Killzone 3 - Sev utolsó blogja

2011. március 16.
42.0351
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Alex profilja, adatai
Alex
Üdv mindenkinek! Itt vagyok megint. A nevem Tomas Sevchenko, amely úgy hangzik, mint egy szláv eredetű jégtáncos neve. De higgyétek el, sokkal keményebb fából faragtak egy jégen parádézó revütáncosnál. Katona vagyok és egyenesen a Killzone 3-ból ugrottam át vendégeskedni a GameChannel oldalára, hogy megírjam utolsó blogbejegyzésemet is. Legutóbb megígértem, hogy válaszolok mindenkinek, aki kíváncsi valamire velem vagy a Helghast háborúval kapcsolatban. Érkeztek is kérdések az előző blogom hozzászólásaiban, így most eleget teszek ígéretemnek. Nézzük szépen sorban:

/>
Killzone 3 - Sev utolsó blogja - 1. kép

Nekem annyi kérdésem lenne, hogy kivel háborúztatok még, mielőtt ebbe az epikus csatába csöppentetek?
- Mielőtt beléptem a hadseregbe, leginkább anyósommal háborúztam. Csak egy tévénk volt és ő mindig valóságshow-kat nézett kábelen, így sosem láttam kedvenc sorozatomat, a Betty a csúnya lányt. Vélemény- és ízléskülönbségünk odáig vezetett, hogy az ISA katonája lettem. 2355-ben, a kiképzés után azonnal a Naprendszeren kívülre vezényeltek minket a Helghan és a Föld között egyre növekvő feszültség miatt. Az utazás két évig tartott. Csak néhány hónapon múlt, de nem értünk oda időben. A konfliktus 2357. augusztusában vette kezdetét, amikor Visari egy váratlan húzással megsemmisítette az ott állomásozó flottánk nagy részét, majd a közeli Vekta bolygó ellen indult. Luger, Templar, Hakha és Rico bajtársaim hősiessége szerencsére megmentette Vekta City-t és az egész bolygót. Igazi hősök ők, akik nélkül a Földről érkező haderő - köztük én is - megsemmisült volna. Krónikájukat a Killzone első része dolgozza fel.

Fél évvel később véget értek a harcok a Vektán, a Helghast hadoszlopok megsemmisültek vagy visszavonultak. Ezt követően közel két évig viszonylagos békében teltek mindennapjaink, de a kiszivárgó hírekből és félinformációkból sejtettük, hogy az ISA csak erőt gyűjt. Mindannyian éreztük, hogy előbb-utóbb megérkezik a parancs és megtámadjuk a Helghant. Így is lett. 2359. utolsó hónapjaiban megkezdődött az invázió. A háború sokkal véresebben bizonyult, mint azt bármelyikünk gondolta volna. A Helghastok a legvégsőkig harcoltak, pusztító erejű fegyvereket vetettek be és még a nukleáris bombától sem riadtak vissza. Sok vér és még több halál árán végül elértük a vezérük palotáját. Az eseményekről nagyszerűen beszámol a Killzone 2. A kérdésedre a válasz tehát az, hogy anyósomon és a Helghanokon kívül mással nem háborúztam. De még így visszagondolva is azt mondom, hogy sokkal jobban megérte, mint az anyóssal nézni a valóságshow-t.

Egy másik érdeklődő azt kérdezte: Honnan származik a neved?
- Van, ami még a 24. században sem változott. A gyermekek az apjuk vezetéknevét kapják. Mivel fater is Sevchenko volt, így én is e név büszke birtokosa vagyok. Csak az a hülye Rico nem tudta soha kimondani, így egyszerűen lerövidítette Sev-re, ami rajtam is maradt. Ezzel nincs semmi bajom, Ricot például Angyalbögyörőmnek szólítja a barátnője. Bezzeg amikor mi hívjuk így, azonnal a fegyver után nyúl.

DNS nevű remek filmkritikus kérdése: Mi volt a diplomamunkád címe?
- Az első diplomámat a videojáték blogok és a pozitív beállítottságú olvasók egymásra gyakorolt hatásából szereztem. Tanulmányom a következő diplomamunkában teljesedett ki: Ha dicséred a blogot, tovább élsz!
A másik diplomám pedig az indokolatlanul fikázó személyek hatékony felkutatásán alapul. Címe: Ha leszólod a blogot, megtalállak!

A következő kérdés egyenesen a GameChannel mindenható urától érkezett. Köszönöm az érdeklődését Mr. Marco! Amire pedig kíváncsi volt: Az én kérdésem az, kedves Sev, hogy kapunk-e még a kalandjaidból a jövőben?
- Biztos vagyok benne. Katona vagyok, a háborúból élek. Sőt! A játékfejlesztők is a Helghast háborúból élnek. Így várható, hogy egy-két éven belül kitör egy újabb fegyveres konfliktus, valószínűleg Killzone 4 néven. Amennyiben így lesz, már most jelzem, hogy Alex, a tisztiszolgám szívesen teszteli.

És az utolsó kérdés következik. Milyen fegyvereid vannak Sev?
- A hosszú felsorolás helyett engedd meg, hogy megadjak egy linket. Ezen az oldalon tételesen felsorolva megtalálható valamennyi ISA és Helghast fegyver.

http://www.ripten.com/2011/01/24/killzone-3-weapons-detailed-mauler

Úgy tudom, hogy a Magyar Honvédségnél még egyiket sem rendszeresítették, de szerencsére a Kárpát-medencét még nem fenyegeti egy Helghan invázió.

Remélem, hogy sikerült mindenkinek kielégítő választ adnom és sok új dolgot megtudtatok a Helghastok elleni háborúról. Egyelőre ez volt az utolsó blogom, mert a parancsnokságon mozgolódás támadt. Új helyre vezényelték a hadosztályomat és teljes hírzárlatot rendeltek el. Amint tudok, jelentkezem.

Üdv,
Sev
10 hozzászólás

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 14 napja

Köszi a válaszokat Sev!

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 16 napja

Jaj,én meg má' asszittem,hogy Andrij Sevcsenko,az ukránok híres labdarúgója a tisztelt papa.Am őt úgy becézték,hogy Seva
Szupcsi az új husi
(hk)

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 16 napja

fájvot érte azonnal! kár hogy vége ez jó sorozat volt.

válasz erre

DNS

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nagyon csípős és rendkívül kreatív, Mr. Sevchenko

Ment a fájv

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

Kár hogy vége ez jó sorozat volt

válasz erre

skyman

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

Háát ez Igen franko kis blog lett
Várjuk az ujjab kalandot Sev

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

A Próféta szóljon belőled! Jöjjön a KZ4!

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

Ez ***** jó! Szétröhögtem az agyam. Mennyi a valóságalapja a válaszoknak? - Anyóst kivéve persze, mert gondolom annak semmi! -

válasz erre

Vendég

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

megelőztél, én is hasonlót akartam írni. berosáltam a röhögéstől

válasz erre

marco

10 éve, 2 hónapja és 17 napja

Nem elfogultságból mondom, ez hatalmas lett! Köszönjük a válaszokat Sev, várjuk a következő kalandot!

válasz erre
Killzone 3
13.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaNeurotic profiljagery1113 profiljarDAVE profilja