csinálnának azok a szerencsétlen madzagok, ha rájuk száll egy cinegécske, miután belakmározott az ablakomba kitett szalonnájából. Ebbe belegondoltunk már emberek? 21. század!!! Szörnyű, komolyan mondom, ha nem lett volna nálam egy adag spray és egy karton energiaüccsi, nekivágtam volna a hóviharnak, ahol simán albínó tehén lettem volna és elvéreztem volna a leszakadt vezetékek között, miközben én csak egy kis ártatlan strandolásra és napozásra vágytam. Ott haltam volna meg a kidőlt villanyoszlop mellet, miközben átkarolom a jeges fatönkjét, panaszkodva, hogy nem esik a nap és süt a hó én meg itt döglök meg egy nyavalyás villanyoszlopot ölelgetve... Értitek? ÉRTITEK? Milyen világ ez? 21. század öcccséééém...

Szóval láthatjátok mekkora gondjaim vannak, de szerencsére a civilizáció visszatért közénk, én mehetek a strandra, a villanyoszlopok meg vissza a helyükre... De 21. század, ejjj-ejjj...:)

Nyilván értitek mire szerettem volna kilyukadni a fenti sorokban, ironikus szavakkal teletűzdelve! HÁT SEMMIRE FIJAIM! Csak írtam, hogy ne panaszkodjatok a blog hiánya miatt...:D:D (De ez se igaz, mert van benne okosság, asszem...)

De most kisdobos becsület szavamat teszem a Donald kacsa Örs nótafájaként, hogy a közeljövőben jelentkezni fogok egy kis múltbeli áttekintővel, hogy honnan is indul el a Rolika és néhány hobbimról is írok majd, valamint képezek, többek között a makettezésről, belefoglalva a második világháború iránti rajongásomat, hogy egyenlőre csak ezeket említsem meg... Szóval ha kéritek, akkor szép sorban mindenre fényt derítek, zsurnaliszta és egészséges ködösítések mellett természetesen.

Addig is bámuljátok meg az általam készített képet, amely az albínó tehén a hóviharban címet kapta! Ha nem láttok semmit sem az azért van, mert műértők vagytok és túlságosan is kifejlett az érzékelőszervetek...;):D

Ezennel most el is búcsúznék, hiszen még előttem egy hatalmas cikk béta állapotból véglegesbe varázsolása, hogy elkápráztatódjatok véle és ne legyen panaszotok semmire.

Kezeket a paplanba bele, nehogy lefagyjon, legyetek szeplőtelenek, fogantassatok rendesen, igyatok sok-sok sört és energiaitalt, vigyázzatok a szappannal, mert rohadtul csúszik, egyetek húst-hússal, éljetek egészségtelenül, úgyis rövid az élet, ne lapátoljatok havat, mert úgyis elolvad, építsetek inkább hómutánsokat és rendezzetek szabadtéri Left 4 Dead versenyt magatoknak, a győztes az lesz, aki a legtöbb hószörnyet keresztül pisili...:D

Maradok mélységes tisztelettel:

Maniac az elszigeteltszappanbanelesőéshóemberépítővállakozómesterember

Végül pedig a mesterművem, az Albínó Tehén a Hóviharban címmel (antik kategória):


Maniac az albínó tehén a hóviharban - avagy na most aztán behavazott - 2. kép


12 hozzászólás

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 11 napja

That's not just logic. That's rlelay sensible.

válasz erre

Rambo

14 éve, 6 hónapja és 22 napja

Ismét nem csalódtam benned. Az albínó tehét egyenesen művészi, ha bekeretezteted, talán valami nagy Maniac fanatikus meg is fogja venni. Mondjuk én.

válasz erre

Raiden

14 éve, 6 hónapja és 22 napja

Én tiszta vagyok mint a frissen hullott hó. "Szívgyon" fűjet a"RenDőrsééég".. Mi az a fű?És mit keresek én itt..?!

válasz erre

Maniac

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Az első kép nem az én munkám Raiden, ezt bevallom töredelmesen, a guglival találtam... Az Albínó műalkotás viszont természetesen az én művészi kezem munkája! És "ne szívgyá füvet, meee eevisz a Ren Dőrsééég!"

válasz erre

Lac

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Lebuktunk

válasz erre

marco

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Kevesebbet kéne szívni fiúk!

válasz erre

Raiden

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Lac írta:
Őőőő...fiúk... az gáz ha én látom a tehenet?
Én is.. és azok a gonosz kis vörösen izzó szemek..

válasz erre

Lac

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Őőőő...fiúk... az gáz ha én látom a tehenet?

válasz erre

Raiden

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ez igen.. Az első képeden,a kerékpárod körvonalait vélem felfedezni,az hogy mi az a sárga folt a pedálok helyén,meg sem kérdezem gondolom frissen olajoztad a láncot.. A második képed előtt sokáig merengtem,valahogy úgy éreztem valami hiányzik,és tényleg!Két kis piros pont(a szemei),merhátugye albínó tehénről volna szó itten kérem tisztelettel...

válasz erre

Maniac

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Hózombit csináltam, teeeeeee... Ott írom, hogy versenyt indítunk, én egyszemélyes versenyben nyertem, szal nem maradt semmi belőlük....
Az elismeréseket köszönöm, jelenleg is komoly áramkimaradásokkal küszködök, de a műalkotások készítése nem áll le... Következő művem valószínűleg a gothic girl a sötét éjszakában című lesz, remélhetőleg jövő hétre meg is leszek vele...

válasz erre

FutuRetrO

14 éve, 6 hónapja és 23 napja

Keretbe a képpel és mehet ki a frissen meszelt falra. Mutatós lesz. Mi lett a ku**a hóemberemmel? Kiadtam házi feladatnak, hogy gyúrj egyet nekem, ha már minket csak esővel ver az ég itt az ország szívében? Ülj le fiam, egyes!

válasz erre

marco

14 éve, 6 hónapja és 24 napja

Az albínó tehén a hóviharban című kompozíció nagyon megérintett. Gyönyörű, már-már mesteri műalkotás, mely rohanó világunkban egy igazi szívet és lelket melengető, csodálatos képi ábrázolás. Kicsit megállítja az időt. Gyönyörködünk benne, merengünk az élet megannyi szépségén.

Köszönjük ezt az életre szóló, felejthetetlen élményt! Egy géniusz születésének lehettünk most tanúi!

válasz erre

 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Kisember001 profilja