Játék határokkal.

2014. december 02.
41.2751
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Az elmúlt hétvége zúzósan sikerült. Tiszteletem tettem szép hazánk szép fővárosában.


A szombati napon a Magyar Társasjáték ünnepen voltam a belső baráti körrel, szóval ment a offline játék ezerrel, be is vásároltunk rendesen, én egy 7Csoda című társassal lettem gazdagabb, de felmartunk egy Lancaster és egy Kairo címet is, egészen elképesztő kedvezményekkel( a Lancaster pl. 14 ezerről volt 3500[[!!!!] HUF-ra lecsapva).


Játék határokkal. - 1. képA szombat délután a táblás gammák pörgetésével telt, majd leszállt az éj, és annak egy része is elment társasozással? :D Aki teheti , legközelebb menjen el mert igaz, hogy kicsit garázsprojekt szerű a szervezés, de rengeteg játék játszható volt a helyszínen a hangulat kulturált, igazi családi, vagy baráti társaságnak való program. És a már emlegetett akciók.


Játék határokkal. - 2. képAztán felvirradt a nagy nap, reggel kómásan, csipás szemmel irány a metró, itt már egyszemélyes bevetési kommandóként nyomultam. A föld alatt zötykölődve azon agyaltam, akarok-e vasággyal se 40 kiló palaszürke 15-16 éves "gamerek" között(láttam nyitási képeket a szombati napról, voltak lvl 100-as paladinok is.) nyomorogni, majd lehűtöttem magam: Hisz ez a PlayIT! És a PlayIT-re menni kell.

Viszonylag normális időben sikerült bejutni, és ami egyből feltűnt: a méret. A show bazi nagy volt. Aztán elkezdtem kalandozni a pultok közt és kedélyállapotom hullámozni kezdett. A kiállítók maximálisan kitettek magukért, a versenykamionos srácok marha jó arcok voltak, a honvédségi kihelyezett hadtest is remek volt, a speciális műveleti csoport cuccai pedig odaszögezték az állam a padlóhoz. Nyomasztó azért egy ilyen hi-tech robotocska így közelről, főleg ha tudjuk mi a szerepe.


Játék határokkal. - 3. képÉS itt jön be a másik véglet. A látogatók átlagéletkora se volt magas, de az IQ-ja se. Fülem hallatára kérdezte a belőtt hajú, 140 cm kisférfi a katonától hogy és ez így hány lövés halálos ebből a baró fegyóból. Flegma volt, és nem fogta fel mit fog a kezében. Katonasrác segélykérően nézett rám, én meg vállat voltam, Ők a jövő generációja.


Játék határokkal. - 4. képÉs itt is megjegyeznék még valamit.

Rengeteg olyat láttam, akiket így ránézésre a szüleik kábé megdobtam pártízezerrel, és "menjél itthonról" szavakkal megdobták a SYMA felé. És ezek lenézték, kinevették azt, aki az apjával jött és lelkesen magyarázta az öregjének, hogy mi is az az Ocolus Rift. Well Played, Humanity.

Azt már meg se jegyzem, hogy az ego pajzs mindenkin fenn volt, letaposták az embert, fellökték, leszólták, de hát ez 2 ok miatt sem meglepő, emberek vagyunk, no meg magyarok, hatalmas tisztelet azoknak, akik eme két tulajdonságuk ellenére is bírtak magukkal.

A magamfajta ember tehát nem a felszín miatt megy a Playitre, hanem az elrejtett, vagy félrepakolt kincsekért. A Modder kiállítás állejtőn fantasztikus volt, kislányos ?KAWAII? rajongással nyáladzottam körbe a Trabiba épített konfigot, a Nohab PC-t, nomeg a kerti lomos meg jó adag luxuscuccsegítségével összehozott apokaliptik házat (ez eladó volt, de az árat nem volt erőm megkérdezni).


Játék határokkal. - 5. képJáték határokkal. - 6. képA másik nagy élményem, a Walking Dead képregényes kiállítás volt. ahol vasárnap kora este, mikor én ott voltam jó 20 percet SENKI nem ment a közelébe. MEH? Szóval vagy rosszhelyen volt, vagy a Walkingd Dead mégsem annyira menő (DE!). Volt pár érdekes kiállított tárgy.


Játék határokkal. - 7. képA Mobiltárlat is jó volt, a család első telefonja a vitrinből nézett vissza rám, ekkor hirtelen megrogyott a térdem 24 életévem súlya alatt, majd gandalfi derűvel és nyugalommal hátamra dobtam hirtelen kiserkent hosszú, ősz szakállamat és továbbálltam.
Ismét megfiatalodva, alig 24 évesen, tüzetesen körbejártam a cégek standjait.

Gémcár közelbe nem mentem, féltem az kisiskolásoktól, az Asus az Acer és a Lenovo standjai hozták a prémium minőséget.
A Gamechannel standja szöget ütött a fejembe. Sötét van. A félévvel ezelőtti, ha jól emlékszem, stand nekem személy szerint fényévekkel jobban tetszett. a Papercraft szobrok a félhomályban nem érvényesültek igazán. A kivetített játékok jók voltak, de 10 perc játék után gyenge nyakam már kezdett begörcsölni a felfelé nézéstől. Én e nélkül is felnézek rátok GC..:D

Az egyetlen stand, ami maximálisan megfogott az a Nintendo volt, FEHÉR és világosKÉK mindenfelé, FÉNY világosság .


Játék határokkal. - 8. képÖsszességében show nagyon sötét volt, lehetett volna kicsit világosabb a fő termekben is.
A show egyre jobban elment a fogyasztók tunkolása felé, kevés az igazi kuriózum, a 70% már csak a VEGYÉL MÉG TÖBBET kiáltás harsogja az ember fülébe, tudom ez egy Gamer show, de akkor is, engem a másik 30% fog meg. Pozitívumként emelném ki a +18-as zónát, bár az ott bemutatott dolgok más, nyitott részeken is elérhetőek voltak, így értelme nem sok volt.

Végső konklúzió:

A Playit fejlődik, a fiatalok is. a Playit előre az ifjak visszafelé.
A Show remek volt, de nekem egy nap is bőven elég volt belőle, fél év múlva ugyanitt, Csákó! :D
6 hozzászólás

marco

4 éve, 10 hónapja és 7 napja

A stand szándékosan volt sötétebb helyen, a fő mutatvány a hatalmas kivetítő volt, Steve. Egyébként az áprilisi is ugyanilyen bevilágítással volt, szerintem rosszul emlékszel.

A tavalyi valóban világosabb volt mert akkor Hawaii-t imitáltuk a pálmafákkal.

Az Acer-nek viszont nem volt standja, valakivel kevered őket szvsz.

válasz erre

zender

4 éve, 10 hónapja és 9 napja

Nem tetszett a GC stand? Azta, ilyet még egy ismerősöm sem mondott! De persze megértem az indokod. A lényeg hogy összességében jól érezted magad!

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 10 hónapja és 9 napja

Máshová nem nagyon lehetett volna kivetíteni akkora képet sajnos, de a napozó ágyak elhelyezése tényleg jó ötlet volt! Azért ha sikerült helyet fogni, nagyon adta így az élmény.

válasz erre

csirkee

4 éve, 10 hónapja és 9 napja

Pont azért voltak kényelmes napozóágyak, hogy onnan könnyen játsszanak majd az emberek, hiszen akkor pont optimálisan néz fel az ember a kivetítőre.

válasz erre

Mordorer

4 éve, 10 hónapja és 9 napja

Erről a társasjáték kiállításról tőled hallok először! Jó lehetett nagyon.

PlayIT meg hát PlayIT... A kisgyerekek szentélye lett szép lassan az évek folyamán sajnos.

válasz erre

C64 fun

4 éve, 10 hónapja és 10 napja

Legtöbb dologban maximálisan egyetértek veled, viszont a GC standdal kapcsolatban úgy gondolom, a kivetítő miatt nem lett volna jó ha világos van. Nekem pont a félhomály tetszett nagyon.

válasz erre

kapcsolódó tartalmak

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profilja5t3v3nk3 profiljagery1113 profiljaHellblade profiljawazko profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja