Hori keresése 5. (teszkország)

2010. június 04.
45.2911
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Hori a (hun) profilja, adatai
Hori a (hun)
Igazából ebben a részben segített többet valko2:D

Marco amint felébredt a Ferrariban reggel észrevette, hogy valami szúrja az oldalát. Megnézte és észrevette, hogy a zsebében van valami ami halványan világít. Kivette és gyorsabban nézte meg a képernyőt, mint ahogy Ferrari motorja beindul és látta, hogy Horit meint üldözik. Mivel ez egy különlege 5 személyes Ferrri volt, elindult és felszedett egy kis segítséget azok közül, akik eddig is segtettek a keresésben. Tehát elment Shade-hez Győrbe, onnan ment egy kicsit lefelé a világvégére manyekhoz, aztán keletnek indult, az óperenciás tengeren túlra kittiért és utána a Duna-tisza közéhez indult Skymanhez. Skymannél egy kis gond akadt, mivel Sky nem szeretett kis helyen nyomorogni, ezért inkább bemutatta az újonnan szerzett Ferrari traktorját, amit pár órával ezelőtt szerzett és még nem próbálta ki.
-Én ezzel megyek.
-Rendben sky, de tud ez olyan gyorsn menni, mint mi?
-Persze, biztos!

El is indultak Komlóra, hogy megnézzék ott van e Hori. Pécsen, ahogy kanyarodtak rá a 66-os útra, látják, hogy egy luxussátor és 2 fekeautó gyorsan száguldoznak. Kitti megszólalt:
-Az a sátor nem valkoé?
-Ezt honnan veszed?
-Hát onnan, hogy valko csinált egy blogot, amiben Hörcsög TV-je mellett a sátrát is bemutatt fényképeken, csak lehet hogy mindenki elakadt a tv nézésnél és nem görgettek tovább.
-Akkor nem mindenki Kitti, mert te megnézted.
-Rendben, de akkor fordulj meg marco és érjük utól a sátrat.
Meg is fordultak és száguldásba kezdett marco. Olyan simán vette a Pécsi kanyarokat az autó, hogysimán lehetett menni egy 120Km/óra átlagsebességgel.
-Marco nem fognak a rendőrök felfigyelni rnk?
-Nem fognak, mert már lehagytam őket.
-...
És utólérték az üldöző konvolyt, de nem tudták megelőzni a 2 fekete autót, mert olyan szorosan fogták az utat.

Kiértek a városból az 58-as útra, Harkány fele. Valko megszólalt a sátorban:
-Kellene tankolni, mert fogytán az üzemanyag.
-Akkor gyorsíts, hagyd le őket annyira, hogy jusson elég idő a tankolásra.
-De háát őő kerozinnal megy ez a járgány.
-Húha hát ez baj.
-De itt nincs valami repülőtér?
-De itt blr van a Pogányi reptér.
Gyorsan befordultak és köröztek pár kört, hogy lemaradjanak az üldözők.
Megálltak és egy repülőt akartak megcsapolni, mert a hangárban sok dolgozó volt, akik észrevették volna őket. Tehát elővette valko a szívócsövet és azt mondta:
-Hori állj a nyakmba, hogy felérd a benzintöltő lyukat.
-Biztos?
-Annyira biztos, mint hogy 5 perc múlva száll fel a gép.
-Honnan tudod?
-Hát onnan, hogy egy nagy tábla jelzi a bejáratnál.
-Akkor jó felállok a nyakadba.
És Hori felállt valko nyakába és lecsapolták a repülőt. A vége felé amikor akartk leszállni, beindították a hajtóműveket a pilóták és a forróságtól a zsívócső beleolvadt a gépbe és a sátorba is. Valkoék ezt nem vették észre és gyorsan beszálltak a sátorba, hogy elhajtsanak. De nem tudtak és a repülőgép is elindult.
-Valko, most miért megyünk hátrafele?
-Mert nem kéne?
-Hát de legalább lehagyjuk az ügynököket.
-Na azért nem kellene hátrafelé mennünk, mert hát a repülőgéphwz vayunk csatolva és húz maga után és az rossz nekünk.
-Rossz?
-Igen.
-Mennyire?
-Nagyon.
-Mennyire nagyon?
-Naggyon rossz.
-Értem.

Felszállt a repülőgép és a levegőben is húzta maga után a sátrat. Horiék addig tv-tek egy jót, mert nem tudtak semmit mást csinálni. A Ferrari csapat sem tudta mit tegyen, hát marco gyorsan kibérelt egy gépet egy pilótával és gyorsan felszálltak, hogy követni tudják őket. De persze a Ferrari autót és a traktort is felrakták a gépre, hogy legyen majd mivel közlekedniük. Az ügynökök sem maradtak a földön, Sherlock küldött is egy magángépet az embereiért.

A repülőből, ami húzta maga után a sátrat, szivárgott az üzemanyag és le kellett szállniuk az óceán közepén. A legközelebbi sziget teszkország volt, amit a nyilvánosság takargatott, mert nem túlságosan emberekhez való szigetke volt. De hát üzemanyag nélkül nem tud repülni a gép, ezért csak le kellett szállniuk. Miután leszálltak és leállították a hajtóműveket a pilóták, eléggé megszilárdult ahhoz a szívócső, hogy letörjék és tudjanak menekülni tovább. Hát le is törték, miközben sárgára változott az ég, mivel ritkán jön ide látogató és szégyenlős lett. Gyorsan letörték a szívócsővet és lemenekültek a reptérről. Amikor kiértek csodálva nézték mi fogadja őket.
#kep1# Egy csavarhúzószörny, amint lábatlankodik a sok kezével. Kommunikálásra alkalmatlan lény volt, aki neandervölgyi emberhez képest gyűjtögető életmódot folytatott. A sok kezét kitűnően tudta alkalmazni a gyűjtögetésre. Valkóék meglepődtek és mivel nem ismerték a lényt, odamentek hozzá és köszöntek neki.
-Jónapot kívánok.
-höblömölömálögölá.
-Tessék? Nem értettük.
-Ábláhámádáhöjökölá.
-Tud adni egy térképet uram?
-Nem.
-Miért nem? Hiszen tele van vele 3 keze.
-Nem.
-Miért?
-Nem.

Rájöttek, hogy ez a lény nem tud értelmesen kommunikálni és kikövetkeztették, abból ahogyan feléjük közeledett, hogy ő egy remikszíri rém. Hát ahogy elkezdett kezeivel kutatni a zsebeikben, megfélemlítette őket és megijedős játékot kezdtek játszani. Ijesztegették egymást, de a szörny nem tudta mit akarnak, ezért meint elkezdett kutakodni a zsebeikben. Hát Hori gyorsan elvett egy térképet a High School Musical cetlikkel teletömött kis kosárkájából és mondta valkónak, hogy üljenek be a sátorba és meneküljenek el. Így is lett, és egy mező közepén megálltak értelmezni a megszerzett térképet.
Hori keresése 5. (teszkország) - 2. képEközben marcoék is leszálltak, de ők a kijáraton mentek ki, csodálva az ég pirosságát, ahogyan lepirult a sok látogatótól. Amint kiértek, hozatták a járműveket és marco előkapta a KM-et, hogy megtudja hol tartózkodik valko és hori. Hát ezen földön a szerkentyű teljesen meghibbant és mindenféle jeleket közvetített ami indokolatlanul beszélgetésre késztette, az arra elhaladó népet marcoékkal. Nem értették, hogy miért állták körbe őket az emberek és inkább beszálltak a járművekbe és indultak tovább. Mentek az úton és tlaálkoztak a sátorral amit követtek. Megálltak és kiszálltk, de ekkor minden arr elhaladó autó is megállt, kiszálltak belőle és odamentek beszélgetni velük. Marco kezdett ideges lenni, és ordított egy nagyot:
-SZÉTCSAPOK KÖZTETEK! SEMMI LÁZADOZÁS!

És kikapcsolta a szerkentyűt, hogy ne merüljön az elem. Hori megmutatta a térképet marcoéknak és valko felszólatl:
-Ez hasonlít azokra, amiket a csavarhúzószörnytől vettem el.
-Akkor adjunk marcoéknak is és Skymannek is.
Adtak nekik is és a Ferrarikban már fogytán volt az üzemanyag, ezért elmentek az egyetlen benzinkútra a szigeten, Teszkóapátvároskába, ami a sziget fővárosa volt. Amikor beértek a lakott részre, felismerték a térképen, hogy a pirosas rózsaszínessel besatírozott részek lakott területet jelentenek. Na mentek tovább és megtalálták a benzinkutat, csak nem tudták hogyan kell tankolni. Valami fura ionágyús autóemelő volt ott, ami le volt zárva egy átlátszó betonfallal, amit erős hangfalágyazatba építettek. Hát mit tudtak tenni, vártak, amíg besötétedik és elmegy mindenki, hogy aztán átfújrák magukat a betonfalon és az ionágyút kikerülve tankolhassanak.

Besötétedett és az égnek fura fehér színe lett és mintha valaki a plafonra festene vlaamit, olyan módon rajzolódtk rajta a színesnél színesebb vonalak. Miután jól menézték az eget, nekiláttak a nagy munkának, de amint hozzáértek a betonfalhoz, a hangfalágyazat megszólaltatott egy fura ukrán tekerőszenére hasonlító dallamot, amiben kínaiak nevetgéltek. Nem tudták elhallgattatni, ezért gyorsabban dolgoztak, hogy ne vegyék észre őket. Manyeknek elege lett és rárúgott egy jó nagyot a betonflra a Dr. Martens bakancsával, amiben a fehér fűző beszürkült az átlátszó betontól. Nagyon ideges lett, és bement az ionágyú alá, ahol tankolni lehetett. Hirtelen memozdult az ionágyú és mindenki ordított manyeknak:
-VIGYÁZZZ!
-Mire?
-Fölötted az ionágyú feléd mozog!
-Semmi baj, megoldom!
És ezzel rárúgott az ionágyúra akkora nagysággal, hogy az rögvest lerepült a helyéről és rálőtt egyet a bakancsára, amitől fehérebb lett a fűzője, mint valaha. Ennek megörült és máris jó kedve lett.

Hozták járműveket tankolni és a fura tankolási módszer ellenére ugyanolyan típusú benzinek voltak mint odahaza. Feltankoltat gyorsan és az egyik járókelő bujdosv közelített feléjük.
-Maguk mit keresnek itt?
-Benzint.
-De nemsokára jönnek a csavarhúzószörnyek és kifosztják magukat, ha nem mennek biztonságos helyre!
-És mit javasol hova menjünk?
-Nekem van egy szállodám, aminek van egy pultosa, akinek van egy kulcsa, a kulcsnak van egy zárja, a zárnak van egy ajtaja, az ajtónak van egy szobája, a szobának van egy lakosztája, a lakosztáj luxus és a luxus szerintem megfelel maguknak, mivel a külvilágból jöttek.
-Mit kér ezért?
-Azt, hogy a térképeket szolgáltassák vissza a remikszíri rémeknek.
-És azok kik?
-A csavarhúzószörnyek!
Szólalt fel valko
-És azok kik?
-Neandervölgyi csavarhúzók, akik szörnyekké alakultak át és gyűjtögető életmódot folytatnak.
Mondta Hori.
-Igen és mikor játszottál utoljára játékkal számítógépen Hori?
-3 napja.
-Szent ég, elvonási tünetei vannak!
-Nem!
Szólt hozzá valko.
-Én is láttam őket és tapasztaltam milyenek. Higyjétek el, jobb lesz ha visszaadjuk nekik a térképeet, mert borzalmasan rosszak tudnak lenni.
-Hát akkor jó, de attól még szerintem Horinak elvonási tünetei vannak.

És megvárták a szálloda előtt a rémeket, hogy visszaadják nekik a térképeket, miközben a hazajutáson gondolkoztak. Sherlock embereihez, pedig későn ért oda a gép, ezért nem tudták követni, hogy hov mehettek Horiék. Aztán Sanyi beszámolt Holmesnak a történtekről és logikától duzzadó lépésekre szánták el magukat, ami már a végső eshetőség volt Sherlock tervei közül. Az emberei Sherlocknak addig köröztek az óceán fölött parncsra várva és nem figyelve, hogy az üzemanyag fogytán van.

:D
12 hozzászólás

Hori a (hun)

11 éve, 2 hónapja és 6 napja

skyman írta:
Persze, hogy van olyanként dolgozok Kittyke látszik, hogy szőke vagy, de nagyon
Kitti ha valamivel vissza akarsz vágni Skymannek akkor lécci a cirkuszotokan ne itt

válasz erre

skyman

11 éve, 2 hónapja és 6 napja

hellokitti írta:
Sky a hivatásos traktoros
De tényleg,am létezik ilyen foglalkozás ?
Persze, hogy van olyanként dolgozok Kittyke látszik, hogy szőke vagy, de nagyon

válasz erre

hellokitti

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

Sky a hivatásos traktoros
De tényleg,am létezik ilyen foglalkozás ?

válasz erre

skyman

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

hellokitti írta:
"Sky nem szeretett kis helyen nyomorogni.. " Ez annyira mókás..Én már skymant csak traktorral közlekedve tudom elképzelni
Jó lett,Hori ! Ügyi vagy
Hát a traktorba nagy helly van, meg nem ilyne fix ülések mint az autoba sokkalta kényelmesebb
Lassan már én is csak ugy látom magam, maprol napra

válasz erre

hellokitti

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

"Sky nem szeretett kis helyen nyomorogni.. " Ez annyira mókás..Én már skymant csak traktorral közlekedve tudom elképzelni
Jó lett,Hori ! Ügyi vagy

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 2 hónapja és 9 napja

Shade írta:
Pedig sosem alszok ha valami van.
Akkor PSP játéktesztet írtál a GCre egész nap

válasz erre

Shade

11 éve, 2 hónapja és 9 napja

Hori a (hun) írta:
Én rajzoltam Shade meg valahogy aludt végig vagy nemtom. Véletlenül kihagytam.
Pedig sosem alszok ha valami van.

válasz erre

valko2

11 éve, 2 hónapja és 9 napja

Vendég írta:
Kerozinnal megy jóez, bár néha nem értettem, aztán újraolvastaam
ez én voltam

válasz erre

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 9 napja

Kerozinnal megy jóez, bár néha nem értettem, aztán újraolvastaam

válasz erre

skyman

11 éve, 2 hónapja és 9 napja

Nem baj, majd a kövibe többet szerepel

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 2 hónapja és 9 napja

skyman írta:
Huu Hori Ez is nagyon jó lett Azé mostmá lássátok, hogy milyen gyorsan megy egy ferrari traktor
Gondolom a térképet te csináltad, meg a másik rajzot.
Nagyon ötletes
Ment a fájv
Én rajzoltam Shade meg valahogy aludt végig vagy nemtom. Véletlenül kihagytam.

válasz erre

skyman

11 éve, 2 hónapja és 9 napja

Huu Hori Ez is nagyon jó lett Azé mostmá lássátok, hogy milyen gyorsan megy egy ferrari traktor
Gondolom a térképet te csináltad, meg a másik rajzot.
Nagyon ötletes
Ment a fájv

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljatotyak profiljaWickedSick profilja