Key of Awesome újra és újra

2017. március 26.
27.7461
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
Rég írtam blogot, ezért úgy gondoltam, hogy írok egy rövidkét, amely (remélhetőleg) feldobja a napotokat. ( :D ) Nos, pár blogomban már szerepeltek Key of Awesome videók, de a rend kedvéért egy kis bevezető, hogy mi is ez, és miről is szól:
 


Még anno, nem tudom mikor, pár emberke kitalálta, hogy milyen jó poén lenne popzenékből paródiákat csinálni, és hát el kezdték ezeket gyártani, aztán megosztották a YouTube-on. A paródiáik sok embernek tetszettek, és ezt a "hobbit" azóta is űzik tovább, és a viccesebbnél viccesebb paródiákat gyártanak le. Szerintem ők azon ritka parodisták között vannak, akiknél a paródia nem arról szól, hogy az adott zenét és előadót lehordják a sárgaföldig, és ezt paródiának hívják (számomra az utóbbi inkább gyalázás, de mivel sok ember számára ez is vicces, és paródia, ezért a rend kedvéért legyen paródia). No, de elég a szócséplésből, jöjjenek a gyöngyszemek.És habár valamelyikben ez már szerepelt egyszer, de mivel szerintem ez a legviccesebb, ezért szerintem nem baj, ha még egyszer megjelenik:Nos, ennyi lenne, remélem tetszettek. További szép vasárnapot! :)

6 hozzászólás

Patrik94

5 éve, 8 hónapja és 11 napja

Hatalmasak!

válasz erre

WillThaWheel

5 éve, 8 hónapja és 12 napja

Régen sok paródiát néztem tőlük, aztán elkezdett kicsit izzadtságszagú lenni a dolog.. Viszont plusz pont, hogy valóban nem ócsárolnak a paródiákban.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 8 hónapja és 13 napja

Jaaaaajjjjjjj!!!!!!

válasz erre

wegh

5 éve, 8 hónapja és 13 napja

Nálam a Shape of You vitte a pálmát

válasz erre

VaPe

5 éve, 8 hónapja és 13 napja

Hát ez jó kis vasárnap délutáni program volt! Köszi!

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 8 hónapja és 14 napja

OMG! Van amelyik sokkal jobb mint az eredeti!

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljamarco profilja