Humble (bundle) Weekly Sale (Nordic Games)

2013. október 03.
41.8461
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
5t3v3nk3 profilja, adatai
5t3v3nk3
Újabb hét újabb Bundle újabb blog. :D

Ezen a héten a Nordic Games legjavából dobtak össze nekünk egy remek pakkot a kedves urak. Nézzük a kínálatot!

Alapcsomag

Red Faction: Armageddon





Akik követik a Humble Bundle eseményeit, azoknak feltűnhet: Ez a cím bizony volt már akcióban. Akció TPS, remek grafika, rombolható környezet. Pörgős játékmenet, fantáziadús sztori, javallott beszerezni. Nekem már egy korábbi akcióból megvan , így nekem felesleges.


Bundle Index: 7/10


Supreme Commander & Supreme Commander Forged Alliance








Az alapjáték klasszikus ?nagy léptékű stratégia? hatalmas csatákkal, rendkívül összetett mikro és makro menedzsment résszel. Mindenképpen ajánlom, mert hosszú időre képes lekötni bárkit, aki szereti az RTS műfaját. Az alappakk húzócíme.

A kiegészítő külön részét képezi a csomagnak. Ebben egy 4. faj is csatlakozik a csatározásokhoz.


Bundle Index: 10/10


The Guild 2


Magyarországon A Céh 2 néven került forgalomba. Egy ?mesterember? RPG-t kapunk kézhez, lehetünk Kovácsok, szabók, bodnárok stb., és az inas címtől a céhmesterig kell eljutni. Én még sosem próbáltam a dolgot, de szerintem remek cím ez is a leírások alapján.


Bundle Index: 8/10


Neighbours from Hell: Compilation





A ?népszerű? Pokoli szomszédok egyik speciális kiadása. Célunk az aktuális áldozatot minél aljasabb szívtatásoknak kitenni, anélkül, hogy ténykedésünket felfedezzék. Rétegjáték, nekem igazán sose volt ínyemre.


Bundle Index: 4/10


Ráadás pakk 6 dollár felett fizetőknek.

Nos ennek a bundle-nak eléggé erős a lehúzás szaga ugyanis a ?$6? pakkban vannak az igazán finom dolgok, és valljuk be sokunknak(nekem se) nem lenne szüksége a többi játékra.( De ha adnak fogadd el! :D)


Painkiller: Hell and Damnation





A klasszikusnak számító Painkiller shooter ?második része? az előd minden hibáját és előnyét magában hordozza. Ha szereted az agyatlan, de macsó lövöldözéseket, bírod a vért és a nyomasztó légkört akkor ez a Te játékod. Személy szerint egyik nagy kedvencem!


Bundle Index: 10/10


Arcania





Sokan Gothic 4 címen is ismerhetitek a játékot, RPG a Gothic nyomdokain, ám az ős fénye nem képes feledetni a játék középszerűségét. De még mindig egy jó cucc ehhez a csomaghoz.
Szép grafika, elfogadható történet, becsületes iparos munka semmi több.


Bundle Index 8/10


Darksiders 2





Nos igen. A pakk legerősebb címe. Fájó hogy emellé még a sok ?ráadást? is meg kell venni, ez a játék simán megérné magában a hat dolcsi kétszeresét is. Halál rendet rak a Pokolban és a Mennyekben is. Remekmű.


Bundle Index: 10/10


Spellforce 2: Faith in Destiny





A már klasszikusnak számító Spellforce fantasy-stratégia széria egyik csillogó darabja. Fantasy rajongóknak kötelező vétel, továbbá az RTS rajongóknak is ajánlani tudom csak.
A Bundle harmadik húzócíme.


Humble Index: 10/10

Itt már érezni a "csapjunk mellé pár olyat, ami nem fogy, úgyis sokan megveszik majd, mert "XY" játék úgyis kell nekik" feelinget.
Remek Bundle ez is de kicsit keserű szájízt hagy maga után a fentiek miatt.

6 hozzászólás

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 12 napja

Na én most hozzájutottam a 6$-os csomaghoz végül. Darksiders 2 megéri belőle, de a többi még így is pénzkidobás szerintem. röhögő smiley

válasz erre

ben976

11 éve, 5 hónapja és 12 napja

Nem semmi menő smiley

válasz erre

Nathria

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ez a bundle akkor is instabuy lett volna, ha csak a Darksiders II van benne. A többi már csak ajándék. röhögő smiley

válasz erre

PaulMarloW

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

Azt a Q.

hazamentem instant buy

válasz erre

marco

11 éve, 5 hónapja és 14 napja

Király csomag.

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 5 hónapja és 14 napja

Az alapcsomagból a Guild 2-t próbáltam, egész jó kis játék, bár picit nehéz belejönni, kicsit olyan, mint a The Sims Medieval, csak annál azért sokkal jobb. A Red Faction Armageddon szintén jó, de fél éve még dlc-t is adtak hozzá, ha jól emlékszem. A Supreme Commander engem annyira nem fogott meg, a pokoli szomszédok két részét pedig már eleget nyüstöltem anno. A 6 dolláros csomagból a darksider 2 tetszik egyedül, nekem ez a spellforce és painkiller sose jöttek be, arkaniát pedig nagy ívben kerülöm. Én szerintem várok egy hetet, hátha jobb játékok lesznek legközelebb.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja