Kevenc kreatúráim listája :D

2011. április 09.
45.1991
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Marduk profilja, adatai
Marduk
Mivel már rég írtam blogpostot ide, gondoltam írok egy kis blogocskát a kedvenc lényeimről, amelyeknek az eredetisége ragadott meg leginkább. Kommentekbe várom a ti kedvenceiteket és róluk némi leírást, valamint, hogy melyik filmben,könyvben vagy játékban szerepelt ;D



Silent Hill Homecoming - Scarlet

Kevenc kreatúráim listája :D - 1. kép


Egyszerűnek tűnik az egész lény, de mégis aki játszott a játékkal, az tudja, hogy rengeteg eredeti dolog van benne. Ez nem más, mint egy hús-vér porcelánbőrű szörnyeteg, aminek tűszerű fogai vannak. Elég nehéz ellenfél, főleg mivel van egy második alakja, ami ilyen pókszerű dolog. Ebben a formában ügyesebben és gyorsabban mozog.

Silent Hill Homecoming - Asphyxia

Kevenc kreatúráim listája :D - 2. kép


Nem, ez nem az emberi százlábú :D Sőt, a százlábúhoz nem sok köze van, mert ez egy női felsőtestekből összerakott hernyó, amelynek kezei vannak csak. Az ,,Asphyxia'' egy latin szó, amely fulladást jelent. A szörnyetegnek van olyan támadása, amikor az áldozatot felkapja és kiszipolyozza belőle az életerőt, ezért eléggé veszélyes tud lenni.

Silent Hill Homecoming ? Amnion

Kevenc kreatúráim listája :D - 3. kép


Ez nem más, mint egy terhes nő, aminek kezei helyett 6 hatalmas fémvégtagjai vannak, és a feje egy szelvényekből álló, a lélegeztető gépre emlékeztető szerkezet, amin a főhős anyjának az arca van. A szájában van egy cső, ami egyenesen a hasába vezet. Érdekessége, hogy az egész lény messziről megtévesztésig hasonlít egy pókra. Egyéb dolgokat nem árulok el róla, mert ő a final boss :D

Silent Hill ? Pyramid Head

Kevenc kreatúráim listája :D - 4. kép


Az egész játéksorozat ,,kultúrszörnye??. Remélem sokan ismeritek, mert a játéknak a jelképévé vált. Ez egy emberszerű (egy átlag embertől valamennyivel nagyobb) szörny, amelynek az arcát egy piramis alakú fémsisak takarja el, és az egyik kezében egy kardot cipel, másik kezében pedig a frissen megölt áldozatot. Leginkább a stílusa fogott meg úgy, mint a Left2-ben a Hunter.

Silent Hill ? Nurse

Kevenc kreatúráim listája :D - 5. kép


Ha már a Pyramid Headet belevettem ebbe az egész felsorolásba, akkor hát ő se maradjon ki. Nos, a Silent Hill majdnem összes részében szerepel, minden részben máshogy néz ki, máshogy támad. A legkedveltebb a Dark Nurse, ami először a filmben jelent meg, majd a készítőknek tetszett ez a formája, ezért a Homecomingban is szerepet kapott. A Dark Nurse arca felismerhetetlenül el van torzulva. A másik népszerű formája a Faceless Nurse, aminek egyáltalán nincsen arca, és csak az Originsban szerepelt. Nekem végső soron az összes formája tetszik, de most nem fogom felsorolni az összeset :D. Leginkább az tetszett bennük, hogy nem egy egyszerű zombiként lett megcsinálva.

Left 4 Dead 1-2 ? Hunter

Kevenc kreatúráim listája :D - 6. kép


Róla már eleget tudtok szerintem :D. Egy csuklyás ruhát viselő fertőzött, ami rettentő nagyokat képes ugrani és éles karmai vannak, ezek a dolgok teszik őt olyan veszélyessé. Persze akárhányan próbálják mondani azt a Left 4 Dead-es ellenfelekre, hogy zombik, én mindig is úgy fogok rájuk tekinteni, hogy fertőzött emberek és kész :D. Mondanom se kell, hogy ennek is a stílusa fogott meg leginkább.

Ennyi lenne a listám. Igen, túl sok Silent Hilles szörny van benne, de ez azért van, mert nekem szinte csak a Silent Hill sorozat tudott érdekesebbnél érdekesebb szörnyeket mutatni.
8 hozzászólás

davidka55

12 éve, 5 hónapja és 18 napja

én is szeretem a silent hill játékokat nekem a homecoming a kedvencem!! kacsintó smiley

válasz erre

Marduk

14 éve, 1 hónapja és 24 napja

Catilina írta:
Jó öreg Piramisfejű! A játékban kicsit kevésbé volt látható a teste, én úgy emlékszem, mocskos henteskötény volt rajta, vagy túl régen játszottam?
Kötény van rajta, de az nem takarja el a felsőtestét.

válasz erre

Catilina

14 éve, 1 hónapja és 24 napja

Jó öreg Piramisfejű! A játékban kicsit kevésbé volt látható a teste, én úgy emlékszem, mocskos henteskötény volt rajta, vagy túl régen játszottam?

válasz erre

skyman

14 éve, 1 hónapja és 26 napja

Hát abban én is biztos voltam, hogy a Hunter benne lesszröhögő smiley Ebböl a listábol talán nekem is a "legszimpatikusabb" röhögő smiley

De egyébként meg Lara Croft a Tomb Raider-bölröhögő smiley Had ne mondjam miértröhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 26 napja

Jó kis gyűjtemény!

válasz erre

Marduk

14 éve, 1 hónapja és 26 napja

marco írta:
100%-ig biztos voltam benne, hogy a Huntert felteszed!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley
Csak, hogy legyen benne valami ismert is nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 1 hónapja és 26 napja

Scarlet nagyon kemény, alig bírtam kinyírni, mikor először toltam!

válasz erre

marco

14 éve, 1 hónapja és 26 napja

100%-ig biztos voltam benne, hogy a Huntert felteszed!röhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja