Kezdődik a sul, khmm azaz a SZEZON

2014. szeptember 03.
41.1231
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Az utóbbi egy hónapban szinte eltűntem a GC bloggerei közül.


Ennek rengeteg oka van, de főleg az, hogy elkapott a lustaság, majd ez továbbtekeredett egy masszív alkotói válságba. Nagy szavak, de ha azt írom, hogy blogírási impotenciám lett akkor kiröhögtök.

Az érzés a következő: jön egy téma, elkezd burjánzani, de még mielőtt csak felemelném a kezem, hogy leüssek egy billentyűt, máris "ez szar, most nincs kedvem, meg amúgy is nyár van" feeling csap tarkón. És ez nem jó. Sebaj, leküzdöm, ez a blog is a kúra része (remélem a "gyógyulásom" okozója is lesz).

Az elmúlt hónapban lett egy bivalyállatalázófélistencsászáratomreaktor gépem. Ezúton szeretném megköszönni a családomnak az anyagi támogatást!
Most dicsekszek kicsit.

Asrock alaplap
AMD X6 FX 6300 processzor
8GB Kingston HyperX FURY Blue (eszelős jól néz ki)
Sapphire R9 270 OC DualX 2GB videókártya

(nyenyenyenyenyeeeeee )

Nos, ez a gép egy ideig elég lesz.

A mostani és kicsit régebbi, el nem futó játékokat bepörgetve tudatosult bennem hogy hol is tart a technika.

Jó nyilván expókon (PlayIt) lát az ember dolgokat, de mikor a saját fészkében éli át ugyan ezt, akkor feltör a akaratlan kiáltás: ANY*D!!!

A Battlefield 3 megmutatta, hogy a háború tényleg szar hely (nagyon beleéltem magam a remek audiovizuális csomagnak köszönhetően), a Far Cry 3 elvitt egy csodaszép helyre és azóta se találtam haza. Szóval, kell a következő rész. Punktum.

A Crew béta is jó volt, a játék is remek, a gépemet is kihajtotta, de mikor ultrán ment stabil 30 fps-t(korlát powa), na AKKOR nagyon vigyorogtam( Stev 'ájjá mán le most mit keménykedsz, na 'ájjá le!).


Kezdődik a sul, khmm azaz a SZEZON - 1. kép


Ám de ami a legnagyobb megelégedéssel töltött el az, hogy VÉGRE zavartalanul DayZ-hetek. :D A játék gyors, szép, eszetlen jó. Erről majd egy blogban írok is! (szia Mr. Die Sie!)

Kezdődik a sul, khmm azaz a SZEZON - 2. kép


De nem csak a gépvásárlás volt nagy esemény, pár napja kaptam egy új számítógépasztalt is, ami ugyan majdnem a szobám felét elfoglalja, de nagyon jó és nagyon NAGY.

A játékfejlesztők oltárán is áldoztam kis tőkét, beszereztem az oly rég vágyott RUST című bunkó-tajparaszt szimulátort. Kijelenthetem, hogy a DayZ sima ökörködés a RUST néhány elmeháborodottjához ( Did i ever tell you the definition of insanity?! ) képest. Erről majd egy nemsokára érkező blogban.

Kezdődik a sul, khmm azaz a SZEZON - 3. kép



Éreztem, hogy le kell írnom ezt a sok nyügetet, de végre újra írtam egy blogot, fogadjátok türelemmel és hatalmas lelki békével... :D Ha ezt megteszitek, az első lépés megvolt a saolin pappá válás felé!

Ha még ezt is olvasod, akkor köszi az olvasást!
Pacsi! :D
4 hozzászólás

kpal

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

Grat mosolygó smiley es üdv ujra itt röhögő smiley

válasz erre

wegh

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

A DayZ-s blogodat már nagyon várom kacsintó smiley

válasz erre

gokuvsvegita

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Az új gépedhez gratula. mosolygó smiley Remélem nem kell cserélned hamar, bár a pc mindig fejlődik! röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

10 éve, 4 hónapja és 22 napja

Gratulálok a gépedhez! Nagyon állat lehet!mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja