Leauge Of Legends atléta szeretnék lenni

2013. július 19.
41.1991
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
kecso2009 profilja, adatai
kecso2009
Igen, ne lepődjetek meg a címen. A mai napon egy kicsit mélyedjünk bele a Lol világába, kritizáljuk, beszéljük ki hogy mi is az igazság. De előtte:


Hogy mit is rejt e cím? E linken megtaláljátok a választ:

http://pcforum.hu/hirek/15172/Hivatalosan+is+elismert+profi+sportag+lett+az+USA-ban+a+szamitogepes+jatek.html

Persze mindez szép és jó de azért belegondolva a lol is egy eléggé függőséget okozó játék. Naná hogy az hiszen ha te el akarsz ebben a játékban érni valamit akkor eléggé küzdened és harcolnod kell a jobb címért. Persze az sem biztos ha sokat küzdesz hogy belőled istenkirály játékos lesz. Neem.. Pontosan itt a baj. Ehhez nagy szerencse kell....

Na de előtte kicsit mesélnék a játékról:
A Leauge Of Legends több mint 100 karakterből álló felülnézetes játék, ahol kb. 40 perces menetekkel mérhetjük össze tudásunkat más karakterek ellen. Van 5v5 (5 ember versus 5 ember), és 3v3.. Meg még csinálhattok random szobákat de az csak funból van... (pl. 2v5) Na igen. Itt gondolom már észrevettétek hogy mi van akkor ha egy csávó a csapatunkból leafkol(otthagyja a gépet) Akkor egy nagy cumi van hiszen az esetek 99%-ban vesztés lesz.

Magyarul egymásra van utalva. Az estek 60 %-ban rossz ellenfelet, vagy egy trollt kaptok ami hát nem egy túl szerencsés dolog. Igen. Akik ott ülnek Amerikában az E-sportson, és 500 000 néző szurkol nekik. Azok NOLIFE KOCKÁK. Igen... Szóval azért mondom hogy ha te éppen elhatározod hogy LOL király leszel, akkor sok szerencse is kelleni fog.. Na ja de azért ne egész végig kritizáljuk ezt a játékot, hiszen ha feltolod magadat a ranglétrán akkor eléggé sok pénz üti a markodat:D Legutóljár azt hiszem hogy 1 000 000 $ volt a fődíj. Persze vannak hazai versenyek mint pl a PlayIt.:D Arra azért el megyek én is.

Szóval én nem ajánlom hogy elkezdjetek komolyan lolozni mert 1.: Nagyon sok időt elfoglal, 2. Nagyon idegesítő is tud lenni, 3. Ha a lolozást választjátok komolyan akkor a normális életeteket felejtsétek el.

Igen sajnos e játék is függőséget okoz. De nagyot. Akkorát mint pl. a WOW. Igaz amit most leírtam eléggé kevés az esélye hogy megtörténik, de azért készüljünk fel mindenre:)
4 hozzászólás

darkpocok

11 éve, 8 hónapja és 6 napja

Én sokat játszottam ezzel a játékkal, szórakoztató egy jó darabig. De aki olyan háztartásban él ahol nincs 5 nyugodt perce, annak nem ez a megfelelő játék. (Büntetnek ha kilépsz sorozatosan) röhögő smiley

válasz erre

marco

11 éve, 8 hónapja és 7 napja

Na ez (is) az a játék amit én kihagyok. Nincs rá időm.szomorú smiley

válasz erre

Marduk

11 éve, 8 hónapja és 7 napja

A függőségről szólva én ismét azt tudom mondani, hogy aki tudja hol a határ, az úgysem lesz sose. Aki meg nem, hát az így jár.

válasz erre

DoubleW

11 éve, 8 hónapja és 7 napja

Általában aki sokat akar ezzel elérni az csapatban nyomja. Szóval nem join-ol maga a játékra mert mint mondtad összedob egy unskilled,troll,hülye playerel akivel nem lehet normálisan játszani. Itt a csapatmunkán van a hangsúly! Te magad nem lehetsz LoL bajnok, ahhoz kelleni fog még 4 olyan ember akivel tudsz taktikázni, ismered a mozdulatait és tudtok csapatban játszani.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja