Hardcore Henry első látásra.

2016. július 20.
25.7331
Figyelem! Ez a blog már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Ez egy blogbejegyzés, amely nem a szerkesztőség által szerkesztett tartalom. A benne foglaltak a szerző véleményét tükrözik!
peti1290 profilja, adatai
peti1290
Főhősünk, Henry aki mint a cÍmből is tudhatjuk nagyon "hardcore" egy goproval a fején szaladgál és Írtja a népet egy nőért. Engem nagyon megfogott az FPS nézet és a film alap koncepciója.


Bár néha zavaros és nem kivehető a képből, hogy mi történik, nagyon figyelemfelkeltő a film. Az első órát csodálkozva néztem végig, de utánna csökken az akció, és egyre unalmasabb lesz, bár ez az én véleményem.

Szóval, a story elég furcsa. Egy félig robot ember kiÍrt egy fél maffiát egy nőért, aki a végén ellene fordul... Ettől eltekintve egy látványos, és nem megszokott kameraállást fedezhetünk fel. Aki sokat szokott FPS játékokkal játszani, annak mindenféle képpen ajánlom! Pár jelenet olyan mintha egy lövöldözős játékban lennénk.

Nagyon ötletes film, de számomra csak egyszer volt nézhető. A másfél órából is csak körülbelül 1 órát lehetett élvezni, ennek ellenére amint már emlÍtettem nagyon látványos.
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 5 hónapja és 5 napja

Nekem a kamera nem tetszett, a film egy jó kis pörgős akció volt. Hanry végigdarálta az egészet. Viszont a spoilerekkel óvatosabban tessék bánni, lehet olyan is olvassa, aki még nem látta a filmet!

válasz erre

marco

8 éve, 5 hónapja és 6 napja

peti1290 írta:
Bocsi a képért! röhögő smiley
A tördelésen is kéne azért javítani. Ne egy blokkba írd az egészet, hanem tagold a szöveget mert így senki nem fogja elolvasni. Én most javítottam, de legközelebb delete.

válasz erre

peti1290

8 éve, 5 hónapja és 6 napja

Bocsi a képért! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Patrik94 profiljaManiac profilja