Kreativitás Star Wars fan módra

2010. szeptember 03.
43.2371
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
DNS profilja, adatai
DNS
Azt hiszem, ha megpróbálnánk összeszedni az összes művészi vagy kevésbé művészi alkotást, tárgyat, eszközt és ereklyét, ami eleddig a Csillagok háborúja felettébb gazdag univerzumával kapcsolatosan született, napestig sem végeznénk a felsorolással. A halhatatlan franchisért rajongó profi és casual művészek ezúttal az augusztusban, a floridai Orlandóban rendezett, a Star Wars-jelenség immáron ötödik nyilvános ünnepének számító Celebration V alkalmával mutatták be a legújabb kreatív őrület által életre hívott TK Helmet Projectet. A dolog lényege, hogy minden egyes alkotó kapott egy-egy érintetlen, a mozifilmekből jól ismert - mondhatni ikonikussá vált - rohamosztagos-sisakot, melyet a fantáziájukat eleresztve mindannyian úgy módosíthattak, festhettek, díszíthettek vagy kiegészíthettek, ahogy éppen az eszükbe jutott. (Természetesen úgy, hogy a végeredmény azért némileg emlékeztessen az eredetire.)


A projektben résztvevők kreativitásának köszönhetően a meglehetősen egyszerű, utólag már-már puritánnak tűnő fehér sisakokból a legkülönbözőbb színű, mintázatú, hangulatú és vonatkozású fejfedők, sőt teremtmény-fejek jöttek létre. Akadt köztük néhány, kissé bizarrnak tűnő keresztezés a rohamosztagosok és egyéb jellegzetes, filmbéli figurák között, mint például a Vasember és a birodalmi katona ötvözésével keletkezett "Vaskatona", vagy az Avatarban látott Pandora hold kékbőrű őslakosait sisak formába öntő "Na'vi katona", illetőleg a mind közül is legvadabbnak és legviccesebbnek tűnő, a Szellemirtók zöld haspókját felidéző "Slimer Trooper". Ugyanakkor született néhány szintén ötletes, a Star Wars filmek berkein belülről mintegy kikacsintó alkotás, úgymint az ewok díszítéssel vagy a Darth Vader szárnyas képmásával ellátott sisak is. A kiállítás sajnos személyesen már nem lesz látható a floridai esemény után, a róla készült fotók azonban megtalálhatók a Flickr aloldalán. Kedvcsináló gyanánt pedig lejjebb itt látható néhány a legjobban sikerült darabok közül.

Kreativitás Star Wars fan módra - 2. kép



Kreativitás Star Wars fan módra - 3. kép



Kreativitás Star Wars fan módra - 4. kép



Kreativitás Star Wars fan módra - 5. kép



Kreativitás Star Wars fan módra - 6. kép



Kreativitás Star Wars fan módra - 7. kép



Kreativitás Star Wars fan módra - 8. kép


6 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 13 napja

de király cuccok!meglepett smiley

válasz erre

kokasbalazs

14 éve, 9 hónapja és 12 napja

naon jók!röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

marco

14 éve, 9 hónapja és 20 napja

Hatalmasak!röhögő smiley

válasz erre

DNS

14 éve, 9 hónapja és 21 napja

gocsa írta:
Talán idekapcsolódik valamennyire, nekem ő a kedvencem: http://gadgetsin.com/uploads/2010/06/star_wars_r2_d2_in_iron_man_armor_mk_x.jpg
Iron-Deetoomosolygó smiley

Lehet, hogy nem sisak, de attól még állatul néz ki!

válasz erre

Vendég

14 éve, 9 hónapja és 21 napja

Nagyon jók!meglepett smiley

válasz erre

gocsa

14 éve, 9 hónapja és 21 napja

Talán idekapcsolódik valamennyire, nekem ő a kedvencem: http://gadgetsin.com/uploads/2010/06/star_wars_r2_d2_in_iron_man_armor_mk_x.jpg

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja