Keserédes...

2011. május 23.
44.2881
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Kitta profilja, adatai
Kitta
Szia Mindenki! Hát ez is elérkezett. A 2. születésnapom a GC-n. És egyben a búcsú ideje is. Nem tudom ki mennyire emlékszik még rá, hogy milyen is volt 2009 májusa. Valószínű akkor is hol sütött a nap, hol esett, hol jó kedvünk volt, hol nem, de az biztos, hogy itt más volt. Igen, jogos, hogy öregedtünk azóta 2 évet, és rettenetes világválság volt és van, cserélődtek az emberek, de még akkor is azt mondom, hogy más volt.

Velem is rengeteg minden történt. Negatívumok is tonnaszámra, elvesztettem a munkámat, elhagyott a pasim, beteg is voltam, és iszonyat depressziós, mégis amikor lehetett, jöttem, és köszöntem, és beszélgettem, és mosolyogtam, és Ti visszaköszöntetek, visszamosolyogtatok. Akkora dumapartik mentek az üzenőfalon, hogy aki később csatlakozott, győzött visszakeresni, honnan is indult az egész, mi is folyik itt ország világ szeme előtt.
Na most ez mára elveszett. Én jöttem továbbra is rendületlenül, köszöngettem, aztán olvasgattam csöndesen.
Reakció alig-alig, csevegés meg pláne. És mielőtt valaki félreértene, ez nem szemrehányás, csak észrevétel.
Mindenki tudja, hogy bizonyos szinten bennfentes vagyok, aki nem, hát most megtudta, és ezért is próbáltam még az utóbbi időben is valami pici reakciót kicsikarni az emberekből.
Mint már írtam, tisztában vagyok azzal, hogy baromi nehéz most mindenkinek, szerkesztőknek, olvasóknak egyaránt, és rólam nem is beszélve, de nem ezért köszönök most el. Hanem mert úgy érzem, és eddig ezt nemhogy megcáfolták volna, hanem csak megerősítik ahogy telnek a napok, hogy nem számít már az ember, és totális nemtörődömség uralkodott el. Nekem ez már nagyon nem tetszik. Én válság ide, válság oda, lehetek a legnagyobb szegénységben, azok az emberek, akik nekem bizonyítottak, mindig számíthatnak rám, semmivel sem lesznek kevésbé értékesek, mint egy esetleges új barátság, ismeretség, kapcsolat. Én itt már nem érzem, hogy valamit is érnék, vagy számítanék, Dorcikám, Bea, Shade, Shadow, ti természetesen kivételek vagytok, és persze a tesóm, valamint Maniac is. Veletek amúgy is tartom a kapcsolatot, de engem ez a semmilyen légkör feszélyez, zavar és rettenetesen csalódott vagyok!
A szépeket viszem tovább, a csúnyákat hagyom, Tündérkirálylány Kitta búcsúzik! Sziasztok!
A Metál legyen Veletek! :)
71 hozzászólás

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

Sky összefoglalta a lényeget. És köszönöm is a csapat nevében, hogy leírtad, amit érzel Sky, jól esik és azt is jelenti, hogy a célunk, a szórakoztatás és valami kis plusz, átjön a legtöbb embernek.

Minden olvasónkat megbecsüljük és külön személyként kezeljük, erre azért mindig figyelünk.

És bár sokkal emberközelibbé próbálunk lenni, mint a hasonló oldalak, azt tudni kell, hogy ez egy pénzügyi alapokon működő magazin, amire hatással vannak sajnos a gazdasági és egyéb körülmények is. Így időnként meg kell tennünk olyan lépéseket, ami miatt a mi szívünk is fáj.

Red reményeink szerint nem távozott végleg, de az a szekció abban a formában, ahogy január végéig működött, nem működhet(ett) tovább. Máshogy, másmilyen formában azonban igen. Jelenleg is ezen dolgozunk sokan.

Stílusosan csak annyit, hogy a gépemen már egy 7.0 pre-alpha vigyorog.

Aki tudja, mit jelent, valószínűleg hamarosan kap is egy bétatesztelői lehetőséget...

válasz erre

Vendég

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

Dorcika írta:
kittike tudom, hogy te vagy az, lehetne benned legalább annyi gerinc, hogy aláírod... Amúgy kit is űztünk el? Mi nem mondtuk egy szóval sem, hogy hagyd el az oldalt, te döntöttél így a hisztid után... de nyugodtan kend csak rám a továbbiakban is, mint múltkor
Ilyenkor hogy elő tudtok kerülni, máskor meg nem is jöttetek. Ha valami nem tetszett a társaságban, miért nem tettetek ellene? Miért nem beszéltétek meg? Én jól érzem magam itt, még így is hogy nem lépek be. És én nem kittike vagyok, de az a hsz nem is az enyém. De teljesen egyetértek vele.

válasz erre

skyman

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

Az az igazság, hogy ez még mindig egy Gamer oldal. Az egy dolog, hogy sokkal többet nyújt mint a többi, hiszen sokkal jobb a társaság, viszont az itt lévő embereknek nem feladata az idetévedő emberek "szórakoztatása". A szerkesztők azért vannak itt, hogy cikkeket írjanak, mi pedig azért , hogy ezeket kommentáljuk. A többi mint csak plusz ami persze senkinek se kötelező.

Nálam is sokszor van, hogy jövök köszönök, semmi válasz nem érkezik. És nem kezdek el duzzogni, hogy "huu nem válaszoltak, biztos utálnak". Hanem felfogom, hogy mindenkinek dolga van és ennyi. Tehát szerintem ez az egész nem törődés csak a dolgok túlreagálása. N

Illetőleg Marconak igazat adok hiszen emlékezzünk vissza Jimmy múltjára. Anno a nem kicsit nézett hülyének mindenkit, és mégis ezután is foglalkoztunk vele. Sok user fele ennyi "törődést " sem kap, és több user feleennyiért is lett már kipöndörítve.

Nekem nincs gondom itt senkivel ez csupán Én véleményem, aki ezzel nem ért egyet hát az így járt.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

marco

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

bea0304 írta:
Kitta tökéletesen igazad van! A Dorina is mindig ezt mondogatja, csak hát ki figyel egy 15 éves lányra? Elkönyvelik, hogy hiszti, pedig nem az.Mindenesetre nekem érdekes a Marco reagálása.Különben értékes ember búcsúzott most el, sokkal értékesebb mint sokan gondolnák.Nagyon sajnálom, hogy így döntöttél, de 100% megértem!
Miben érdekes neked az én reagálásom?

Nem mellesleg Jimbóra igenis odafigyeltünk mindig, sőt, kiemelten kezeltük az oldalon, éppenhogy fiatal és mégis kreatív mivolta miatt. Én sajnálom Kitta távozását, de nem mindenben osztom a véleményét.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

Maniac

10 éve, 1 hónapja és 22 napja

Bár az oldalon kívül biztosan tartjuk majd a kapcsolatot, azért sajnálom, hogy így döntöttél. Most lenne számtalan dolog, amiről írhatnék, de javarészt ezekről - egyelőre - nem írhatok, és - szintén egyelőre - még nem is akarok. Mindenesetre sajnálom, na.

válasz erre

Vendég

10 éve, 1 hónapja és 23 napja

Azért ti jópár embert elűztetek a Dorcival az oldalról, többek között engem is. Mindegy ki vagyok, akinek kell, úgyis tudja. A lényeg, hogy én névtelenül rengeteget vagyok még mindig itt, csak az a baj, hogy nem vagyok hajlandó vitázni senkivel, ezért nem jelentkezem be. De ezután vissza fogok jönni szerintem. Ha visszaengednek.

válasz erre

marco

10 éve, 1 hónapja és 23 napja

Sajnálom, hogy így gondolod Kitta. Sajnos vagy nem sajnos, alaposan átrendeződött minden az oldalon, ez tény. Mi most egy újabb nagy megújulás szélén állunk (csakúgy mint az általad említett 2009 májusában), és ez sok, nagyon sok változással jár. Jönnek mennek tagok, szerkesztők, emberek... Az élet ezzel jár.

Amiben nem osztom a véleményed, az az, hogy a mostani csapat nem ér fel a két évvel ezelőttivel. Szerintem akik most is rendszeresen itt vannak, tudják, hogy ez nem így van. Rengeteget beszélgetünk, de tény, hogy nincs annyi többórás nonstop rizsa a falon. Illetve hol van, hol nincs...

Mindenesetre sajnálom, ha nem leszel gyakori vendég, én nagyon szerettem a társaságodat.

válasz erre
123456a(z) 6 -ből
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja