Játszd újra Stev avagy PlayIT Again.

2014. április 27.
42.3851
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Már a tavaly december elsején rendezett Play It óta vártam a tavaszi extravaganzát.


Külön hatalmas öröm volt, hogy szombatra tervezték a szervezők, így egész nap kinn lehettem.

A felutazás a szokásos procedúra volt, beköltöztem egyik legjobb barátomhoz erre a két és fél napra.

Reggel kilenckor már a SIMA csarnokhoz érkezett az "egyszemélyes hadsereg". Az elővételes sor már akkor a Dózsa György út végéig hullámzott. Ekkor kissé megingott az elhatározás, de aztán végül beálltam a sorba. 11-re be is jutottam. Fák,ly(e)a!


Játszd újra Stev avagy PlayIT Again. - 1. képMár kinn érezni lehetett a feelinget. Sok kiskorú, ám annál lelkesebb emberke mocorgott, az idősebbek rezignáltan, vagy halkan, fel-felröhögve ácsingóztak a szemerkélő esőben. Aztán amikor elérték a kaput és megkapták a karszalagot, mint versenylovak lőttek ki az aréna belseje felé.

A tavalyi Playit nagy volt.
Az idei NAGYON nagy.
Több ember több stand több minden. Kinn volt a Nintendo, ami egy bennfentes információja szerint hatalmas eredmény a szervezők részéről, mármint, hogy leszervezték.

A többi a "szokásos", a két nagy konzol bár most én a PayStationt nem láttam külön standon, lehet rossz a szemem. Igaz a 17 tonnás páncélozott csapatszállító mellet is elsétáltam párszor, mire észrevettem. Mondjuk a 150 cm alvázmagasság és az én alig 170 cm-es magasságom mellett ez nem is olyan meglepő. Igen az imént a Magyar Honvédség egyik járművéről beszéltem, hisz az MH csapata is tiszteletét tette idén is.


Játszd újra Stev avagy PlayIT Again. - 2. képKinn volt a MélyDiaMárkt a Winydóz a World Of Thanks stb stb. A hazai Kockamédia krémje is jelen volt úgymint a Gémcsillag a PC Guró na meg a jó öreg GémCsenEl.

Nekem a kuriózumot az ASUS Tuning és Custom gépei jelentették, a kiállított luxusmasinákon felül két arc élőben cincálta az órajeleket meg magfeszültségeket, ezzel néhány hardver-érzékeny látogató idegeit is, nem sajnálva a hűtésre használt termoszból locsolt folyékony nitrogént sem. Ezt nyilván csak a gépekre locsolták.


Játszd újra Stev avagy PlayIT Again. - 3. képVolt Minecraft részleg, de én inkább a GémKlub társasjáték asztalainál csorgattam a nyálamat.


Játszd újra Stev avagy PlayIT Again. - 4. képA délelőtt-kora délután igen hamar véget ért, ugyanis meguntam, hogy a lábamat 5 mm-esre tapossák, hogy nem férek oda sehova és ha valami infót akarok a csinos Ho(t)stess lányoktól, akkor sakálként kell ordítanom a bájos arcukba, hogy hallják amit "suttogok" nekik.

Ezek tudatában a egyszemélyes hadsereg felderítő szakasza fél egykor visszavonulót fújt, majd a Baráti táborban fel-evett ebéd után egy kisebb futball meccs hangerejét produkáló Munchkin összecsapást követően immár a direkt erre felkészített(xBox zöld pulóver, csillogó tekintet, a lábat rommá nyomó cipő lecserélése) Offenzív-beszerző egyszemélyes speciális egység indult vissza a PlayIt-re. Azaz még mindig én.

Fél hatra a tömeg elsoványodott így már kivettem a részem ebből-abból. Aztán mikor egyszer a GameChannel stand körül keringtem, Marco mester jóindulatúan közölte("Ez EPIK FAIL VOLT STEV, Muhahahahaha..."), hogy mivel az egyik, konkrétan utolsó előtti sorsoláson kihúzták a nevem, de máshol zúztam, lecsúsztam egy pólóról.

Ezek után felvéstem a papírra a nevem MEGINT, majd beálltam a sorsolást végzők arcába, szorosan az asztal szélével párhuzamosan. Ez utólag kissé meggondolatlan cselekedet volt. Mikor közeledett az időpont a nép gyűlt, és mire észbe kaptam, sok "kettő-tízes" ember és még több alacsonyabb ember állt mögöttem, "innenmártöbbetnemjutokkiegyben" érzést keltve. Megérte azonban várni, mert Fortuna megint kedvezett és mivel ott voltam, át is vehettem a CM ajándékpakkot, amiben többek közt volt egy ÁlljPhone tok(már csak teló kéne bele) egy pazar UEFA kupa alakú kulcstartó, ÉÉÉÉS egy fullfém 25évfordulós 8GB-os KirályKő Pendrive.


Játszd újra Stev avagy PlayIT Again. - 5. képKöszönöm GameChannel.

Jah és egy CoolerMaster toll. Ezt a blogot is azzal írom!

Leakasztottam még egy Munchkin kiegészítőt a PlayIT Shopból, olyan olcsón, hogy dobtam egy hátast(hehe).


Játszd újra Stev avagy PlayIT Again. - 6. képMegszereztem a Fallout New Vegas-t(Stev kicsi falloutja jajj, de szereti...), ezen felül egy csomó papír alapú reklám anyagot, pár nyakba akasztót, csuklópántot stb. stb. stb.

Szóval volt loot bőven és a rekeszizmom is lépett egy szintet a GameChannel főnyeremény(fülhallgató) sorsolás győztesének örömének jóvoltából.

Az idei első Play IT mindenben felülmúlta a tavalyit, ami nem kis szó!
Well done, Playit!

A végére pedig két leányzó :D


Játszd újra Stev avagy PlayIT Again. - 7. képPacsi és köszi hogy olvastad!
3 hozzászólás

Vendég

6 éve, 9 hónapja és 25 napja

Idén megyek az biztos! Rohadtul hangulatos a beszámolód!

válasz erre

Vendég

6 éve, 11 hónapja és 23 napja

ASUS stand mellett volt a PS egyébként.

válasz erre

marco

6 éve, 11 hónapja és 24 napja

Nagyszerű beszámoló!

Jó volt látni, grat a sok nyereményhez!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljagery1113 profiljaWickedSick profiljadarkomen profilja