Humble Bundle élményeim 1.rész

2013. szeptember 06.
41.3801
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
BatedMoldHUN profilja, adatai
BatedMoldHUN
Régen több helyen is hallottam már a Humble Bundle-ról, de sohasem jártam utána, hogy mégis mi a fene ez. Viszont mikor estefelé unatkoztam gondoltam ránézek, és látom, hogy hatalmas leárazások vannak nem más mint a Paradox játékaira. Gondoltam, hogy beadok egy dollárt és kipróbálom ezt az egészet. Minden rendben lezajlott és telepítettem a játékokat, szám szerint 6 játékot kaptam.


1. Leviathan: Warship

Be kell vallanom, hogy nagyon tetszett ez a játék és nagyon vártam, hogy kipróbáljam, de szomorú vége lett. Egyszerűen olyan lassan történtek a dolgok, hogy nem lehetett kivárni. A tutarial pedig valami borzalom volt.
Magyyarán 24 percet játszottam vele, és ahogy látom nem nagyon fogok többet.
Pont: :(

2. Dungeonland
Itt már kicsit jobb a helyzet, mert már kétszer is bekapcsoltam, és bevallom élvezem is csak nagyon gyorsan megunom. Evvel viszont már többet játszottam, pontosan 40 percet.
Pont: :(

3. Europa Universalis 3
Evvel egy percet nem játszottam, csak a tesóm. Bár a csomagot nem is ezért vettem.
Pont: ?

4. Showdown Effect
Nekem ez a játék tetszett és tetszik is csak az a baj, hogy nem játszanak valami sokan és ahhoz a kevéshez se tudok becsatlakozni(pár szerveren pedig jelszavas zár van). Mellesleg egy keveset játszottam, bár elég béna voltam benne. Lehet hogy jobb is, hogy nem játszok.
Pont: :(

5. War of the Roses
Az egész pakkot e drágaságért vettem ( aztán kiderült, hogy az alap játék már ingyenes lett :)), de ebben is csalódtam, mivel nagyon szarul, akadozva ment, annak ellenére, hogy az ajánlott rendszerkövetelmény is megvan. De annyira tetszett, hogy szenvedve, de játszottam vele egy 2 órát.
Pont: :(

6. Warlock: Master of the Arcane
Ez az a játék, amit ugyancsak nem nagyon akartam, de hatalmas meglepetés volt, mivel nagyon megtetszett. Olyan mint a civ, csak szerintem sokkal jobb. Klasszabb, fantázia dúsabb és tetszik a varázslat alkalmazása. Végül ezért a játékért mondom azt, hogy megérte az a 230 FT a pakkért.
Pont: :)

Story by BatedMoldHUN
9 hozzászólás

Sutee55

11 éve, 6 hónapja és 12 napja

Nekem az Orgin bundle tetszett, vettem is 5 dollárért egy packot.

válasz erre

Krees9116

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Én már nagyon régóta követem a Bundléket, bár eddig nem sokat vettem meg, és ezt sem fogom (annak ellenére, hogy pl a Warlock és az EU is nagyon tetszik, a többiről csak olvastam). Viszont nagyon-nagyon jó akciók vannak benn, és 230-Ft-ot szerintem akármelyikük megér mosolygó smiley

válasz erre

juhaszandor

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Tényleg nagy durranás az ea pakkja, bár én jobban örülök a Deep Silver-es vételemnek, mint az Origin-esnek. Ezt a pakkot is megvettem. Nekem tetszik a tartalma, a felébe már belenéztem. A The Showdown annyira nem jött be nekem, nem pont erre számítottam a videó alapján, persze nem a játékkal van a gond, csak nem annyira a stílusom, mint hittem. Emellett a Leviathant próbáltam ki, nem könnyű a játék, de nekem tetszett, habár ezzel se játszottam túl sokat. Majd később lesz, hogy belemélyedek ezekbe. mosolygó smiley A mostani humble weekly bundle viszont nem tetszik. Szerintem csak az átlagárasban van értelmes játék most.

válasz erre

Feti

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Érdemes figyelgetni mert néha igazi nagy durranásokat osztogatnak bagóért. mosolygó smiley Legutóbbi nagy durranás az origin bundle volt ahol 1$-ért meg lehetett szerezni a Dead Space 3-at.

válasz erre

Tardief88

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Hát egy dollár igazán nem sok érte. Már csak a próbákért sem sok.

válasz erre

rDAVE

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Vendég írta:
Jó neked meddig tart ez?
Már vége
Ezek vannak most:
AI War: Fleet Command + All 5 DLC packs
A Valley Without Wind
A Valley Without Wind 2
Tidalis

$5.80 vagy több fizetése felett ezek is járnak:
Shattered Haven
Skyward Collapse + Nihon no Mura DLC

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Jó neked meddig tart ez?

válasz erre

marco

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Szép pakk, gratula hozzá.mosolygó smiley

válasz erre

csirkee

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

akkor azért nem jártál rosszul azzal, hogy beáldoztad azt a kemény 1 dolcsit mosolygó smiley na meg akkor lett volna az igazi, ha egy kicsit erősebb géped van.

De köszi az élményeket, sokaknak hasznos infó ez mosolygó smiley ment a kesztyű

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja