Magyarországon nem elérhető Androidos játékok telepítése

2017. szeptember 29.
33.2271
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
rDAVE profilja, adatai
rDAVE
Ha találkoztál már olyan játékkal, ami elméletileg el kellene, hogy fusson a telefonodon, de mégis azt írta, hogy nincs kompatibilis készüléked vagy csak simán kiírta, hogy nem elérhető, akkor már volt alkalmad a Google Play régiózárjával találkozni. Most itt adok három tippet elsősorban ázsiai játékok eléréséhez, amivel én ki szoktam ezt játszani. (Legyen négy; VPN-t is használhatsz)


QooApp

Magyarországon nem elérhető Androidos játékok telepítése - 2. kép

A QooApp egy szoftverközpont, ami elérhető angol nyelven is. A játékokat Ázsiából válogatják össze, így többnyire kínai, japán vagy koreai nyelvű programok vannak fent, de gyakori az angol is. Lehetőség van a játékok letöltésére, frissítésére és értékelésére is. A regisztráció nem kötelező, de cserébe el lehet érni a fórumot vagy biztonsági mentést. Fizetős tartalommal nem találkoztam, szerintem csak F2P címekkel foglalkoznak. Abban az esetben, ha itt nem a legfrissebb verziót találod egy játékból, de a Google Playben fent van régiózárral, akkor is megkaphatod a frissítéseket, mivel telepítve van már neked a játék.

A kínálatának áttekintése: https://apps.qoo-app.com/en
Letöltése: https://www.qoo-app.com/?lang=en

Taptap

Magyarországon nem elérhető Androidos játékok telepítése - 3. kép

A Taptap nyugaton kevésbé ismert, mint a QooApp és igazából nehezebb is a használata. valamint itt már nem csak ázsiai programok vannak. Ez csak kínai nyelven érhető el, de cserébe találunk olyan programokat is, amik nincsenek Google Play-en vagy Qooapp-on. Játékoknál itt is előfordul más nyelv is, akár egy játékból is van több verzió, amiket jeleznek angol rövidítésekkel, mint például CN (Kína), TW (Tajvan) vagy JP (Japán). Amennyiben egy játék elérhető Google Play-en vagy App Store-ban ezt jelenzeni szokták és akár át lehet menni oda is. A program elérhető Androidra APK formában, de IOS-re az App Storeból is.

A kínálatának áttekintése: https://www.taptap.com/categories
Letöltése: https://www.taptap.com/mobile

A harmadik
Az utolsó lehetőség, amit megosztok már nem egy játékbolt, hanem a saját kis bohóckodásom eredménye. Mivel olyan nincs, hogy nekem nem elérhető valami, így elgondolkoztam azon, hogy hogyan lehetne kikerülni a Google Play védelmét. Ennek a módszernek a legjobb része, hogy nem kell semmi külső app és bármelyik országhoz jó.
A lényeg a következő: A Google Pay minden országhoz társit egy nyelvet. A magyar így néz ki: play.google.com/?gl=hu Amennyiben nem magyarra megyünk fel, akkor egyszerűen át kell írni a "hu"-t másra, mint például de (német), tw (tajvani), kr (dél-koreai), br (brazil) vagy jp (japán). Ha megkerestük a kiszemelt játékot, akkor lépjünk be a felhasználónkkal és nyomjunk rá a "Telepítés" gombra. Ilyenkor a telefonunk automatikusan le fogja szedni a Google Play-ről. Előfordult olyan is, hogy hibát írt a telefonom, de emiatt behozta nekem a játék adatlapját és ott rá tudtam menni ismét a telepítésre, ami meg is történt egy csak Koreában elérhető játéknál. A frissítésekkel nincs gond, nem számít elérhető-e Magyarországon a játék, ha egyszer már telepítetted. Érdemes a linkre privát böngészőben menni, hogy minél kevesebb eséllyel dobjon vissza a magyar bolt felületére, bár ez nem kötelező, anélkül is sikerülhet és azzal is előfordul, amikor kattintgatunk vagy belépünk a saját felhasználónkkal, ilyenkor érdemes újra megnyitni a linket vagy a privát ablakot. Emiatt picit türelempróba, de úgy négy-öt különböző országgal sikeresen teszteltem.

Egy-egy példa arra, amik Magyarországról nem érhetők el, de ezekkel a módszerekkel én letöltöttem:

QooApp:
A Three Kingdoms: BLADE egy koreai akciójáték, ami csak náluk és nálam érhető el. :D Ezt lehetőség van telepíteni a trükközgetéssel is, azonban így egyszerűbb és a Google Playből megkapod a hiányzó frissítéseket.


TapTap:
Felénk Honkai Impact vagy Honkai 3rd néven emlegetett kínai akciójáték. Japánul és kínaiul is elérhető, de utóbbit ritkábban hallani játékokban, így az ajánlott. :D (Amennyiben a TapTap nem érdekel, csak ez a játék, akkor érdemes rákeresni a Qooapp-ban!)


Az utolsó módszerrel:
The Sims Mobile, ami még csak braziloknak érhető el, azonban így tudunk vele játszani és nem kell mindenféle gyanús oldalról letölteni apk fájlokat.


(Elnézést a túl nagy képekért, azt hittem lekicsinyíti a balra húzással... Javasolnám bevezetni :D:D)
7 hozzászólás

RyutheStaR

7 éve, 13 napja

Köszi a hasznos blogot! A 3. verziót majd ki fogom próbálni szerintem, bár nagyon ritkán játszom telefonon..

válasz erre

WillThaWheel

7 éve, 14 napja

Köszi a tippeket, van 1-2 játék amit szívesen kipróbáltam volna, de a Google azt mondta: nope. röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

fighterlaci

7 éve, 19 napja

Nagyon jó tippek, szuper blog! Köszi érte! mosolygó smiley

válasz erre

rDAVE

7 éve, 20 napja

marco írta:
"azt hittem lekicsinyíti a balra húzással... Javasolnám bevezetni"

Évekig volt ez a funkció, de a kutya nem használta, mindenki nagy képet akart, így kivezettük. Most már nem tesszük vissza akkor sem ha ilyen szépen javaslod. röhögő smiley
Kikérem magamnak, én néha használtam! röhögő smiley De most már mindegy, legközelebb számolok ezzel. röhögő smiley

válasz erre

marco

7 éve, 20 napja

"azt hittem lekicsinyíti a balra húzással... Javasolnám bevezetni"

Évekig volt ez a funkció, de a kutya nem használta, mindenki nagy képet akart, így kivezettük. Most már nem tesszük vissza akkor sem ha ilyen szépen javaslod. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

7 éve, 20 napja

Hála ezért a blogért! mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja