Landwirtschafts-simulator 2009

2009. június 14.
194.9981
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
skyman profilja, adatai
skyman
Gamer oldalrol révén szó most egy játék bloggal jelentkezem, mivel sajnos az oldal teljes tarlamában nem találtam cikket rola. Ez a játék pedig a Landwirtschafts-simulator 2009. Akinek nem lenne ismerös egy mezögazdasági játék melyben széles körben lehetöséget kapunk ennek a szakmának az eltanulására.


Rengeteg gépet kiprobálhatunk szinte minden föld munkát eltudunk végezni. A játék eredetileg kevés gépet, munkaeszközt tartalmaz de rengeteg kiegészítöt, pályákat letölthetünk hozzá az erre hivatott oldalakról. A játékot egy traktorral és egy kombájnal kezdjük pár munka eszközzel hozzájuk. Elsö lépésként egyböl arathatunk, a végeredményt elszállítva pénzt kapunk, melyböl fejleszthetjük gépparkunkat;)

Természetesen ezután az üres területeket meg kell müvelni, bevetni és csak utánna élvezhetjük hogy a befolyo összeg hatalmassá tesz minket.

A játék probálkozik hűen kísérni a valóságot, pl ha esik az esö nem arathatunk stb. emelett vannak napszakok, igaz az éjszakához majdnem kevés a kivilágitás, igy nem lehet h nem annyira nyerö ez a napszak. Van egy kis farmunk ahol letehetjük gépeinket tárolhatjuk terményeinket stb. Picit hátrányba részesíti a játékot h német nyelvű de pár probálkozás után rájöhetünk hogy mi mit is jelent:) Három szintböl választhatunk, hogy milyen nehézségi fokon akarunk játszani.Ezekkel a sorokkal és pár képpel szeretnék kiváni jó játékot és jóétvágyat a vasárnapi ebédhez;)

Landwirtschafts-simulator 2009 - 1. kép



Landwirtschafts-simulator 2009 - 2. kép



Landwirtschafts-simulator 2009 - 3. kép

676 hozzászólás

Vendég

16 éve, 24 napja

Disznőölős progitok nincsen véletlem
röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 24 napja

Ez zsír játék nekem is megvan.És jók a képekkacsintó smiley

válasz erre

skyman

16 éve, 25 napja

Nem sokára megy az emailkacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 25 napja

Valaki Megtudná mondai a telepítő kódot légyszives!
Már meg volt a 2008 as is de látásból nem kell sokat mondjak hogy ez sokkal jobb aki tudna segíteni az légyi írjon erre JERICSSON@CITROMAIL.HU

válasz erre
51525354555657a(z) 57 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja