Jericho

2010. június 24.
41.6901
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
coolajtar profilja, adatai
coolajtar
Üdvözlet ismét!!
 

Pár napja említettem h írok egy Jericho tesztet.mivel nagyon ritkán jutok pchez és a teszthez bekéne kapcsolni a game-t ami jelen esetben esélytelen mert apsem otthon van így inkább egy kis ízelítőt-ismertetőt írnék erről a nagyszerű játékról.
Aki már hallott róla az tudja hogy egy nemmindennapi fps game rol van szó.Adva van 7 ember.Ők a védelmezők.Ez a létszám egyébként a játék végén megcsappan enyhén szólva.Szóval van ez a 7 örző, a Jericho team.2 részre oszlik a csapat Omega és Alpha csapatra, amiket külön külön tudunk a játék folyamn küldeni a pontból b pontba.A történet filmszerű.Ez nemmeglepő hisz maga Clive Barker írta a sztorit:))Az a lényeg h Isten megteremtette az első teremtményt az ELSŐSZÜLÖTTET.Mivel az elsőszülött olyan erősre sikerült h még maga Isten sem tudta elpusztítani így bezárta.Amikor az idő folyamán az elsőszülött uralomra akart törni a 7 őrző visszaverte rabságába.Így jutunk el napjainkba.A 7 őrző jelen esetben a Jericho csapat mint ahogy azt fentebb említettem.Elindulunk tehát a csapattal az elveszett városba és itt kezdődik a móka.A környezet magáért beszél.Minden tocsog a vérben és a végtagokban.groteszk motívumok tömkelege mindenhol.Pl karóba húzott embereg, térdig érő vér, oszló ellenfelek, félelmetes hátborzongató hangefektek.mindez belegyömöszölve egy nagyon szép grafikai motorba.Nemtudom mi a grafikai motor neve de mindent a szemünk elé tár.Ami nyálkás azon láttszik h nyálkás.Ami ránk támad arról tényleg elhisszük h ránk támad nem pedig csak felénk szalad.A játék menet sokak szerint unalmas egy kicsit de ha beleéled magad a történetbe illetve azonosulsz valamennyire a szereplők helyzetével akkor nem is tűnik olyan unalmasnak a játékmenet.Viszont személyes tapasztalataim azok hogy easy normal illetve hard fokozatok között minimális nehézségi különbséget fedeztem fel(SCHADE).Nagyon tettszik pl az interaktív küzdelem illetve interaktív mozgás amiből elég kevés van(SCHADE) Pl neked ront egy zombi és az ütéseit így lehet kivédeni:négyzet-kivédés balól,Kör-kivédés jobbról--háromszög-jobbhorog,Négyzet-balhorog.Ezt jó ötletnek tartom de mint minden jót ezt is a többség marhaságnak és gagyinak találta.Ízlések és pofonok.
A továbbiakban ismertetném a 7 Vezért:
CPT. Devin Ross
Ő a parancsnok,Igazából a játék az ő halála után kezd el beindulni ami elég hamar bekövetkezik.A játék végéig vele leszünk hisz az ő lelkével vagyunk képesek lépegetni egyik testből a másikba acsapaton belül.Képessége: Gyógyítás
Alapfegyója van géppityu shotgun kombó.

SGT Frank Delgado
Ő az egyik kedvencem.Ő a bazooka a csapatban.Neki tűzképessége van.A jobb karjából tűzsárkányt tud kilőni határozott ideig.Minigunnal illetve egy kispisztollyal rendelkezik.

CPL Simone Cole
Ő az okoska a cspatban fontos adatokat közöl velünk a játék során ami abszolút nemváltoztat meg semmit:D Ő tragikus halált hal Jones al együtt a játék végén.Képességei: időbelassítás illetve a csapat tűzerejét megtudja növelni határozott ideig.Közepes sebzésű géppityuval rendelkezik illetve különböző funkciókkal bíró granyókkal.

CPT Xavier Jones
Na ő az a karakter akit axem 2-3 alkalommal választottam a játék során.Ő telapatikus képességekkel bír.géppityu-shotgun kombó fegyvere van.Semmi extra..Ő is meghal a játék végén.

LT Abigail Black
Hehe másik bagy kedvencem delgado mellett, a Jericho csapat mesterlövésze.A sniper pityura van szerelve egy grenade launcher ami elég hasznos kombináció.Képességei telekinézis ami közelharcra hasznos.PL ellenfelek odébblökése, romok sziklák eltávolítása.Illetve van egy Ghost bullet képesség ami egy irányítható töltényt jelent amit belassított időben irányíthatunk.Max 3 ellenfelet nyírhatunk ki 1 ilyen lövéssel.60% kb a game nak Blackel csináltam meg.:)))

SGT Wilhelmina Church becenevén Billie
Ő a 3. leányzó a csabatban rendelkezik egy Kenjuu nevű kardal ami közelharcban hasznos.Illetve egy uzi hoz hasonló gépfegyverrel aminél még egy vizipisztoly is hasznosabb:) Kárpótlásul viszont van Billie nek egy vér mágiája is ami annyit takar h egy tőrrel megvágja a tenyerét magaelé fröcsköl , megjelenik egy kis vörös gömb és a közelben lévő ellenfelek megbénulnak tőle.Így simán ki tudjuk őket nyírni.A másik varázslat pedig a Fire ward nevű cucca ami annyit takar h megvágja a tenyerét magaeléfröcsköl és egy tűzgömb jön létre és a közelben inden ellenfél meggyullad fokozatosan leszívva ezzel életerejüket.

Father Paul Rawlings
Ő a csapat gyógyítója.2 Db 9 mm es pisztollyal rendelkezik amiken 3 beállítás van.1. 15 lőszer és így automata módon tudunk vele tüzelni,2. Fragmentation: 5 nagy lövés per csúzli, 3. Explosive: 3 robbanó lövedék per pityu.Képességei az öregnek: Távoli gyógyítás, illetve ellenfél életerejének a lecsökkentése.

Ennyit a csapatról.

Az ellenfelek változatosak, illetve a főellenségek valóban Főellenségek.Sokszor megizzasztja az embert a játék.Kikell próbálni.Nekem Ps3ra van meg a többi verzióval nem játtszottam de tuti h nem különbözik ettől.Amikor megkaptam a gamet egyhuzamban vittem végig 9 óra alatt.Kicsit paráztam h befagy a gépem de kibírta:D:D
Megéri beszerezni, de nefeledjétek h a hiedelmekkel ellentétben ez a játék nem horror game.Elősször énis azt hittem de nem az.Inkább akció-thriller.Egyik nagy kedvencem a Resistance 2 mellett.
Nah röviden tömören ennyit szerettem volna leírni így késő este:) Bocsi a hibákért de már yoyozik a szemem.
Remélem azért kedvet kaptok a gamehozJó GAMET, és kellemes szörnyírtást kívánok.
5 hozzászólás

coolajtar

11 éve, 5 hónapja és 22 napja

en viszont beletettem volna meg par dolgot

válasz erre

coolajtar

11 éve, 5 hónapja és 22 napja

pl?

válasz erre

Shade

11 éve, 5 hónapja és 22 napja

Nekem is bejön a játék, egész komoly, de azért néhány dolgot fix nemtettem volna bele.

válasz erre

Vendég

11 éve, 5 hónapja és 23 napja

Lac írta:
Egyszerűen imádom a játékot. Bukás volt valamiért, pedig egy nagyon jó kis cuccról van szó.
ezt ensem ertem . a magyar kemenymag is oltotta a jerichot eleg rendesen . de nemtudom mert. okse tudjak szentem.

válasz erre

Lac

11 éve, 5 hónapja és 23 napja

Egyszerűen imádom a játékot. Bukás volt valamiért, pedig egy nagyon jó kis cuccról van szó.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja