Hori keresése 1.

2010. május 19.
41.2201
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
Hori a (hun) profilja, adatai
Hori a (hun)
Folytatom az előző történetemet, úgy hogy ti is benne vagytok;)


Hori barátját akit Kiss Daninak hívnak szabadon engedte Sherlcok Holmes, azzal a feltétellel, hogy rabolja el Hori-t amiért elvitte az összegyűjtött boxokat gyújtósnak, Józsinak. Ezzel Dani nem elégedett meg és eszközöket kért, hogy el tudja kapni. Sherlock biztosította számára ezeket az eszközöket és erre örömére Dani azt mondta:
-Bánattal, vagy örömmel, de én harcolok foggal körömmel, hogy elkapjam Hori-t ezért a tettért. Na adjon az ég!
És el is indult a keresérére amit legelőször egy repülőgép kérésével indított, hogy haza tudjon jutni. A repülőgépen az elméletéhez hívően kért 5 xbox360-t, hogy 5 kedvenc játékát játszhassa egyszerre, vagy felváltva. Legelőször cod6-ozott egy kicsit Metro2033-al egy időben aztán még bekapcsolta a 3. boxot, amibe az AC2-őt rakta be. Cod6-ot megunta, ezért berakta 4. boxba a Fifa 10-et magyarul, miközben az 5. boxban már indult a Battlefield Bad Company 2. Amikor leszállt a repülőtér és leálltak a motorok, kikapcsoltak a boxok, mert túl nagy áramot vettek fel és nem kapott utánpótlást az aksi. Ezért feldühötten kért egy zacskó hagymás tejfölös chips-et és panaszkodott a Malév-nél pár órát az utazás minősége miatt.

Mikor hazaért, egyből gamelt egy pár órát, hogy agya visszanyerje az eredeti gondolkodási képességét. Amint meglett indult nyomozni Hori után és az iskolánál kötött ki. Felment az infó terembe, kinyitotta a karóráját amin xp futott, rácsatlakozott a Live-ra és feltörte az iskola rendszerét, hogy megtuthassa hol lakik. Sikerült neki.

Telefono Holmes-tól kért egy limuzint, amibe belerendelte z 5 boxot a repcsiről és még 3 játékot kért hozzá; Gears of War, Gears of War 2 és a Halo 3. Kicsit kalandozott a szörnyek világában és máris megérkeztek a házhoz. Csöngetett a kaputelefonon:
-Helló, lejössz játszani?
-Szia, te nem Sherlock Holmes-nál vagy? És sose szoktál lejönni suli után mi történt?
-Hát elmondom ha lejössz.
-Rendben.
Le is ment és elkata Dani 4 testőre és zsákot húzott a fejére, mert Dani azt hitte, hogy nem fogja tudni kik rabolják el. De egyből rájött Hori, hogy Dani lehet az aki elrabolja most és Holmes emberei segítenek neki. A limuzinnal elmentek a Ferihegyi repülőtérre, miközben jól bekockultak a rablók és nem vették észre, hogy Hori kibújt a zsákból és ilyen cetliket irogatott:
-Mentsetek meg, Holmes megbízta Dani-t, hogy raboljon el és nem tudom mit fognak csinálni velem, eddig valami Ferihegyről beszéltek. Segítsetek, Hori.

Megérkeztek a reptérre és addigra eltűnt a zsákból a benne szállított ember. Pár perc után elindultak az úton visszafelé, hogy megkeressék. Kérdezősködtek benzinkutaknál, non-stop boltokban. Az egyik étteremnél felismerték a képét és azt mondták, hogy a wc-ben van. Megtalálták amint telefont próbált szerkeszteni az okos karórájából, a pulton talált wifi antennából, digi tv dekóderből és egy digitális kamerából. Azonnal elfogták, kivitték és lefizették pultost, hogy nem látott semmit. Hori a zsebébe rakta a PSP alakú félig telefont. A rablói el is felejtették, hogy valami is volt a kezében, mert megint bekockultak. Visszaértek a repülőtérre, átcipelték a boxokat, tv-ket a repülőre és végül Hori-t is.

Eközben a Prince of Persia verseny nyerteseit felkereste a GC busz, hogy felvigye őket pestre. Amibt épp az új M6-os úton repesztett, meglátta Dorci a papírokat, amiről le is tudta olvasni a rá írt szöveget. Miután elolvasta, szólt a buszsofőrnek marco-nak akit le akart váltani maniac a vezetésben, hogy álljon meg.
-Marco állj meg, cetlik vannak a földön amiben azt írja le Hori, hogy elrabolták.
-De ha megállok, akkor maniac levált a vezetésben és gyorsabban fogunk menni, amitől skyman rosszul lesz.
-Én? Dehogy leszek rosszul. Kedves vagy marco, de attól, hogy traktort vezetek, autóval szoktam menni iskolába az autópályán.
-Akkor is én akarok vezetni!
-Jól van, megoldjuk, úgy sincs forgalom, nem lesz baleset ha maniac vezet.
-És addig is ehetsz marco és megnézheted a laptopodon a Game Channel-t.
-Rendben megállok, de akkor befizettek engem egy finom menüre a Mc Donald's-ban.
Beleegyeztek és megállt az így is eléggé lassú busz. Leszálltk a buszról és RED megkérdezi Dorcit, hogy miért akart ennyire megállni. Megint kezdett felé nyúlni, de maniac megakadályozta, hogy eldobja, mivel ő a sofőr, mondhatja az:
-Ne rosszalkodjatok!
Megnézték alaposabban a cetlit és szavazást tartottak, hogy mekmentsék e Hori-t, avagy menjenek a launch partyra. A szavazás eredményéhe hűen elindultak megkeresni Hori-t. De mint elindultak marco emlékeztette őket a Mc Donald's-ra, hogy majd álljanak meg, mert bizonyára Hori is éhes lesz és vigyünk neki is ennivalót. Mentek maniac vezetésében aki eközben 4 Mc Donald's-nál nem állt meg és elfogyott az energiitala. Marco megragadta az alkalmat és emlékeztette, hogy meg kell állniuk egyszer egy Mc Donald's-nál és ott tudomása szerint lehet kapni energiaitalt is.

Hát megálltak a legközelebbi étterenél és vettek energiaitalt és ettek. Shade kiment a wc-re és ott is talált egy Hori által alárírt cetlit. Abban egy egyenlet volt, ami egy szerkentyű összerakását mutatta. Hát miután elvégezte dolgát, kiment és megmutatta mindenkinek. Kitta mondta, hogy ezzel biztos valamire célozni akart Hori és szereljék össze a szerkentyűt. Szóltak mindenkinek, hogy ki mit tud beleadni a szerkezetbe és lassan összeállt a gépezet. Zöld négyzetrácsokon mutatott két pöttyöt a kijelző, ami közül az egyik pittyegett és villogott. Dorci felkiálltott:
-Biztos az lesz Hori!
-Igen szerintem is -helyeselte kitta-

Visszaszálltak a buszra és elindultak a pötty felé, de Budapesten dugóba keveredtek. 1 órát vesztegeltek ami idő alatt kitalálták, hogy a Ferihegyi reptérről jöhet a jel. Amikor kikerültek a dugóból, akkor gyorsan leparkoltak a reptéren és bementek az egyes terminálbn lévő kilátóra. Látják, hogy a távolban van egy kisgép, ami mellett egy limuzin parkol, de senkit nem látnak körülötte. Pedig munkálkodtak a szerelők a belsejében, hogy eleggendő áramot tudjon szolgáltatni a gép nem működő motorokkal a kockuláshoz. Horiról ddig levették zsákot és a gép hátuljába vitték ahonnan csak egy kiút volt de ott nem engedték ki.


Egyenlőre ennyi, ha szeretnétek folytatást írjátok meg hsz-ben;)
11 hozzászólás

lacyboy

11 éve, 3 hónapja és 24 napja

faxa

válasz erre

DNS

11 éve, 4 hónapja és 6 napja

"Amikor leszállt a repülőtér és leálltak a motorok, kikapcsoltak a boxok, mert túl nagy áramot vettek fel és nem kapott utánpótlást az aksi. Ezért feldühötten kért egy zacskó hagymás tejfölös chips-et és panaszkodott a Malév-nél pár órát az utazás minősége miatt."

Hát ez totál kész...

válasz erre

Shade

11 éve, 4 hónapja és 6 napja

Maniac írta:
Háttezmekkora már! Jó történet Hori! Mc Donaldsban valóban nem állnánk meg, mert csípőből ellenzem az amerikai dolgokat, ezt meg főleg, de a sebesség az rendben van. És Marco szavai: megoldjuk! Betojsz, tényleg gyakran mondj ezt!
Akkor rátrafált, mint én amikor azt írtam, előveszel valahonnan egy csokit és elkezded enni, temeg mondtad, hogy valóban mindíg van nálad csoki. Érdekes miket lehet összehozni ilyen kis kitalált történetekből.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ez...Ez... Ez jó!

válasz erre

Maniac

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Háttezmekkora már! Jó történet Hori! Mc Donaldsban valóban nem állnánk meg, mert csípőből ellenzem az amerikai dolgokat, ezt meg főleg, de a sebesség az rendben van. És Marco szavai: megoldjuk! Betojsz, tényleg gyakran mondj ezt!

válasz erre

Shade

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Érdekes lett, bár tetszik! Az furcsa, hogy nem is vagyok benne és egyszercsak elmegyek wc-re.

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

skyman írta:
Nem rossz lett, és még én is benne vagyok
Egyébként nem rettegek a sebességtöl, szeretem a gyorshajtást
Várom a folytatást
Akkor bizonyára pont jókor megyek osztálykirándulásra, mert holnap megyek és szombaton jövök ddig meg no gép

válasz erre

hellokitti

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Én meg szokás szerint megint kimaradtam ..
Amúgy jó,tetszik...

válasz erre

skyman

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Nem rossz lett, és még én is benne vagyok
Egyébként nem rettegek a sebességtöl, szeretem a gyorshajtást
Várom a folytatást

válasz erre

Hori a (hun)

11 éve, 4 hónapja és 7 napja

Ha lesz folytatás és szeretnél szereplni benne, akkor írj pm-et. (üzenetet)

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profilja