Hori keresése 4.

2010. június 03.
41.2941
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Hori a (hun) profilja, adatai
Hori a (hun)
Ebben a részben sokat segített valko2, őt is megilleti a tisztelet. Most nem lesz előző részek tartalom, mert aki olvassa az úgy is emlékszik hol hagytam abba.


Hori dolgozott a barmok mozgásképtelenné tevéséért, kisebb nagyobb sikerrel. Közben talált egy kakaósdobozt a konyhában és nagyon megkívánta a kakaót. Gyorsan keresett tejet is a hűtőben és csodák meglepetésére talált. Előkapott egy poharat és csinált is egy kakaót. Ezután újult erővel láthatott neki a munkához. Az egyik egy kanapén aludt, a másik pedig a padlón. Kitalálta, hogy ha a padlóhoz rögzíti valahogyan őket, akkor biztos nem tudnak utána eredni. Hát kutakodott egy kicsit, hogy mivel rögzítse a padlóhoz őket és talált egy komplett Kőműves-Kelemen 6 év alatti gyerekek számára kitalált játékot, amelyben ugyanolyan szerszámok voltak, mint a valóságban a kőműveseknek, csak kisebb méretben és lekicsinyítve műanyagban. Erről eszébe jutott neki, hogy a földhöz kellene betonozni őket. De honnan szedjen betont? Törte a fejét törte, de nem jutott semmire beton ügyben. Gondolt, ha alszanak hogyan mennének utána? Hát sehogy! Gyorsan kinyitotta a teszkós plakátokkal teli ajtót, amiről valko teszkójáró gondolatai jutottak az eszébe. De hát mit tudott volna kezdeni velük, futott inkább el.

Futott futott, sétált, mert elfáradt és hazasétált. Otthon rögtön felment a GCre és kommentelt egy kicsit a történtekről és elkezdett blogot írni, amikor megkívánta a kakaót, amitől pedig jobban pörög az agya. De nem volt otthon kakaó, se enerdzsidrink, semmi ilyesmi ami felpörgeti az agyat. Mivel az ősei aludtak, ezért leugrott a nonstop tescóba, ahol csak egy vevő volt és egy biztonsági őr, mert nem volt senki aki bement volna az éjjel közepén, de azért nyitva volt az ilyen fontos esetekre, mint a kakaóvásárlás. Hát ment mendegélt, kereste a kakaósort, és közben az enerdzsidrink sorban látott egy embert, akinek az arca nagyon hasonlított az egyik GameChanneles felhasználóra. Odmegy hozzá és megkérdezi:
-Szia!
-Ismered a GameChannel oldalt valko?
-Igen ismerem Hori.
-Akkor mi ismerjük egymást nem?
-Lehetséges.
-Ne butáskodj valko! Te vagy valko2 z oldalról, és hogy-hogy a Komlói teszkóba jöttél?
-Hát Szákszenden nincsen tesco és itt non stop tesco van, és tudod, hogy szeretem a tescos dolgokat.
-Értem, tudom, jó vásárlást!
-Várj! Te az ott nem Sherlock Holmes?
-De igen ő az.
-Nem ő üldöz? Láttam, hogy a GC-n írtad, hogy előle menekültél meg meg a pitbuljától, Sanyitól.
-De igen.
-Akkor megyek veled, segítek neked megmenekülni a tescóból. Mindennél jobban ismerem a tescókat, tudom a búvóhejeket.
-De ez a Komlói tescó itt naponta átrendezik a sorokt.
-Tudom, de online minden percben frissül minden tescónak az átrendezése és én számon tartom a memóriámban és tudom mi merre van!
-Jó akkor kakaót had vegyek és jussunk ki!
-Rendben, erre gyere!
-De amúgy ha itt vagy és tudtommal Szákszend kb 180km-re van innen akkor hol nézted a GameChannelt?
-Látod, hogy mennyi itt dolgozó van? 2. Na hát akkor már sima ügy egy falu technikusának és a tescók egyik legjobb ismerőinek egyik legjobbjának úgy összerakni egy gépet és netet kötni rá, hogy ne vegyék észre még azt sem hogy bejjöttem.
-Húhh te aztán elmehetnél teszkó kommandósnak valko!
-Jólvan már, elég a kérdésekből! Fussunk a kakaóért!

Hát futottak a kakaóért ésazért is, hogy Horimegmeneküljön Sherlock-tól, aki tisztázatlan körülmények közt jött el Komlóra. Elértek a kakaósorhoz és választott Hori kakaót, és gyorsan rászólt valko:
-Ne a pénztárhoz menj, túl feltűnő!
-Akkor merre?
-Gyere itt valahol kell lennie egy kapcsolónak, ami kinyit egy csapóajtót a polcok között.
-És hol van?
-Keress te is, mert nekem már fél méteresre van dagadva a szemem a sok nézelődéstől!
-Tényleg? Nem is látszik, észre sem vettem.
-Mindegy, keresd!
Megtaláltatermészetesen valko a gombot és meg is nyomta. Mg sose volt használva ez a csapóajtó, és a használat előtt fellépő nyomáskülönbség a tescóban beszippantotta Horit azonnal. Vlko gyorsan utána ugrott és nem figyelt arra, hogy ne essenek át a transzformációs tescóbilizátoron, ami elrepíti őket a varázslatos teszkó univerzumba. De csak eszébe jutott valkónak és mondta Horinak, hogy kapaszkodjon meg az egyik áruvezetékbe, hogy ne essenek túl mélyre a polcok mögött.Megkapaszkodtk mind a ketten és egy kis torna következett, hogy eljussanak a futószalagig, ami az lejárt árukat szállította ki az épületből. Hori nagyon furcsálta, hogy egy ilyen kísértetiesen furcsa teszkobilizátorról beszélt valko, amibe nem jó hogyha belekerülnek. De hát nem akart már többet megtudni a tescók világából.

Mivel a légnyomáskülönbség beszippantotta Horit és valko pedig utána ugrott, ezért Holmes hamar rájött a nyomozói személyiségével, hogy Hori arra mehetett. Bekukkantott és mondta az embereinek:
-Arra ment, gyerünk utána!
Hát utána mentek az emberei és rátévedtek a futószalagra. De ekkor még nem tudták. hogy Horiék is azon a futószalagon mentek. Csak örültek, hogy valami szórakozás is van borzalmas munkályukban. Kéőbb ahogy haladtk előre, felálltak és próbáltak egyensúlyozva versenyezni, hogy ki ér előbb a futószalag végére. Lögdösték egymást, páran le is estek és végül egyedül maradt a 47-es ügynök lől, jól lehagyva társait. Futott előre, hogy ne érjék utól, de még ne is lássák. Egyszer csak lát valamit elől egy kupacban és büdös szagot érez. Inkább sétál egy kicsit visszafele és kineveti magát, ahogy elvan egymagába egy futószalagon. Amikor már nem érezte a bűzt, akkorleül, hogy biztos távolságba maradjon a társaitól és kigondolta, hogy mi lehetett az ott elől, ami ilyen büdös. Hát persze hogy romlot kefír, mert a romlott áruk futószalagát sikerült kifogyniuk és a kefírnek van ilyen illatanyaga. Hát akor már csak várta végét a futószalagnak és örült, hogy jól lehagyta a társait.

Közben Sherlock Holmes tökéletes szimattal rendelkező kutyája kiszagolta és jelezte gazdájának, hogy ketten vannak a menekülők. Sherlock járt pár kört a tescóban és nyomokr akadt. Megtalálta az összedugott számítógépet és amilyen módon össze volt dugva, ki tudta következtetni, hogy hány éves az illető, milyen régóta tud ilyeneket és hogy mennyi a vér enerdzsidrink szintje stb.

Míg ezeken gondokozott, addig Hori és valko beszélgettek. Mikor véget ért a futószalag gyorsan leugrottak és a romlott áru seméttároló melletti ajtón kisétáltak. Errefelé, már volt légelszívás és az ilatos romlott kefírnek a szagát elszívték és ezt a 47es ügynök is megérezte, tehét felállt és elkezdett előre futni. Amikor odaért a futószalag végére lábnyomokat látott a koszban és mevárta társait.
-Látjátok ezeket a lábnyomokat?
-Nem, csak a te éles szemed képes kiszúrni ekkora jeti méretű lábnyomokat a 6 hónapja fel nem takarított koszban.
-Nézzétek meg közelebbről ott van az!
-Látjuk.
-Utánmegyünk?
-Hámiazhogy!
-Szerintem utána kellene menni, mert nem találtunk semmi nyomot és Sherlock ezért eldádál.
-Istenem, menjünk...

És ezzel el is indultak fitva a lábnyomokat követve. Az utcán sétáló Hori felhívta magához valkot éjszakázni. De valko nem ment, mert ott volt a guruló sátra, ami sok luxusfelszereltséggel volt felszerelve és több mint 120-al tudott gurulni teljesen magától. A beszélgetés közepette valko észrevette, hogy futnak feléjük feketeruhások és jobb lenne menekülőre fogni. Hát így is lett, csak hogy valko luxussátra felé menekültek és valko gyorsan mondta:
-Szállj be Hori, lerázom őket!
-Rendben, de biztonságos ez a sátor autós üldözésre, mert hát ott van egy fekete autó amibe most szállnak be.
-Igen bízz bennem!
És el is indult az autós sátras üldözés. Pécs felé vették az irányt és eszükbe jutott, hogy RED pécsen lakik. Valko gyoran elővette a laptopot a sátor széléből és ráklikkelt a GC-re, hogy megkérdezze REDet hol laki, hátha nála megszállhatnak.

Mindez közben marco mindenkit leszállított a GC busszal és hazatért. Otthon egy kellemes meglepetés fogadta, egy Ferrari autó, amire a GC logó volt festve. Gyorsan ki is pattant a buszból miután leparkolta. Ment pár kört vele és nem is bírt kiszállni, olyannyira, hogy benne éjszakázott, miközben a zsebében volt a KM szerkentyű, amire Hori írta, hogy megint üldözi Sherlock Holmes és segítséget kér. De marco ezt nagy örömében nem vette észre.

Húhh alig volt már kakaóm ezt nehéz volt összehoznom.
10 hozzászólás

Hori a (hun)

9 éve, 8 hónapja és 24 napja

hellokitti írta:
Valko a "teszkós kommandós"
Vegyetek már lécci nekem is kakaót,most látom,hogy elfogyott....ja és tejszínhabot is kérnék..
Ötöske
Hát sajna még én sem tudtam kakaót inni és ezért képtelen vagyok egyéb más dologra

válasz erre

hellokitti

9 éve, 8 hónapja és 24 napja

Valko a "teszkós kommandós"
Vegyetek már lécci nekem is kakaót,most látom,hogy elfogyott....ja és tejszínhabot is kérnék..
Ötöske

válasz erre

skyman

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Hori a (hun) írta:
Én is kíváncsim várom, mert eléggé zavaros még hogy hogyan jutunk oda ahova de megoldom biztos vagyok benne
Nyugi fantázia van Majd kitisztul ez a zavar mint az ég

válasz erre

Hori a (hun)

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

skyman írta:
Nah az akkor joh Akkor vegyél jo sok kakaot, és nyomjad neki
KIváncsian várom
Én is kíváncsim várom, mert eléggé zavaros még hogy hogyan jutunk oda ahova de megoldom biztos vagyok benne

válasz erre

skyman

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Hori a (hun) írta:
Na majd a kövi, abban lesz mit mondanom! Ebben nem fért már bele a zúzósabb része, de összeállt az is, holnapra jön De az kész lesz naon
Nah az akkor joh Akkor vegyél jo sok kakaot, és nyomjad neki
KIváncsian várom

válasz erre

Hori a (hun)

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

skyman írta:
Huu Hori Ez már picit hosszabb volt
Asszem ha legközeleb Tescoba járok, alaposan körülnézek mindenfelé De vigyázok, nehogy beszippantson ez a tesco micsoda
Ment a fájv
Na majd a kövi, abban lesz mit mondanom! Ebben nem fért már bele a zúzósabb része, de összeállt az is, holnapra jön De az kész lesz naon

válasz erre

valko2

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

-Ne a pénztárhoz menj, túl feltűnő! ez kész meg a luxussátram

válasz erre

skyman

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

Huu Hori Ez már picit hosszabb volt
Asszem ha legközeleb Tescoba járok, alaposan körülnézek mindenfelé De vigyázok, nehogy beszippantson ez a tesco micsoda
Ment a fájv

válasz erre

Hori a (hun)

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

valko2 írta:
-Ne a pénztárhoz menj, túl feltűnő! ez a szöveg kész
meg a menő luxussátram
De azért a fél méteres észrevétlen szemed sem semmi

válasz erre

valko2

9 éve, 8 hónapja és 25 napja

-Ne a pénztárhoz menj, túl feltűnő! ez a szöveg kész
meg a menő luxussátram

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaWickedSick profiljaPajti24 profiljaHellblade profiljaMarduk profiljarDAVE profilja