Legyünk észnél! Az agyad a fejedben van.

2017. október 20.
28.8311
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
'metoo'-terjed a hesstag, kibukott talán a legnagyobb zaklatási botrány, casting kanapé és társai.


A blogom kicsit hétköznapibb lesz. Jah és nem lesz kép. Nem mert lusta vagyok, hanem mert ami komoly a témába vág az nem ide való, ami meg nem, az meg minek?

Nos úgy döntöttem írok egy szösszenetet, nyugi nem metoo, csak egy kis gondolati összefoglaló. Aztán lehet savazni vagy hurrázni.
A szexuális zaklatás és a nemi erőszak, főleg idehaza egy igencsak komoly téma, és a megítélése is sajnos elég rossz. Szedjük pontokba.

1. Véleményem szerint sokszor egyes emberek(nem csak lányok, nők, mi, férfitársaim is ) úgy kerülnek veszélyes helyzetbe, ami belefuthat egy ilyen komoly bűncselekménybe, hogy legalábbis sejtésük van arról, hogy esetleg ilyen irányba mehetnek a dolgok. Nyilván a spicces csajt a majdnem józan pasek nem biztos hogy jódszánékből kerülgetni majd akarja hazakísérni. Vagy vegyük a másik oldalt., ha egy csaj hozzád bújik, az ágyékodhoz dörgölőzik és a nyakadba fúrja az arcát, az nem játék. Lehet neki az, de ezt átélni már nem olyan kellemes, Azaz addig a pontig kellemes , amíg rá nem jössz, hogy csak az agyad húzták. Szóval kedves olvasók, ne legyünk mocskos szemétládák, és ne éljünk vissza a másik bajával, ne vadásszunk részeg csajokat, csávókat, és ne keltsünk vágyat csak azért hogy jól szórakozzunk. Mert az ilyen szeneslapátot érdemel a tarkójára.

2. Az áldozat esetleges , hm hogy is fogalmazzak... szóval.. értitek, de mindegy leírom, üssetek, szóval az áldozathibáztatás, mint témakör, amire ebben a témában egyből mindennek elhordanak.
Az én nézőpontom szerint az, hogy te elgondolkodsz azon, legyél csaj vagy pasi, hogy vajon jó ötlet volt e az áldozatnak forrónadrágban és topban menni a híresen rossz környékre, attól még nem vagy áldozathibáztató, lappangó erőszaktevő mocskos hímsoviniszta állat. Sőt attól se ha ennek a véleményednek hangot adsz. Persze ha ezt a ?megérdemelte, minek ment úgy oda...?, szövegkörnyezetben teszed meg akkor csak simán egy bunkó paraszt vagy. Az a baj, hogy a kettő között a többség nem tud vagy akar különbséget tenni.
És le kell szögeznem, az áldozat sosem hibás, maximum esetleg elővigyázatlan volt.

3. Kedves férfitársaim, nálunk a fsz, tudjunk bírni magunkkal. A NEM mindig nem, akkor is NEM, ha előtte már majdnem homlokpuszit kapott a félszemű kígyó, szóval értitek. Legyen bennetek annyi tartás, hogy ha felcsigáznak majd ejtenek, akkor csak simán elsétálsz. Emelt főve. Aztán ha senki nem látja, le lehet vezetni a feszkót. Vagy Casey-vel(ejtsd 'kézi') vagy néhány kuka kárára elkövetett dühlevezetéssel.. Vannak ilyen típusú leányok akik csúnyán visszaélnek a vonzalmukkal(biztos csávók is vannak, erről érhető okból nem tudok nyilatkozni, majd a hölgy olvasók leírják ha akarják). Na mindegy a lényeg az ilyen típusú embereket messzire kerülni kell, mint a kolerát. Sajnos jó pár éve ln is a bűvkörébe kerültem egy ilyen hölgynek, de aztán nagy nehezen sikerült kivergődni az általa ?tervezett?, de mégiscsak saját magam által épített béklyóból.
Igen, a friendzone szar, és csak te tehetsz róla, ha belekerülsz. És csak te tudsz kitörni belőle. És általában nem kellemes.

4. Nézzétek meg a Gone Girl című filmet.. remekül bemutatja a média manipulatív hatását, és talán megtanít arra hogy minimális kétkedéssel kezeljünk MINDET, ami elénk kerül.

Pár tanács még a végére: Ha az egy éjszakás kaland csaj azt mondja, hogy durván szereti, akkor is fogjátok magatokat vissza. Inkább egy bukott numera , mint egy nemi erőszak vád. Mert ez is olyan , hogy egyszer rád sütik, soha a büdös életbe nem mosod le.
Ha részeg a csaj és nyomul, és nem mond nemet, szóval tényleg akarja, ha egy éjszakás, csak ésszel. Ha viszont baráti körből jön, gondold végig, vajon józanul akarná e? De egy éjszakásnál is elgondolkodhatsz ezen.
Persze egy 'ronda', antiszoc kocka srác tanácsait vagy megfogadjátok vagy nem..:D Rajtatok áll..:D

Az idióta szakállas beszólógatást mellőzük, a téma komoly, véleményezzünk ehhez mérten. .:)

Pacsi! :D
5 hozzászólás

totyak

7 éve, 12 napja

Én úgy vagyok vele, hogy az az erőszak, vagy a szexuális zaklatás, amit a másik nem akar és hevesen tiltakozik ellene. Ezek a nőcskék, akik most ezt a Weinstein csávót szorongatják, bizony maguknak köszönhetik a bajt és merem állítani, hogy ócska kis ribancok. Vajon miért nem tiltakoztak a fickó közeledése ellen, vajon miért nem jelentették fel rögtön? Megmondom, mert mindegyik filmszerepet, karrierben való előrelépést várt. Ez kölcsönösen előnyös üzlet volt mindkét félnek, most meg verik a nyálukat. És ennek hatására mennyi, de mennyi ilyen ügy kipattant most, akár külföldön, akár itthon. De megint kérdezem, miért most, miért nem akkor?

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

7 éve, 18 napja

[Tiltott felhasználó!]

VaPe

7 éve, 18 napja

Na ez az írás nagyon jól összefoglalja az én gondolatomat is a témában!

"egy csaj hozzád bújik, az ágyékodhoz dörgölőzik és a nyakadba fúrja az arcát" - ezzel relatíve sokan húzzák az embert és amikor valami történik, jön - jobb esetben - a pofon, vagy - rosszabb esetben - egy feljelentés, eljárás, satöbbi.

Volt hasonlóban részem, suliban, osztályfőnöki intővel végződött, ha úgy vesszük olcsón megúsztam. Pedig semmit nem tettem, csak a csajt, aki egész sulibuli alatt fogdosott itt ott meg bújt, lekaptam. Majdnem erőszakos ügynek kiáltották ki, még az volt a szerencsém hogy voltak tanúim a viselkedésére.

***** gáz.

válasz erre

Direktor

7 éve, 19 napja

Nagyon elgondolkodtató blog. Nem tudtam, mire ez a hashtag, de láttam több helyen, most kicsit utánanéztem.

Én egyetlen dolgot nem értek sosem az ilyen előbukkant történetekben: miért nem jelentették fel annak idején őket? Hogy történhetett ez elő ilyen sokszor????

válasz erre

Marduk

7 éve, 19 napja

Na és mi van azokkal az ártatlan fiúcskákkal, akiknek megfogják a pipilőjét?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja