Két éve vettem utoljára EA játékot! :)

2018. február 07.
26.0201
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
zender profilja, adatai
zender
Ezer éve nem írtam blogot, de idén újra belefogok, egyelőre rövid helyzetjelentések formájában. Néhány éve elhatároztam hogy szelektálni fogok néhány kiadót, így nem fogok megvenni első körben Ubisoft és Electronic Arts játékokat. Előbbit nem sikerült tartanom, de az EA teljesen lekerült a listámról.


A Ubisoftot az Assassins Creed mentette meg nálam, bár a sorozatot az AC Syndicate nem megvételével bojkottáltam, az Egyiptomos rész olyan jól sikerült és olyan új területre ment, amivel visszatértem a sorozathoz, ha csak időlegesen is.

Az Electronic Arts Star Wars Battlefrontját viszont eléggé vártam, a vége pedig brutális csalódás lett, egész pontosan azóta, több mint két éve nem vettem EA játékot. Egyszerűen nem érzem a céget tisztességesnek, gusztustalan lehúzás minden mozzanatuk.

Férfiasan bevallom, van amelyiket kipróbáltam, virágbolti verzióval, de ez méginkább csak megerősített abban hogy jól döntöttem, hogy nem adom nekik a pénzem, silány, unalmas játékok jönnek tőlük sorban.

Te hogy állsz ezekkel a kiadókkal? Neked is van olyan csapat akitől inkább már nem veszel meg semmit, annyi csalódás ért?
13 hozzászólás

Imperator

6 éve, 8 hónapja és 22 napja

Én első nap nem veszek semmit, sőt minden játékomat egy komolyabb leárazáskor vettem meg. 5000-nél többet még egyetlen játékra sem költöttem (Witcher 3 kivétel). Annyi lehetőség van manapság főleg a Humble Bundle, hogy ha még utálom is a kiadót de van olyan játékuk ami érdekel, akkor ilyen formában nyugodt szívvel megveszem.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja