Kis helyen sok funkció?

2014. július 05.
40.9051
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
CM_Blogger profilja, adatai
CM_Blogger
Ugye milyen jól hangzik ez a kis hely sok funkció szlogen? Legújabb blogunknak ez lesz a mottója, a múzsánkat pedig egy korábbi blog, illetve egy új termék szolgáltatja majd, ám nem maradhat el a megszokott témázgatás sem, hiszen annyi mindenről tudunk még beszélni.


Egyébként az a témakör, amit ma érinteni fogunk a headsetek, fej, illetve fülhallgatók témaköre, mellyel már jó néhány blog keretein belül foglalkoztunk, ám az eltérő igények okán eltérő termékek kapnak helyet a kínálatunkban, így mindig akad miről beszélni a témát illetően.

Mostani blogunkat leginkább a CM Storm Pitch kapcsán megírt irományunkhoz hasonlítanánk, mellyel kapcsolatban számos pozitív visszajelzés érkezett, hiszen a legtöbben valóban nagy előnynek tartottátok azt, hogy a játék előtt és után bármikor nálatok lehet az utcán, vagy a nyaralás során is a Pitch, ezenfelül pedig az elérhető árazásnak is örültetek.

Mai blogunk megszületésének tehát a téma népszerűsége az egyik fő oka, a másik pedig az új CM Storm Resonar headset. Itt a nyár, ilyenkor sokan mentek nyaralni, vagy csavarogni, amit nagyon jól is tesztek, hiszen nem szabad egész nap a gép előtt ülni. Bizonyára sokan szeretitek kizárni az utazás különféle zajait, illetve a tengerpartig tartó kocsikázás közben is sokan bóbiskolnátok el kedvenc zenéitekre, ugyanakkor otthon a gép előtt ülve szintén nagyon fontos az, hogy pontosan halljátok, merről is jönnek az ellenfelek.

Kis helyen sok funkció? - 2. kép

Erre kínál remek megoldást az új CM Storm Resonar, melyről bátran állíthatjuk, hogy a Pitch örökségét viszi tovább, ám az újdonság megalkotásakor már figyelembe tudtuk venni a Pitch kapcsán megfogalmazódott véleményeket és igényeket is, így pedig reméljük, hogy még nagyobb megelégedettség övezi majd az újdonságunkat. A Resonar szintén a mikrofonnal ellátott fülhallgatók táborát erősíti, mely egyre népszerűbb a játékosoknak szánt megoldások körében.

A funkcionalitás terén mindenképpen ki kell emelni, hogy a mellékelt átalakítónak köszönhetően az okostelefonok, táblagépek és egyéb szokványos 3,5mm-es csatlakozóval ellátott készülékek mellett a számítógépekkel is kompatibilis az eszköz, a CM Storm brand pedig utal arra, hogy bizony játék közben sem fog minket cserbenhagyni az apróság. Erről gondoskodik a szabadalmaztatott Bass FX technológia is, mely a 8mm-es vezetőkön keresztül igen erőteljes és tiszta hangot sugároz.

A gubancolódásmentes kábellel ellátott perifériát a mellékelt kemény tokban tudjátok tárolni, illetve szállítani, mely megfelelő védelmet nyújt, ugyanebben a tokban fér el a hasznos elosztó és a különböző fülpárnák is itt találhatnak békés helyre.

Kis helyen sok funkció? - 3. kép

A CM Storm Resonar már ebben a hónapban hozzátok kerülhet, így még a nagy nyári kockulás és a hosszú utazással járó nyaralások előtt beszerezhetitek ezt a remek kiegészítőt. Említettük, hogy sokan örömmel fogadtátok a Pitch kedvező árazását, mi pedig ezt megtartottuk a Resonar esetében is, hiszen két év garancia mellett mindössze 12 990 Ft-os ajánlott árat szabtunk meg.
2 hozzászólás

WillThaWheel

6 éve, 5 hónapja és 5 napja

Elég tetszetős, az ára is, kár, hogy már beszereztem egy razer agybadugóst...

válasz erre

kpal

6 éve, 5 hónapja és 6 napja

Nagyon szép és hangba is biztos ütős . Ez működik Nokia N8 , Lumia 920/1020/1520 telefonokkal ?

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja1000feri profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profiljasony1515 profiljaiPet profilja