Ingyenes a Theme Hospital! Szerezzétek be, amíg lehet!

2015. január 23.
25.6661
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
pendrivedealer profilja, adatai
pendrivedealer
Láttam, hogy az oldalon még nem írtatok róla, így gondoltam egy rövid bogbejegyzésbe megemlítem, hogy az Origin On the House programján keresztül mindenki ingyen szerezheti be a Theme Hospital című klasszikus stratégiai játékot. A kicsit idősebb gamereknek valószínű, hogy nem kell bemutatnom a játékot, de a fiatalabbak kedvéért azért írok róla pár szót. Nos, a Theme Hospital egy 1997-ben, az Electronic Arts által kiadott, és a Bullfrog Productions által készített stratégiajáték. A Theme sorozat tagja. Mint, ahogy a címbe is benne van, egy kórházat kell majd benne menedzselnünk. A játék a nehéz gazdasági szimulációt, üde humorral (Pl. vicces betegségek), és aranyos grafikával oldja. A játék hibájának az idegesítő hangokat mondanám, és azt, hogy a játék, a végére frusztrálóan nehéz lesz. Összességében azonban nagyon jó élményt tud nyújtani még így 18 év után is.

Egy szó, mint száz a Theme Hospital egy igazi klasszikus, amit még mai szemmel is lehet élvezni, és kár is lenne ingyen kihagyni. Mindenkinek ajánlom, hogy tegyen vele egy próbát.
Szeretném azt is megemlíteni, hogy a Magyaritások.hu oldalról le lehet a játékhoz tölteni a magyarítást is, és így magyarul is élvezhetjük a játékot.
6 hozzászólás

Gólem

5 éve, 5 hónapja és 16 napja

Kéne egyet játszanom vele...

válasz erre

Ronalddo

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Nagyon köszi a tippet!

válasz erre

Neurotic

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Jó cucc, én már behúztam. Miután feltettem és elindítottam azt kell mondjam, hogy ez a játék még most is remek és szórakoztató, olyan volt vele játszani mint régen. Pedig azért eltelt már pár év, de ez a játék remekül öregszik. Arra meg már nem is emlékeztem, hogy milyen jó zenéje van

válasz erre

marco

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Jófejség hogy szóltál, thx!

válasz erre

WillThaWheel

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Jó érzés volt haverom pofájába röhögni, aki nemrég vette meg steamen..

válasz erre

wegh

5 éve, 6 hónapja és 2 napja

Köszi, hogy szóltál, be is szerzem

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt