Játékok, amikre várok part1

2008. november 25.
43.2371
Advertisement
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Rambo profilja, adatai
Rambo
Úgy gondoltam, hogy felsorolom nektek azokat a játékokat, amiket nagyon várok. Van közöttük pár olyan, aminek eléggé messze van a megjelenése, de azért azokat is felsorolom. :)

Nos lássuk csak.

1. Naruto Ultimate Ninja Storm
A Naruto játékokat mindig is imádtam, ami persze annak köszönhető, hogy a sorozatot is imádom (kedvenc anime-m és az egyik kedvenc sorozatom. A Naruto Ultimate Ninja Storm-ot pedig már akkor akartam, amikor nem is volt róla szó, hogy egyáltalán kapok-e valamikor Ps3-at, szóval nem meglepő, hogy várom (sajnos pénz hiányában át kellett rakni decemberre a megvételét).
Csodás grafika, egyszerű irányítás (demo-ban nagyon könnyű volt), Naruto fan-oknak kötelező vétel.



2. God of War 3
Ugyan pontos megjelenési dátum még nincs, de már most lehet hallani az elismerő nyilatkozatokat róla (például David Jeffe-től). Ps2-n iszonyatosan szép és jó volt, szinte mindenki imádta, aki játszott vele (legalábbis én ezt tapasztalom). Kötelező vétel lesz mindenkinek, aki egy picit is szereti a hack'n slash-eket.



3. Midnight Club: Los Angeles
Sajnos mióta megvan a next-gen konzolom, egyetlen autós játékot sem vettem hozzá, pedig régebben nagyon szerettem az autós játékokat (inkább az arcade autós játékok jönnek be). Sokáig figyeltem a Burnout Paradise-t, a demo kipróbálása után meg majdnem biztos volt, hogy meg is veszem. De aztán jött egy másik játék. Igen, ez a Midnight Club: Los Angeles volt. Hihetetlenül bejött már a trailer alapján is, a tesztek is pozitívak voltak róla, lehet benne tuningolni (amit Burnout-ban nem lehet) ráadásul a Rockstar csinálja, szóval úgy döntöttem, hogy ezt veszem meg.



4. Guitar Hero: World Tour
Az elején még az alapötlet sem tetszett, valahogy bugyutának találtam a Guitar Hero-kat. Aztán egyszer csak lehetőségem akadt kipróbálni, mondanom sem kell, nem lehetett felugrasztani a gép mellől. Iszonyatosan bejött, gitárral zúztam, mint az állat, ráadásul még simán toltam volna, csak sajnos haza kellett mennem. :) A Rock Band 2 viszont annyira nem érdekel, nincsenek benne olyan zúzós számok, mint a Guitar Hero-ban (Rock Band 2-ből csak az Alice in Chains tetszik nagyon, meg még pár szám).




13 hozzászólás

marco

16 éve, 8 hónapja és 2 napja

GoW3 detto!kacsintó smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja