Hogy lettem ilyen?

2015. augusztus 22.
28.6221
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
italianman profilja, adatai
italianman
 


Eléggé furcsa kérdés , legalábbis itt. Magamról azt gondolom, hogy egy csendes és egyszerű ,de mégis mindenről vélemény formáló ember vagyok , tudom mikor mit kell vagy éppen mit érdemes mondani. Élvezem a magányt , mások elvárásainak csak akkor teszek eleget ,ha én is úgy gondolom , hogy az úgy jó, nem próbálok másnak látszani. Személy szerint elégedett vagyok magammal .

DE mi is járult hozzá , hogy én ilyenné váltam. Sok dolog gyúrt a mostani állapotomba, de most csak a azokról a játékokról akarok írni amik meghatározóak voltak az életemben és hozzá járultak a személyiségem kialakulásához.
Amikor elkezdtem megismerkedni a játékvilággal egy piaci nes klónom volt. Amikor valami vásár vagy piac volt mindig egy újabb kazettával gazdagodtam. Nem mondom , hogy sok volt belőlük,de pont elég ahhoz , hogy az értékes játékidőből elvegyen egy eléggé nagy részt a válogatás. Egyik játéknak sem tudtam a címét(nem tudtam még olvasni) , mindig saját címekkel láttuk el . Így hát nehéz dolgom volt amikor elő akartam keresgélni a neten őket, de sikerült nagy részüket megtalálnom.
1. Super Mario bros.(neki már akkor is tudtam a címét)


Hogy lettem ilyen? - 4. képMái napig előveszem , ha nagyon unatkozok. Nem hogy jobb Mario játék nem készült, még jobb játék se talán(persze nem igaz). Sokáig csak a méltán híres 99999999 In 1 kártyánk volt (ami tartalmazta ugye a Super Mario Bros.-t,Wild Gunman-t , Duck Hunt-ot, Battle City-t, Space Invaders és ha jól emlékszem ennyi) . Az alábbi címek közű a legtöbbet a csőszerelővel töltöttem.
Még pálya szerkelesztő is volt mellé ahol öcsémmel egymásnak terveztük a lehetetlen pályákat.

2.Legend of Kage(Legenda)


Hogy lettem ilyen? - 3. képElvarázsolt azzal , hogy a fákra lehetettet mászni majd óriásikat ugrani a mélybe és maga az a nindzsa lét. Olyan nagy kihívást már akkoriban sem jelentett számomra, napi 10-szer minimum kiakasztottam.

3.Karateka(Karate)


Hogy lettem ilyen? - 5. képOlyan élethűnek tűntek azok a mozdulatok számomra akkoriban, hogy csak úgy áradoztam róla. Amikor meséltem a barátaimnak róla mindenkinek ez kellett. Akkoriban pont annyi kihívást tartogatott , hogy csak a 10000000001. alkalomra tudjam végig vinni. Sok bosszantó dolog volt benne, pl amikor nem készültem fel a küszdelemre egy ütéstől meghaltam,de örökre a szívembe zártam.

4. Heavy Barrel(Kommandó)


Hogy lettem ilyen? - 2. képMinden fiú gyermek legkedvencebb dolgai katonák ,lövöldözés, tankok, helikopterek és még kitudja mi minden ami csak kell. Talán titkon a legkedvencebb játékom volt. Egy szigeten játszódik nem tudom miért küldenek oda, de élvezet volt mindenkit és mindent elpusztítani , rengeteg fel felvehető kiegészítő a lángszórótól a gránát vetőig, néhol(persze ahol volt célja) rombolható környezet. Pályák végén boss-ok , helikoptertől kezdve rakodógépig(vagy mi volt, akkoriban azt hittem az) minden. Elég nagyok voltak a pályák, ha meghaltunk nem előröl hanem a halál helyéről fojtathattuk sőt a három élet elfogyása után még kaptunk plusz 3 életet. A legjobb pedig az volt hogy egyszerre ketten is játszhattuk.

5.-Nem tudom a címét(Transformers)

A célja az volt, hogy minél messzebbre eljussunk (Nem mondod!).Elindultunk adott üzemanyag szinttel és a szemből érkező akadályokat kikerülve vagy lelőve a robottal(aki repülővé tudott alakulni) rekordot állítsunk fel. Üzemanyag tartályok voltak a pályán elhelyezve amit felvéve újra töltött.

Természetesen többel játszottam ,de ezek voltak amivel heteket hónapokat eltudtam tölteni.

Köszönöm, hogy elolvastad.
3 hozzászólás

Tommy

5 éve, 10 hónapja és 18 napja

Micsoda visszaemlékezés! Sárgakazis Nintendo-másolat nagyon adta, imádtam.

válasz erre

Mordorer

5 éve, 10 hónapja és 18 napja

Nagyszerű blog, öröm volt olvasni ezt a visszaemlékezést!

Ha a Transformerses eszedbe jut, ne feledd el megosztani velünk!

válasz erre

VaPe

5 éve, 10 hónapja és 19 napja

De rohadt jó volt olvasni! Nagyon jó játékok mind egytől egyik, tök rám tört a nosztalgia... Nekem is kéne írni egy ilyen blogot!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt