King Of The Road

2009. március 03.
79.7451
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
skyman profilja, adatai
skyman
A kisteher-és áruszállító kamionszimulátorok műfaja a hardcore játékosok körében nem ismeretlen, de a mai játékok körében nem túl népszerű. A ?The truckers?, a ?The truckers 2? és a hasonló játékok elég népszerűek, egyelőre a ?18 Wheels of Steel? sorozat adja vissza legjobban a kamionos élet mindennapjait

Azonban ezek közül egyik sem adja át azt az élményt, melyet sok fanatikus keres a szimulátorokban.
Játékleírás, célok:
A játék a már ismert alapra épül: kamionokkal, teherautókkal és kis furgonokkal koptathatjuk egy olyan ország aszfaltját, ahol minden környezeti és földrajzi hatással találkozunk, kivéve a havazást és a jégesőt. Cserébe sűrűn jelentkezik nagy szél, eső és napszakok váltakozása. A cél pedig mindössze annyi, hogy bizonyos szállítmányokat eljuttassunk A pontból B pontba a lehető legrövidebb idő alatt, és ha lehet, ne sérüljön túlzottan a szállítmány a hosszú út során. Ezért természetesen pénzt kapunk. Minél gyorsabbak vagyunk, annál többet.
King Of The Road - 5. kép


Figyelnünk kell továbbá az üzemanyagműszerünket és az autó sérülésjelző műszerét. Ha ezek közül bármelyik nullára esik vissza, abban a pillanatban megáll az autó, ilyenkor a játék közben behívható menüből hívhatjuk a 911-et, és nem csekély pénzösszeg ellenében ismét működőképessé válik az autó.
King Of The Road - 2. kép


Mellesleg a játék tipikus európai. Az utakon legtöbbet német autókkal találkozhatunk és a pénzünket is Euróban méri a program.
Magáról a verseny-részéről annyit lehet elmondani, hogy kezdetben nem egyszerű, ugyanis a teherautó, amivel kezdünk az összes többinél gyengébb teljesítményű, így nem valószínű a győzelmünk a nagyágyúkkal szemben. Küldetésünket egy roppant dühítő tényező is hátráltatja: ellenfeleinknek nem tetszik különösebben, hogy meg szeretnénk nyerni a versenyt, így előfordul, hogy előzésnél csak úgy simán letolnak bennünket az útról.
King Of The Road - 3. kép

Áruszállítás közben lehetőségünk van kis kitérőt tenni a versenypályára, ahol versenykamionokkal mérhetjük össze ügyességünket és gépünk erejét. A verseny nem különösebben nehéz, de igyekezzünk elkerülni a többieket, mert eléggé kiszámíthatatlan következménye lehet annak, ha összeakad egymással a két teherautó/kamion. A legmeglepőbb jelenség az, amikor is 100 km/h körüli tempónál egymással összeakad a két jármű, és egy pillanat alatt nullára fékeződik le mindkettő. ? Úgy tűnik a program nem tudja hova tenni ezt a jelenséget.
Ha elsök tudunk lenni akkor licencet kapunk amivel munkásokat tudunk venni.A licence mellett láthatjuk h hány munkást tudunk venni(persze ha pénzünk futja) illetve hogy mennyi ideig tehetjük ezt.Ha elértük munkások terén az 51% ot, tehát több munkásunk van mint az összes többi játékosnak akkor "kidöl a pénz" amit egy kamion rakteréböl kidölö pénz kupaccal ábrázolnak a készítök!!#kep1#
Remélem kedves hoztam kedves olvasoimnak és kedves Raiden mesternek is!!
Jó játékot mindenkinek


King Of The Road - 4. kép

69 hozzászólás

rDAVE

12 éve, 3 hónapja és 11 napja

marco írta:
Sehogy. Vedd meg.
Ne legyél ilyen gonosz. Az első fele nem igaz, mert innen letöltheti: http://www.gamersgate.com/DD-KOTR/king-of-the-road (Persze csak, egy feltétellel, amit te is említettél... röhögő smiley)

válasz erre

marco

12 éve, 3 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
hogy tölcsem le
Sehogy. Vedd meg.

válasz erre

Vendég

12 éve, 3 hónapja és 11 napja

hogy tölcsem le

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
hun lehet letőteni???????
Nem itt.

Be****ás hogy ezer forintos játékokat is lopni akartok.wtf smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 1 hónapja és 11 napja

hun lehet letőteni???????

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 16 napja

nyelvnyújtó smiley menő smiley **** a játék mint afos is job a játék nál

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 19 napja

hali mizu

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 20 napja

köszi

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 6 napja

Vendég írta:
menj oda egy kamionhoz akié mondjuk Adam nyomd meg a +-gombot és a "csicskád"lesz.szóval vannak csapatok és vannak x százalékok és ha eléred akkor kapsz egy rakás pénzt csak ennyi lett vona az egész
csámeglepődött smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 24 napja

Tudok vállalatot csinálni?
Ha multiplayer-ben játszok, akkor más játékosokkal is találkozok?

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 24 napja

Vendég írta:
Én hiányolom belőle a hosszú egyenes utakat...
szomorú smiley
Azt én is nagyon. A 18 wos ilyen szempontból jobb volt.

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 24 napja

Én hiányolom belőle a hosszú egyenes utakat...
szomorú smiley

válasz erre
123456a(z) 6 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja