Killing Floor 2 szösszenet

2015. április 23.
26.7581
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
jezzahun profilja, adatai
jezzahun
Sziasztok!


Ha kimondom(leírom) azt a címet hogy Killing Floor páran tudják miről is van szó,vannak olyanok akik hallotak már róla de jópáran azt se tudják pontosan mi is ez. Egy film vagy valami Deathmetal banda? Nem az. Ez egy játékcím. Aki nincs képben annak leírom az előtörténetet.


Killing Floor 2 szösszenet - 1. kép



Pár Unreal rajongó srác kitalálta hogy ők csinálni fognak egy Unreal motoros mod-ot amit Killing Floor-nak neveztek el. Egy koperatív játékról van szó kasztokkal,csúnya mutánsokkal ja és sok fegyverrel. Sok ember kedvence is lett még nem ez a pár rajongó csinált egy fejlesztőcéget amit Tripwire Interactive-nek neveztek el.2009-ben el is készítették a Killing Floor-t mint játékot ami rengeteg embernek megtetszett. Maga a grafika nem volt már akkor se egy BF 3 engine mivel a UT 2004 motorját használták fel hozzá.

Killing Floor 2 szösszenet - 2. kép


Nem egy mai darab. De! Attól függetlenül nem is néz ki rosszul még most se,de nem a grafika fontos hanem a játékmenet!
Az alap szituáció: A játék Londonban játszódik. A történet szerint egy Horzine Biotech nevű, biotechnológiával foglalkozó cég különféle klónozási és genetikai kísérleteket végez, főként katonai célokra. Azonban valami hiba folytán a mutánsok elszabadulnak, és ellepik az egész várost és környékét.

Killing Floor 2 szösszenet - 3. kép


Itt kapcsolódunk be mi is a képbe. Egy 6 fős csapat tagjaként 10 kört kell túlélnünk a mutánsok hadával szemben és minden körben több és erősebb tör az életünkre. Vannak amelyeknek penge karjuk van,van ami megfog és nem ereszt,van itt láthatatlan is, ezeket egyszerűen leabáljuk,de amikor egy forgó karú ellen jön (Fleshpound) ott már gondok vannak.

Killing Floor 2 szösszenet - 7. kép


Ez egy nagy bitang állat és ha felidegelik akkor odacsap. A második legdurvább ellen. Azért csak a második mivel van egy főboss aki a 11 körben jön,szóval van egy bossharc is a végére. Ő rakétát tud lőni,gépfegyvere is van,láthatatlan is tud lenni és még az életét is tudja újratölteni.Neve Patriarch. Na ő a kemény csávó.Rengeteg kasztot lehet választani,shotgunostúl a közelharci kaszton át akár lehetsz pyro is.

Ez maga az alap játék,de a fejlesztők nagyon szeretik a kreatív embereket,ennek örömére moddolási lehetőség is van. Ez végtelen számú dolgot enged. 30(ami lehet akár 64 fős is) fős szervereket,új mutánsokat,új fegyvereket. 2009-es megjelenése óta kapott sok dlc-t is ami általában játékos karaktereket tartalmaz,de vannak fegyveres kiegészítők is. Elsőre még ezek elég baráti áron voltak megvehetők,de valahogy a Tripwire Interactive-nál valaki kitalálta hogy háromszorosára növelik a skinek árát,így lehet 5 euróért megvenni egy! kinézetet ami volt kb 1-1,5 euró. De ettől függetlenül nagyon jó játék,a modos szereverek nagyon sokáig lekötik az embert.Amióta megvan azaz 2012 óta azalatt az idő alatt 660+órát toltam a játékkal. Nagyon élvezem máig a játékot. Amikor tudok lenni gépközelben akkor mindig játszok vele,ha nem is sokat de egy 30 percet elvagyok vele minimum.

A tripwire nem csak ezt a játékot tette le az asztalra. Itt a nagy sikerű Red Orchestra című második világháborús szimulátoruk amiből már 2 rész és 2 kiegészitő is lett. Első rész és kiegészitője ugyanúgy a 2004-es UT engine-t használja,még a második rész már a frisebb UT3 engine hajtja. Elég szép az egész és itt érvényes a egy lővés egy halál effektus. De adtak ki még egy portal-ra hajazó játékot is aminek a The Ball címet adták. Igazából egy portal koppincs csak kicsit gyengébben. Nem mondom hogy rossz,de nem egy portal. Értitek.
De elkalandoztam másfele. Vissza a Killing Floorhoz.

Sokan szeretik a játékot,de már úgy gondolta a sok ember hogy jó lenne egy második rész az egészből UT3 engine-re írva. Mivel bemutatták hogy mit is tudnak ezzel a motorral kezdeni a skacok,így megvolt a következő projekt. Ez a killing Floor 2

Killing Floor 2 szösszenet - 4. kép


Hírek jöttek,mentek,voltak itt Alpha videók, koncepció képek,és már ezek megmozgattak valamit az emberben. Ez jó lesz.. Ezek után lett zárt béta a játékból,ekkor már több infó jutott el az emberekhez mégnem 2015 Április 21.ikén Pre-Orderben megvásárolható lett a BETA változat. Én is megvettem tegnap( Ápr. 22).

Felraktam.. Alig vártam hogy végre játszhassak vele. Leírom nektek hogy mit láttam. Béta változatban van még ami azt jelenti hogy még nincs meg az összes kaszt, csak 4 közül lehet választani,de a végleges játékban már 10 kasztot igérnek. Van itt nekünk egy Medic kaszt,Egy közelharci,Shotgunos és a Commando. 3 pálya játszható. Egy Párizsos városos pálya. Maga a mutánsok laborjában és egy havas pálya ami elérhető. Ugyan az a szisztéma mint az első részben. 4-7-10 körös játékot választhatunk magunknak,6 fős csapat lehetséges,és jönnek a mutánsok! Szebbek,durvábbak. Na és ahogy meghalnak!!! Fejük leszakad,csirkeaprólékká robbanak,cafatok jönnek ki belőlük,mint az első részben is.Na és itt a ZED time!

Killing Floor 2 szösszenet - 5. kép


Ezt úgy kell elképzelni mint a Max Payne-ben a bullettime-ot,csak itt nem te kapcsolod be hanem akkor jön elő ha "szép" gyilkolást végzel hogy lássd hogy szakadnak a végtagok. Nagyon okos ötlet. Grafika nagyon ütős, UT3 engine,amit fejlesztettek. Itt már újabb mutánsok is vannak na és a főboss is megváltozott. Ami változott még az hogy az első részhez képest a shoppos csajt lecserélték egy fegyverautómatára ami a pálya egyes részein vannak. Ha vége a körnek,itt lehet bevásárolni fegyverekből,pajzsból,mindenből. Fegyverek is nagyon állatúl néznek ki,hangjuk csodás. Bár ahogy leírtam párszor még béta ezért nincs még belőlük olyan sok mint az első részben.
Itt is lesz majd moddolási lehetőség majd ahogy megjelenik a játék mert a Tripwire szereti a ötleteket.

Amit letettek az asztalra máris nagyon szuper,bár vannak még hiányosságok,de ezt el kell nézni mivel csak béta az egész.
Árak nem olyan húzosak, az alap kiadás 20 euró ami ahhoz képest hogy az első rész is ennyibe kerül,nem is sok. Van itt egy deluxe változat ami már 25 euró. Amit kapunk ezért az 5 euroért pluszba.Egy DJ Skully skint,hozzá diszitő cuccokat más karakterekkel együtt. Mekapjuk még a játék zenéjét és egy 200 oldalas koncepciós könyvet amiben képek,rajzok vannak.Ja és a legdúrvább dolog. Magát Killing Floor első részét. Ami elég nagy ajándék mivel 20 eurós játékról beszélünk. Ez a csomagot vettem meg,bár a első részt nem kaptam meg mivel már megvan,de így is elég jó dolgokat adtak hozzá.


Killing Floor 2 szösszenet - 6. kép



Gépigénye se nagyon durva minimum 3 giga ram ,2 magos 2,66-os proci meg egy 512 mb-os videókártya kell neki,Nekem ennél kicsivel jobb van( 4 giga ram meg 3 ghz proci) és közepesen elég szépen megy. 30-45 fps között.De ajánlom a Can you run it weboldalt hogy megnézesd hogy is futna a te gépeden
PS4-re is ki fogják adni,ami konzolosoknak is jó hír.

Kinek ajánlanám megvenni?

Aki bírja a agyatlan hentelést,a vért,a csapatjátékot és a körökre osztott irtást.
Ha megvan az első rész és gondolkodsz a második rész vételén akkor mindenképp vedd meg még most,mivel későbbiekben drágább lesz az biztos.De ajánlom azoknak is akik most hallanak elsőre róla és érdekli őket.Nekik a Deluxe edition-t ajánlom mivel az első rész is benne van. Remek játék,remek szórakozás. Megéri a pénzét. Végre egy elég szuper játékot raktak le az asztalra a sok unalmas lövölde után. Köszönjük Tripwire Interactive,ti vagytok a királyak a Rockstar Games mellet :)

Köszönöm a figyelmet,remélem tetszett a blogom!
3 hozzászólás

Imperator

9 éve, 8 hónapja és 13 napja

Én nagyon bírom, rengeteget toltam, bár elég béna is voltam benne. Mondjuk az is igaz, hogy mindig hardcore-ban nyomattuk, úgy azért elég hamar el tudtam vérezni. Remek hangulatú szörnyhentelős móka, imádok vele játszani. mosolygó smiley

válasz erre

jezzahun

9 éve, 8 hónapja és 13 napja

zender írta:
Ahogy írsz róla nagyon bejön de amúgy nem bírom ezt a játékot.
ez miért van pontosan?

válasz erre

zender

9 éve, 8 hónapja és 13 napja

Ahogy írsz róla nagyon bejön de amúgy nem bírom ezt a játékot.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja