Left 4 Dead 2 Információk és Tippek pt1

2010. szeptember 21.
43.6711
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
Gondoltam írok egy kis ismertetőt a Left4Dead 2-höz :)


2 csapat van:A túlélő és a fertőzött csapat.A túlélőknek az a feladatuk , hogy a kampányokat végigvigyék , a fertőzötteknek pedig akadályozniuk illetve megállítaniuk kell a túlélőket.A túlélőknek van fegyverei illetve némi felszerelése.

A fegyvereket így csoportosíthatjuk:

-1.szint

Sörétes puskák:Leginkább közelharcra valók , szóródása miatt.2 sörétes puska van az 1-es szintű fegyverek között:Króm és a Pumpálós sörétes.A különbség csak annyi a két sörétes között , hogy a króm sörétesnek kisebb a szóródása , emiatt witch crownoláshoz nagyon alkalmas.Viszonylag lassan lehet újratölteni , és a táruk is eléggé kicsi (8/56) , de a sebzésük viszonylag nagy.Tüzelési sebességük lassú.

SMG:Közepes szóródással megáldott fegyverek.Szintén kettő van:A hangtompított és a sima UZI.A kettő között őszintén szólva nem tudom , hogy mi a különbség , a hangtompított halkabb valamennyivel...A táruk viszonylag nagy , és gyorsan lehet újratölteni (50/650).Távolabbi zombik hatástalanításához a legalkalmasabb.Sebzésük alacsony.Tüzelési sebességük gyors.

Vadász Távcsöves Puska:Hatalmas sebzésű , viszont eléggé kevés zombit lehet vele megölni.Tára közepes , visszatölteni lassan lehet.Szóródása alacsony , emiatt közelharcra nem alkalmas fegyver.Távcsövének segítségével messzebb lévő zombikat is meglehet ölni.Tüzelési sebességük közepes.Tára:15/180

-2.szint

Sörétes puskák:Szintén ugyanaz , csak nagyobb tárral , a tüzelési sebességük pedig gyorsabb.A táruk 10/90.Szintén két sörétes van:a kézi és az automata sörétes.A kettő között nincs egyéb különbség.A szóródásuk a pumpálós sörétesével meg egyezik.

*Gépfegyverek

Scar H:Közepes pontoságú , sebzésű gépfegyer.Különlegessége , hogy sorozatban lő ki 4-5 golyót ha meghúzod a ravaszt.Újratöltési sebessége lassú.Tára:60/360.Tüzelési sebessége közepes.

M16:Közepes sebzésű , pontos , gyorsan újratölthető gépfegyver.Nincs különlegesebb tulajdonsága.Tára:50/360
Tüzelési sebessége gyors.

Ak-47:Magas sebzésű , pontatlan , közepes gyorsasággal újratölthető gépfegyver.Tára:40/360.Közepes tüzelési sebességgel rendelkezik.

M60:Egyedül a "The Passing" kampányban találkozhatsz vele.Magas sebzésű , közepes pontosságú fegyver.Nem újratölthető.Ha kifogyott , akkor automatikusan eldobja a karaktered , érthető , ugyanis a játék egyik legerősebb fegyvere.Tára:150.Közepes a tüzelési sebessége.

-Egyéb:

Gránátvető:1 lövéssel képes több zombit is megölni.Tüzelési sebessége lassú.Közelharcra nem ajánlatos használni.Újratöltése is nagyon lassú.Tára:1/30.

Hadi Mesterlövész Puska:A vadász távcsöveshez hasonló , csak pontatlanabb.Tára:30/180.Más fontosabb információ nincs róla.

Közelharci fegyverek és Pisztolyok

Sima Pisztoly:Közepes pontosságú,alacsony sebzésű pisztoly.Tár:15/Végtelen Dual Pisztoly esetén: 30/végtelen.Gyorsan újratölthető.

Desert Eagle:A különlegessége ennek a fegyvernek , hogy minden szinten 1 lövéssel képes megölni egy sima zombit.Viszonylag pontos , közepes gyorsasággal újratölthető fegyver.Tár:8/Végtelen.Csak egyet vihet a túlélő.

Közelharci fegyverek:Minden , amivel ütni-vágni lehet.Végtelenszer használható (a láncfűrész kivételével).Sebzése nagyon magas.

-Egyéb

Molotov:Ha eldobod nagy lángmezőt hoz létre.

Csőbomba:Ha eldobod pittyegéssel odacsalja a közelben lévő zombikat majd felrobban.

Boomer epe fiola:A Boomer hányadékát tartalmazó fiola.Ha eldobod , akkor amit eltalált zombit , azt a többi zombi megtámadja , amíg a hatás el nem múlik , de ha nem talál el semmit akkor csak a zombikat csalja egy helyre (Speciálist nem csal oda).Az odacsalt zombikat meg kell ölni , ugyanis a hatás elmúlásával , megtámadnak.

Folytatjuk... :)


Left 4 Dead 2 Információk és Tippek  pt1 - 1. kép


9 hozzászólás

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 2 napja

1-2 hiba becsúszott (scar burstje csak 3 golyóés több helyen is van m60 stb.) De jó volt!

válasz erre

Vendég

10 éve, 11 hónapja és 2 napja

1-2 hiba becsúszott (scar burstje csak 3 golyóés több helyen is van m60 stb.) De jó volt!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

14 éve, 8 hónapja és 3 napja

[Tiltott felhasználó!]

skyman

14 éve, 8 hónapja és 3 napja

És mikor jön a kövi rész Marduk?

válasz erre

Marduk

14 éve, 8 hónapja és 3 napja

Köszönöm szépen mosolygó smiley

válasz erre

Deathcharger

14 éve, 8 hónapja és 6 napja

Jó game"POWA"
am részemről is grat ,fain kis ismertetőt írtálmosolygó smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

14 éve, 8 hónapja és 8 napja

Fájvos a bejegyzés, grat!

válasz erre

Marduk

14 éve, 8 hónapja és 8 napja

skyman írta:
Hmm jó kis ismertetőt irtálmosolygó smiley
Tetszikmosolygó smiley
Ez egy ötös.
Első része még csak mosolygó smiley Fegyverekben annyira nem voltam otthon , ezért ismerőst kérdeztem mosolygó smiley

válasz erre

skyman

14 éve, 8 hónapja és 8 napja

Hmm jó kis ismertetőt irtálmosolygó smiley
Tetszikmosolygó smiley
Ez egy ötös.

válasz erre
Left 4 Dead 2
11.900 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profiljaMonyo profilja